60

Анонимен

преди 2 години

Защо ли? Нали всичко е много хуманно. Кой не би позволил да се грижат за него?

59

Анонимен

преди 2 години

Имам шесто чувство, че всичко ще свърши добре за нас. Съвсем скоро. Светът се осъзна, включително и ваксинираните.

58

Анонимен

преди 2 години

макар и да не показвате всичко, но все пак адмирации, че показвате част от нещата вече

57

...2

преди 2 години

Сега ЕС иска Коледа да се нарича "празничен сезон". Всичката предколедна шумотевица е насочена да отклонява вниманието от същността на празника. Продават се еленчета, елхички, дядо коледовци, джуджета, а по Великден - зайчета, пиленца. Потърсете, уважаеми християни, да си купите като коледна украса, сцената с Рождество Христово и трите влъхви. Няма да намерите такава коледна украса! Спомнете си какво празнуваме, за да не ви мачкат!

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Защо тези протести почти не се отразяват от медиите?---------------------------------------***, как да не се отразяват. Ето цяла статия, публикувана в 23:44.

55

Анонимен

преди 2 години

Защо тези протести почти не се отразяват от медиите?

54

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 В едно отношение уважавам цuranuте-ако някой се опита да ги ваксинира насила ще го опърлят и него и родата му.................. Като дадат някой лев на техния барон и всички са под строй за ваксинация, както и гласуват.

53

Анонимен

преди 2 години

QR кода повече ми прилича на номерата на евреите по лагерите ...

52

...1

преди 2 години

Пандемията е насочена срещу така наречения християнски свят - доколкото християните могат да се нарекат такива. Двата големи локдауна бяха по Коледа и Великден. На тази Коледа ще е третият локдаун, а на Великден ще е четвъртият. Следват протести по улиците, а там вече ще вкарат и цялата емигрантска пасмина, с която напълниха Европа. Между другото, Нотр Дам дьо Пари след пожара се реставрира като музей, но не и като храм - идеята е там да няма вече богослужения.

51

Анонимен

преди 2 години

А в Бълария кога ще има такива протести?Българина ако не му дават безплатно кебапчета и бира не ходи.

50

Историята се повтаря

преди 2 години

Еми явно дьржавите които се бореха на уж сьс фашизма го харесват и вече го вьведоха да не забравяме клалицията от втората световна война- германия , австрия , италия , испания

49

Анонимен

преди 2 години

Ваксините + финансовата криза, която идва целят намаляне на обществото с до 90%, хора не им трябват вече

48

Анонимен

преди 2 години

Подозирам, че новия кабинет от изпечени мoшеници е бушон за много непопулярни действия, като задължителната ваксинация, съкращения и обиране на всички негативи от предстоящите тежки зимни месеци на инфлация и лишения... Стана ясно, че и милиардите по "Плана за възстановяване" от Брюксел няма да дойдат през следващата година и това допълнително ще усложни обстановката в държавата.

47

Началото на края

преди 2 години

*врадиринкват

46

Герги

преди 2 години

Първо най простите и най богатите се одупиха и им туриха ваксина одзад, после се усетиха, че са се прекарали и, че нещо не е наред с тея "ваксини" и сега искат да ваксинират и останалото разумно общество, но нестава толкова лесно и измислиха задължителна ваксинация. Нямам нищо против да се ваксинирам, но с истинска ваксина, не с тея чорби дето искат да ни ги бучат през 6 месеца и няма файда от тях пък и може наистина да съдържат графенов оксид както твърдят някои учени!

45

Анонимен

преди 2 години

Бог никога не ни е обещавал безсмъртие на земята ... , най-малко чрез принудително отравяне на телата и душите ни !-----------------Бог ни е обещал обаче безсмъртие на душите в рая, ако повярваме в него и в доброто. А не, като си слагаме ваксини! Нещо повече- той показва, че ако имаме вяра, можем да оздравеем, дори да сме тежко болни, чрез възкресението на Лазар.

44

Дедо

преди 2 години

Хората взеха да се усещат , как всичко се прави стъпка по стъпка . СЗО са меркантилни демони . За това им трябваха 70% ваксинирани , да наложат навсякъде задължителна ваксинация като средната по-малка съпротива от 15-20% противници на ваксинацията . А следващата логична стъпка е платена ваксинация !

43

Анонимен

преди 2 години

Всички, които участват в тия демонстрации - пълна свобода срещу подписан отказ от медицински услуги за лекуване от Ковид. После да правят каквото искат.

42

Трибунал

преди 2 години

за Изедниците! Свобода за Народа!!

41

Началото на края

преди 2 години

Свърши се! Терра вече е на врот. Амин.