156

Анонимен

преди 2 години

Които са чели историята знаят че във Франция Мария Антоанета е обесена точно заради хляба. Като нямате хляб яжте пасти. Това е казала на Фронцузите и те се я окачили на въжето.

155

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Това е "промяната"----ИЗРАВНЯВАНЕ НА ЦЕНИТЕ У НАС --С ТЕЗИ НА ЕВРОПАТА!

154

Анонимен

преди 2 години

Всияко расте инфлацията е голяма във цял святПарите си държите във акци, злато крипто и после ще сте добре

153

1

преди 2 години

202 Нещо си се объркал. Цената на житото за хляб е над 550 лв. за тон без ДДС. За тон брашно ти трябват около 1.6 тона пшеница. Сметката нататък всеки може да си я направи.

152

Ха-ха

преди 2 години

Спокойно. Сега Корнелия ще оправи икономиката и индустрията. И земеделието е при тях. И понеже да предвидили резултатите от бъдещата им дейност, са им дали и социалното ...

151

Анонимен

преди 2 години

Като нямате 15 минути да си замесите сами хляб, ще плащате колкото ви поискат. Това е положението.

150

БОЙКОТ

преди 2 години

Пълен Бойкот срещу Бизнес Мафията и Държавата. Никакво купуване на хляб и никакви електронни билети за градски транспорт МАСОВ БУНТ !!!

149

Анонимен

преди 2 години

ЧУХТЕ ЛИ Я , ХАРЕСА ЛИ ВИ- НЯКОИ ЩЕ КАЖАТ МНОГО Е ЦИНИЧНА, ДА БЕ, А ДА ОБРИЧАШ НАРОДА СИ НА ГЛАД И СТУД КАКВО Е- ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИНИЗЪМ.

148

ИЗМАМАТА

преди 2 години

Бизнеса и Ифлацията са измама идеята да не се позволява на обикновените простии хора потребители да НЕ натрупват пари спестявания. Всеки път се повтаря циклично да поизпразни джобовете на хората. ВИЖДАМЕ кой КОНТРОЛИРА ИЗМАМАТА. Хлебарите заслужават бухалки и да им потрошат луксозните автомобили и ПЪЛЕН БОЙКОТ никакво купуване на хляб !!!

147

Ами, правилно...

преди 2 години

КАТО СТАНЕ 5-ЛВ.ХЛЯБА, ЩЕ СТЕ КАТО В ЕВРОПАТА.... ТАМ ХЛЯБА Е2,50-ЕВРО....НАЛИ, ТОВА ИСКАХТЕ...??....

146

Анонимен

преди 2 години

Живея във Франция от 8 години. Цената на хляба не е мръднала до ден днешен !!!Въпроса там че Буда от Банкя така научи бизнеса в Бг като ги рекетираше а те ви вдигат цените. После това им хареса и сега ще ви тумбят ЗАВИНАГИ.

145

НЯМА ДА ЯДЕМ ХЛЕБ

преди 2 години

Хората да престанат да купуват хлеб и алчните хлебари да фалират !!!

144

Анонимен

преди 2 години

Не ви харесва цената, следователно НЕ купувате. Вкъщи не ядем много хляб, но правим редовно в хлебопекарна. Само от вносни брашна, на които цената не е мръднала, защото нашите не стават за нищо (с малки изключения). Дори с най-скъпото вносно брашно цената на хляба, барабар с тока от хлебопекарната е по-ниска от тази в магазина. А да не говорим колко малки производители на качествено наше брашно има. Нито иска време, нито усилия. Само акъл. Цената я определя потребителят според търсенето.

143

КЕФ....

преди 2 години

Да стане и 5-лв.....ЗА ДА ВИ Е ПО--СЛАДЪК ХЛЯБА НА "ПРОМЯНАТА"!

142

1

преди 2 години

Държавата абсолютно нищо не получава от тях. И за капак данъкоплатците им плащат супсидии от собствените си данъци. Не над 100 Хил, изобщо трябва да се спре супсидирането на зърно за износ. Накрая стана болен здрав носи, че и нашата работа. Утре ако недай боже избухне война, българите ще умрем от глад, защото зърното отгледано на българска земя и супсидирано от данъците на всички работещи българи, отдавна ще е изнесено навън. Време е за национални протести срещу зърнената мафия и ликвидирането и.

141

1

преди 2 години

Супсидираме пшеницата на Египет, Азия, Африка. Какво ни грее нас българите, че една шепа зърнопроизводители изнасят зърно навън и богатеят. Плащат данъци колкото една квартална бакалия. Освободени са от ДДС при продажба на зърно, теглят обратно ДДС от горива, препарати, техника, семена, торове. Държавата им връща обратно акциза на горивата. Ползват суровини за производство само отвън и накрая изнасят пак всичко навън. Ползват само българската земя и я тровят с всевъзможна химия.

140

Анонимен

преди 2 години

Христо за тебе е скъпо за мен не е. Дигнах и аз цената с качеството и не е страшно

139

Анонимен

преди 2 години

Да, имахме рекорден добив на жито тази година, но житото, което произвеждаме се изнася. За нас се купува друго, по-некачествено. Съответно цената на хляба зависи от цената на това жито, което сме купили, а не от нашия добив.

138

До Христов

преди 2 години

Айде поредният капацитет - виновни са ЕС, виновен е вятърът, виновно е слънцето, виновна е световната конспирация, виновни са извънземните, но е и некадърните и лъжливи управляващи. Айде ще видим кой ще е виновен напролет, когато хляба стане 5 лв, и пакмяткайте юмруци и пишете глупости.

137

Злобар

преди 2 години

Жито имаше достатъчно за износ , а че тука трябвало за хляб никой не го еня . Сега най-важното е коронавируса , правителство , магистралата Хемус и цени на газ и горива. А дали парите ще стигнат за насъщния не им дреме.