139

Анонимен

преди 2 години

Не така приятел ,са обичам биволско сирене с ракийка )

138

Анонимен

преди 2 години

До От Канада не мърдам.....Стой си там, на нас предатели не ни трябват! И хубаво да миеш тоалетните, да не те изхвърлят, че там, казват, на улицата било много студено!

137

румбоф

преди 2 години

Много бързо забравихте-кой фалира БГ-Г.Гечев-2,5 год,К.Нинова в Мин.съвет на Ив.Костовуволнена,2,5 г. същата в зам.мин.на Р.Овчаров при Станишев-уволнена.През.нарушил констит.,сега и този К.Петков нарушил конст.на БГ-иска да става Мин.Предс.Къде в света има такава пародия.И сега милиц.Б.Р.ще плюе...и така как е спечелил 750 000+19 имота.Всички ли ви хвана амнезията.След няколко месеца ще ви видя на 180 град.

136

Анонимен

преди 2 години

Простовато женче, изпълзяло от Нищото, повластвувало малко, видели го по ТВ и решило, че трябва да ни пробутва стари всеизвестни римски изречения! Я се скрий!

135

Анонимен

преди 2 години

*** змия!

134

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите как се краде

133

Сачевата кукумявка

преди 2 години

Тая е голям крокодил мутирал в КРОКОЖАБЪЛ - м/у крокодил и жаба.

132

новото правителство:

преди 2 години

крадец на интелектуална собственост, крадец - приватизатор, бивш сикаджия, лъжец погазващ конституцията...честити ни НОВИ демократи !

131

Борко

преди 2 години

Децата и внуците на ***, червените богаташи, излъгаха народа и ще продължат да разсипват и грабят държавата. И промитите мозъци тъпеят и слушат чалги. *** народ, слаба държава!

130

Анонимен

преди 2 години

тоя ококореният крокодил много пие

129

toti

преди 2 години

Ама тия много били умни ,а никой не разбра ,но сега никой ненужно да се занимаваме с тях след като са останали с свалени ***!!

128

чистота

преди 2 години

А за чекмеджето забрави ли?

127

Анонимен

преди 2 години

Точно тая сачевата ми отне правото да избирам години за пенсиониране - на мен и на още 39 000 души, с което ни оряза с около 110 до 200 лева, въпреки, че имаше закон това да е за хората , родени след 1960година....как да не я на п . су .вамгроб си правеха каквото и когато си поискат, независимо от законите - еее, нема вече лабаво, дано ги видим в централния

126

незнаен

преди 2 години

Интересно кое е интелегентното в нея,нещо май сте сбъркали.Такова селско и тъпо излъчване има.

125

Анонимен

преди 2 години

От доста време ГЕРБ говорят на принципа крадецът вика дръжте крадеца. Сачева и тя така

124

Ясен

преди 2 години

Тя пък кога е стояла на висок, толкова неприятна жена и като излъчване и поведение

123

Георги

преди 2 години

Хайде малко поспрете с пророкуването!Май след управлението на герб всяко друго ще е по-добро!Най-малкото няма да е еднолична диктатуракато Борисовата!

122

От Канада не мърдам

преди 2 години

Ганио овцата най простия чиляк в ЕС, 22г след падането на комунизма върна милиционерите и крадците на власт. Фактите са проверими, достатъчно е да влезете в магазина или да платите някоя от сметките. Желая успехи другари овци!

121

Питанката

преди 2 години

А вие какви бехте, Мадам спициалист по сичко?

120

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Политически метаморфози Сачева Запис в който обвинява ГЕРБ в рекеткогато е ОДС (ВИДЕО) 2012 г. Тома Биков когато част отДБГ Движение България на гражданите имат и архиви ютуб ,същия Биков: Борисов е карикатура на диктатор статия Антон Тодоров когато в оновастарото СДС Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите " Яне Янев "ИМАМ ЧОВЕК" - тежките уроци на Яне ВИДЕО КАТАРЗИС А Волен ,Валери, дори оня *** Марешки ... Кой всъщност е корпоративна, партийна, милиционерска партия? ????