89

Мааксим

преди 2 години

До АнонименМного си ***! Ами, да, май сте с чугунени глави!

88

Анонимен

преди 2 години

мен като ме лекуваха в болницата от ковид казваха, 1 оправяме, друго разваляме

87

ох

преди 2 години

Ама това, ваксърите - много агресивни...Това да не е ефект от боцкането. Вчера в една статия за вас обясняваха как да ни говорите ... внимателно, като на бавноразвиващи ни говорете:).

86

Анонимен

преди 2 години

До До 108 - 101 - Ще ти ги върна, но утре, ако се наложи, ще те оставя на улицата.

85

Анонимен

преди 2 години

"Не разбрахте ли, че умрелите няколко дена след ваксиниране ги водят неваксинирани..." - А ти не разбра ли, че ваксините за грип се поставят винаги преди да настъпи грипната епидемия, защото имаш период на изграждане на имунитет.

84

Анонимен

преди 2 години

"Друго - в бъдеще, как ще се доказва, че има странични реакции от ваксините - ето, примерно масово футболисти падат на терена" - Какво разбирап под масово? Аз разбирам да има по 2-*** на мач.

83

До 107

преди 2 години

Ами, то, точно това е смешката - там, където се изискват 3 дози, а ти имаш само 2, ако се гътнеш те пишат неваксиниран! Друго - в бъдеще, как ще се доказва, че има странични реакции от ваксините - ето, примерно масово футболисти падат на терена, всички знаем какво е, но е един вид недоказуемо. Ако един ваксиниран, допреди това здрав като бик - след 3,6,9 месеца почине от инфаркт, инсулт, развие автоимунно или квото се сетиш, да не мислиш, че ще кажат, че е от ваксината?

82

айде бе,

преди 2 години

Не разбрахте ли, че умрелите няколко дена след ваксиниране ги водят неваксинирани...Така че, цялата тази статистика е опорочена. Да не говорим за бройките от училищата в съотношение към бройките от лабораториите -1 към 1000?!?!

81

toti

преди 2 години

Да ковита има уши и очи и да не го дразним по добре а да му пожелаем да си празнува далече от нас Новата година!!

80

SHEFA

преди 2 години

ТАЗИ ГОДИНА МУ Е ЗА ПОСЛЕДНО НА КОВИДА-И МОЛЯ ДА НЕ СЕ СПЕКУЛИРА.

79

Анонимен

преди 2 години

Ще спадат я, нали не се подлагат доброволно за вливане на зараза. Освен това не е вторник.

78

до 100

преди 2 години

А защо пък не да направим следното. За всички болни със странични ефекти от еликсира на вечността: миокардит, гилен-баре, рак, родилки с мъртво родени деца, спортисти които падат като круши на терена и т.н., да се забрани болничната помощ, затова че умишлено са се наболи с експериментални течности.

77

До 108

преди 2 години

Връщайте осигуровките които съм платил последните 10 години без да се хоспитализирам и съм ок. Не искам да хрантутя хипохондрични набодени баламурки и да плащам за тяхната експериментална РНК трапия.

76

Анонимен

преди 2 години

Напротив, студът има много общо. Студът е възпиращия фактор дбилите като тебе да щъкат като мухи без глави по улиците и да разнасят зарази и да крякат.

75

Анонимен

преди 2 години

До Върбан Основната превенция за България винаги е идвала от училищата. В моето детство така се справяха с грипните вълни. Затварят за "грипна ваканция" за две седмици и грипа го няма. Но тогава нямаше интернет и оналайн. Освен това явно не се касае за зимни вълни, защоото разгарът беше през октомври.

74

Анонимен

преди 2 години

Процентът неваксинирани се движи между 85 и 88. За всички тях да се забрани болнична помощ при заразяване, защото умишлено не са се ваксинирали. Държавата и здравната система не трябва да има никакъв ангажимент за хора, които са безотговорни спрямо околните.

73

Анонимен

преди 2 години

Намаляват, защото вълната отминава, както при всички вълни на този вирус във всички държави. Студът няма нищо общо в случая.

72

Анонимен

преди 2 години

Намаляват, защото времето застудя и възпрепятства заразяването. Хората са казали от древни времена, че снегът затрупва болестите.

71

Върбан

преди 2 години

До 103. Извода за ролята на училищата ми напомня вица за учените които изследвали бълхата. В началото като и кажели скачай и тя скачала.После и откъснали краката и пак и казали скачай- тя не скачала. Извод - на бълхата като и откъснеш краката не чува.

70

Анонимен

преди 2 години

До Статистика Ами щото 30% са вече ваксинирани, а в някои възрастоови групи над 50%. Предстваи си хипотеза при 100% ваксинирани. Тогава всички ноови случаи ще са ваксинирани. Но починалите няма да бъдат по 200 на ден, а поо 1-2. Огледай картата на света и дано ти стане ясно.