424

Анонимен

преди 2 години

До Анонимеk 466Значи ОФИЦИАЛНО си признахте,че чекмеджето е на бибитко джипкин-нещо което се отрича тотално!Имаме напредък!

423

Анонимен

преди 2 години

С чекмеджето на Борисов не можеш купи дори само тоалетните на имотите на тоа болшевишки мафиот,но продължава да наглее и да се пише на света вода ненапита

422

Анонимен

преди 2 години

Печи го,вари го и,мбецила си знае чекмеджето и толкоз?!Дори да беше вярно,сравнено с 10 тях гардероба с пачки на мафиота Ражков, Борисов е като бедна,църковна мишка!!

421

Анонимен

преди 2 години

Назначиха баш крадеца на държавата за главен жандар??!! На всичкото отгоре и нагъл като наркотрафикант! Стягай се ,че напролет бай Ставри ще те чака с почистена и обзаведена с ЕДНА тоалетна килия!!Гь,онсу,рат на републиката!!

420

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, не се пъни на амбразурата, самия Чашков не помни от къде е взел пари за имотите си. А милиционерската заплата, няма да му стигне само за режийните да им ги плати. Проверки му били правили, хахахаха.

419

Анонимен

преди 2 години

Е какво натякваш за имотите му бе? Нали е капитализъм и демокрация? Нали ГРОБ писа донос, правиха му тройна проверка и нямаше за какво да се хванат? Твоят Чашков си е платил данъците, има достоверни доказателства как е придобил имотите, но ти и тези, които ти плащат през пет поста пишете за неговите имоти. Ами тази плоча се изтърка! Дай да видим сега чекмеджетата, собствен остров, къща в Барселона (прикрита вече) и др. такива. Скоро ще ви гледаме сеира с милиардните кражби.

418

Анонимен

преди 2 години

Прав е Чашков, след като той притежава вила за милиони в Бояна + още над 15 имота, за какви ДАНС, БОРКОР, КПНОПКИ и прокуратура говорим? Човека с 1 милиционерска заплата е станал мултимилионер и няма кой да го провери. Та така и с другите, само количествата на открадното се променя според длъжността.

417

ДЕ БРЕ ДЕ

преди 2 години

НАЗДРАВЕ, КО КАЗАХА ЧЕРПИТЕ, ЩЕ ТИ ТЕГЛЯТ УШИТЕ НЕ МОЖА ДА НАПРАВИШ УЙДУРМАТА И СЕГА ТИЯ МИЛИОНИ КЪДЕ ГИ ПРИБРАХТЕ- В ДУБАЙ ЛИ

416

Анонимен

преди 2 години

този е много вреден манипулатор!

415

Minuva42

преди 2 години

ГЕРБ не направиха като сегашните стожери на борбата с корупцията като напуснаха властта. Ако си спомняте те си приеха закон да се самоамнистират и да не могат да бъдат разследвани. Сега са носители на промяната. Наистина ли не си спомняте? :)

414

Крадливото ромче

преди 2 години

Браво на Рашков. Дай боже вкара в панделата крадците от ГЕРБ!

413

Анонимен

преди 2 години

По bTV прокурорът Илиев защитава тезата си безпрепятствено, без представител на другата страна в студиото.За около минута бяха пуснати на запис от вчера???Стоянов от ГДБОП и министър Рашков, които няма как да реагират на рецитацията на Илиев!Че той ще брани Доктрината Гешев е ясно и разбиремо,но за мен такова предаване е манипулация на общественото мнение.Няма пълноценна възможност за друга гледна точка! На Илиев са предоставени 15 мин,а на другата страна-едва една,от вчерашния запис,не днес!

412

Анонимен

преди 2 години

Помните ли главният свидетел по делото КТБ- Бисер Лазов? Прокуратурата не му повдигна обвинение въпреки доказателствата, за да използва "показанията " му. Какво е обяснението за този тактически ход, който нарушава основни принципи на правото?Сега прокуратура постъпва по сходен начин, но с обратен знак.

411

Анонимен

преди 2 години

Колев няма обвинение за такова престъпление.Неговите обяснения могат да послужат за изясняване на това друго престъпление в друго дело, в което той ще има качеството на свидетел.Като такъв той може да бъде защитен по реда и начините, предвидени в закона.

410

Анонимен

преди 2 години

Безпрецедентен е не натискът на ГДБОП, а бездействието на прокуратурата.Обвиняемият Колев е обвинен за пране на пари - имущество, за което по см. на чл.253 НК знае или предполага, че е придобито чрез престъпление.Следователно прокуратурата е наясно че въпросните 60 млн.лв. / платени авансово за строителството на магистрала " Хемус"/ са получени от фирмите в резултат на престъпна дейност.

409

Анонимен

преди 2 години

Справедлив въпрос, който се задава-Как не се страхувате, че има хора, които биха се научили и знаят начини за извършване и прикриване на престъпления. Колкото и умело да е извършено едно престъпление, колкото и,, поуки,, да е извлякъл неговият извършител от подобни случаи - следи винаги остават дори и в съзнанието на извършителя. От собствената си съвест никой не може да се скрие. Рашков е майстор-професионалист, които търси и ще открие пътят към истината.

408

Анонимен

преди 2 години

И фирменият ток е по-скъп за да помага на ГЕРБ, нали?

407

СбогомШайка

преди 2 години

Много чегърсане трябва г-н Рашков,много!*** не само много е замърсена,но и заразена!Чегъртането трябва да приключи при Бай Ставри или при жена му,в Сливенския.

406

Пияндето

преди 2 години

Взел е кеш от мафията на олигарсите за да махнат Гешев, обаче не му се получава заверата.

405

Аз пък

преди 2 години

Обвинявам Прокуратурата, че още не се е заела да разследва произхода на имотното състояние на Другаря Бойко Рашков !