107

Диана

преди 2 години

До Учуден Ами такъв! Много *** - едно общество може да функционира в тоталитарен режим, в демократичен режим, в диктатурен режим, в режим на преход, в режим на ...Има си много режиоми на функциониране в обществото - то един ел.двигател работи в 3 режима, та едно общество ли?! Иначе ако си мислиш, че при демокрацията няма закони, жестоко се лъжеш, значи - има и са различни, демократични, които Рашков и сие са неспособни да проумеят и спазват, значи..

106

Анонимен

преди 2 години

До Диана За БСП, че си дрънкаш, не ми пречи, те са тотал щета и абсолютно не стават. Но че се правиш на ударена за ДС, и се опитваш да прехвърлиш проблема на западните ни партньори - това вече е друга работа.

105

Анонимен

преди 2 години

Рашков е га.д безподобна. Ама да не се чудим. Те всичките са такива от хунтата.

104

Анонимен

преди 2 години

Парите от магистралата били за човека на........... Бойко! Това е за сега. Ама за кой Бойко? Сещате се нали?

103

Диана

преди 2 години

До Герб Няма какво да се чудиш, БСП! Колкото и да се отвращават от Рашков, Герб никога няма да достигне вашите истериикъм Гешев! От такива л.а.й.н.а като Рашков човек не се страхува, а се чувства унизен от принудата да говори с подобна см.рад...

102

Ельоменат

преди 2 години

Скоро безработицата в България ще се оправи. Всички тези герберски *** тук ще си намерят работа като нормалните хора. Това е хубава новина.

101

Диана

преди 2 години

До Анонимен121 Целта на това задкулисие е да ни направи напълно луди - въпреки, че Рашков доказа своите неспособности да работи в демократичен режим, те ще го назначат отново - вън от всякаква логика! И човек се обърква яко ако не стъпи здраво на земята - целта на тези хора не е силна и здрава държава, а едни вечно бедни, болни и нещастни прошляци в най-бедната държава на света! Като прозреш това и всичко си застава по местата..Немам думи! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

100

Квиченето на гербопи

преди 2 години

е музика за душата

99

Здравейте гербопитец

преди 2 години

Дудуци,дудуци правите ли или само тутурутки?

98

Анонимен

преди 2 години

Да се чете наобратно. Сега ще започнат да отговарят.

97

Анонимен

преди 2 години

До Диана "Аз допускам, че това изказване е спуснато от Задкулисичто" Всеки нормален би отказал да работи с ДСара Рашков, ако има тази възможност. Няма нужда от никакво задкулисие. Укоримо е, ако искат да работят с такъв.

96

Протестър

преди 2 години

Ало, протестърчета? Имате ли 20 имота като Рашков? Е, февруари няма да имате и за бира да скачате по площадите!

95

Анонимен

преди 2 години

12 години им слушахме гнявенето, сега решиха да замълчат.

94

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Удри Рашо тая мачка не е наша. А на бас, че именно с Рашков ще им са е налага да комуникират крадливите гербер.

93

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Личи си, че Кирил Петков не е раснал в България щом е сложил в правителството това отвратително ченге Б. Рашков." Хихихи. Киро си е направил парите не от пробиотици, а от далавери с имоти точно в България,а е "сложил" Рашков, защото така му е наредило ДС. Точно ДС му е казало, че знае за всичките му далавери с въпросните имоти, и ако не им съдейства да го играе "западен възпитаник", току виж го съсипали и го оставили без нищо. А Кирчо не е мамил с години за да остане без нищо.

92

радеф

преди 2 години

Сетлина, повече светлина и всичко потъва в тъмнина.

91

Диана

преди 2 години

Нормално е Герб да са обидени от отношението към него, но трябва да разделят личния живот от политическия - в политиката чувствата не участват, там се решават проблеми и ако Герб се правят на "ощипана балерина" значи не там е мястото им..Аз допускам, че това изказване е спуснато от Задкулисичто и "нашите американски приятели" - идеално му пасва една подобна позиция на опозицията за да разруши на воля страната ни отново..Трябва да ги махаме тези нег.од.ни.ци час по-скоро или ни се пише лошо..

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Тя таз е истеричка от ПИГ, то остава Рашков да не се среща с магистрати в заведение.....:)))) Повечето си ходят по кръчмета, виждал съм и много герберасти по кръчмите, имат имунитет, не можеш да ги осъдиш, ко очакваш незнам :)))

89

Долу Юмрука!

преди 2 години

Февруари - протест, оставка, предсрочни президнетски избори!

88

Алко

преди 2 години

Червената линия не знам дали ще я прескочат, но им пожелавам много скоро да се движат само по жълтата линия към бай Ставри! Нека усетят, какво се случваше в БГ преди 12 г !!!