165

Аз

преди 2 години

Да не ги пускат тия роби на европейците да се връщат!

164

Хъ хъ Хъ

преди 2 години

До КоцеИиии кФо, аз като се срещнах с кУрвид19 какво се случи. Нито съм обърнал плочата, нито съм гушнал букета, нито каскета, НИЩО!!! Имах си положителен ПСР, имах симптоми като лека настинка около 2 седмици И ТВА Е. Нито температура, нито умирГане, нито каквито и да е било от глупостите, описани по телевизиите ни любими. Оправи си мерника пич, бие много влево!

163

Joro

преди 2 години

До КоцеТака е субективно погледнато. Но обективно, за 2 г. с ковида са се заразили 10% от населението. - и в света, и в България. САЩ са изключение с 20%. От тях са починали средно 3.5%, максимум 5%. Заради такава смъртност и заразяемост не е логично, нито разумно да се хвърлят такива средства, такива заплахи, тормоз над хората, ваксинации. Сега се наблюдава спад поне в България, а простотията със зеления сертификат продължава.

162

Кунчо Бустера

преди 2 години

Двойно и тройно перфорираните ще ги пишат грип, останалите - ковид.

161

Пфайзер

преди 2 години

Ваксинацията му е майката поне за нас де защото така или иначе рано или късно все ще се мре поне ние да направим малко парици за черни дни.

160

Коце

преди 2 години

До 178 Говориш така защото не си се срещнал с ковид .Но ако се разболееш ще обърнеш плочата.Говоря от личен опит

159

сокол

преди 2 години

Нека да идват..много и различни.Както кажете,управници..Но и за вас ще дойде оная,с коса и качулката..

158

А стига бе!

преди 2 години

Ама нали казваха че ко-вида "изяждал" грипа и грип вече нямало?!!? Защо обърнахте палачинката?

157

До 187

преди 2 години

Прав си!!!Като се замислиш по- добре да спрем аспирина и витамините, че и в тях не се знае какво има. Може да са измислили някой нано чип, който да ти се закача за дебелото черво, за да ти управляват посещенията в тоалетната. Край на скарването по време на работа.

156

така е в България

преди 2 години

поне казват кога ще пускат новия вирус

155

Анонимен

преди 2 години

До Б. Г.- А кой дава вече гаранция, че и в грипните ваксини няма да прибавят от джуса на ветеринара по Репродукция на животните от Pfizer? Kaк тъй изведнъж се сетиха за грипа след като 2 години твърдяха че грип нямало, щото ковид 1984 го изместил?

154

Вируслав

преди 2 години

Направиха така че никой да не вярва вече във ваксините. Дори последните л'охмани няма да си ги забиват вече, дори да са безплатни- освен ако не им дадат ваучери, бира на корем, сертификати за предимства, *** по избор или бой по манерката до доброволно съгласие. Не само в България

153

Б. Г.

преди 2 години

Бизнеса си е бизнес.... Обаче ваксина против грип е добре да си сложи човек.

152

Вируслав

преди 2 години

Когато ви питах, защо всичкото грип стана ковид чрез PCR тесовете? И защо след като толкова хора измираха от грип, ама грипните ваксини се харчеха- ги пишат сега вече ковид и бизнеса яко дръпна? Заревахте тогава в хор с медиите, че ковид премахнал грипа. Щото имало ковид гондове за усвояване. Сега защо сменяте плочата? И за промоция на грипни ваксини ли ще ви плащат бонуси?

151

Анонимен

преди 2 години

Вече и за грип ли има епидемия? Цирка става с продължение

150

ля ля

преди 2 години

за експерта моля - да намерят банани за ушите и краставица за долната дупка за да олегне и да разбере че всичко е надута измишльотина и 2-та вируса са един :) продължавайте да панирате хората нешасници

149

муси

преди 2 години

Яко ше се мре, каза гологлавия тамплиер.

148

ц

преди 2 години

Половината грип ще ги пишат с ковид

147

matao

преди 2 години

Пълни глупости. На минусови температури вирусите изчезват.

146

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да уточните, че ваксаните ще са с грип а не ваксаните с Омикрон :)