65

Мдаа

преди 2 години

Ниското магаре всеки го качва.... и не само.!.

64

Мдаа

преди 2 години

Абе като са толкос зле що всички бьлгари пазаруват вьв одрин

63

В.

преди 2 години

Турция съвет ковид мерките си позволи и война в Сирия,Армения, Либия. Тя се оказа най-слабото звено в икономически развитите държави и се спасява с хиперинфлация. Следва Украйна. След нея ЕС заради абсурдните меркисрещу автомобилостроенето и енергетиката, заради ковид истерията... Ако Тръмп не беше забавил шейната САЩ вече да пътуват, но няма как да се измъкнат.

62

Анонимен

преди 2 години

До 63 - Този няма достъп до Турция, нали се сещаш?

61

Анонимен

преди 2 години

На двайсти се развеждам ,мога да взема под крилото си някоя красива туркиня )

60

Анонимен

преди 2 години

Българите казват, че в Турция всичко е много евтино и все повече поевтинява - храна, гориво, дрехи, лекарства. Този лъже като сириец.

59

Анонимен

преди 2 години

Хитрецът иска да му плащат в долари, а да пазарува в турски лири, както правят българите на пазарите в Одрин. Само за него да няма инфлация в Турция и Сирия.

58

Решението

преди 2 години

Тия и без това са много, тамън малко ще се разредят, ние също.

57

popa ot razgrad

преди 2 години

В началото на годината 1 долар е бил 7.40 лири а днес е 13.90. т.е. загубата е 87.8 процента...Как ги изчислиха тези 45 процента срив???...

56

Чаршаф Ал Насрал

преди 2 години

На нас арабите не ни пука за арабите, кой да напише за арабите??? Арабите да започнат да мислят и да започнат да пишат за арабите!!! Кой да напише за арабите?.!.

55

Анонимен

преди 2 години

Нямали някоя знойна журналистка как си изкарваме месеца сьс средна заплата около 550-590 долара след един цял живот преход , стана като еврейския от Египет .

54

Анонимен

преди 2 години

А кой ще пише за завладените територии от ПКК в Сирия.Там как е. За масовите гробове на араби.

53

Христо Христов

преди 2 години

Благодарение на нато-вските спонсори и съветници на терористите от Ислямска държава

52

Карлсон от покрива

преди 2 години

На никой не му пука, че ромите в съседство са бедни, важното е да не му се мотаят в краката и да не се сбият помежду си и да си запалят къщата в която са се самонастанили естествено! КЛАСИКА!!!

51

1 т.лира = 13 ст.

преди 2 години

Вместо да ми слагате минуси, може ли да ми напишете тук колко е минималната заплата в Турция, какъв е обменният курс спрямо лева/еврото/щатският долар и КОЛКО данъци прибира Ер-джолан от една минимална турска заплата?

50

1 т.лира = 13 ст.

преди 2 години

В момента брутната минимална работна заплата в Пуйкия - Turkey е 3577.50 турски лири, което е 445,98 лева. От тия 400 лева месечно на турците им удържат данъци и осигуровки, и живеят с 300 лв на месец, това е всичко, което ви трябва да знаете за Пуйкия и за нейния предводител Ер-джолан.

49

Мефистофел

преди 2 години

Очевидно в Турция не научават нищо, просто когато леко позахлебят започват да джавкат наоколо и получават съответния ритник в жълтите зъби! С 40 милионната кюрдска орда фермата е за никъде!

48

Оффф

преди 2 години

Очевидно в Туриция ще започнат да научават нещата по трудния начин. Не може да се ежиш на благодетеля ти САЩ. Не може да вземаш на прицел френска фрегата край бреговете на Либия. Не може да пращаш командоси срещу Израел. И после да си учуден, че държавата ти е фалирала.

47

Анонимен

преди 2 години

ТУРЦИЯ ВЪРВИ НАПРЕД, ГЕЙОВЕ РЕВАТ.

46

Бою герб

преди 2 години

Виждате ли колко са зле гьрците направо умират от глад за разлика от нас вьв бьлгарияЗабравих турците сьщо