12

Пинокио

преди 2 години

Защо не споменава никъде, че има фирма за одитиране на софтуер и софтуерна сигурност? Защо не споменава какво стана с фалшивите обещания за софтуер с отворен код. Човек с ИТ фирма получава специално министерство и продължава да бъде собственик на фирмата. Надминава в пъти дори "Информационно обслужване"

11

Сандо

преди 2 години

да пуснат и нещо дето да си плащаме рушветите дигитално

10

Анонимен

преди 2 години

Почва се от електронен парламент, електронни избори и електронно правителство и правоъсдие. Всички администрации трябва да се махнат и заменят с компютри и ИТ. Дупетати 20 чвеока са достаъчни. Махат конституционния съд и др. измислени агенции и министерства.

9

Анонимен

преди 2 години

Герберясалите *** нямат почивка. Засират всичко, дори и да е хубаво и перспективно. Затова вече са минало

8

aa1830

преди 2 години

Тоааа па! Да се вдигне скоростта на влаковете означава милиарди инвестиции! Почваме с изцепките от първия ден.

7

Затова пък

преди 2 години

Имаме нов държавен комитет за наука и технически прогрес.

6

Анонимен

преди 2 години

Преди да започнете да търсите програмисит за 3-4к лева каквито няма, вземете да си оправите системата на КАТ, системата за личните документи и всякакви други е-услуги, че освен дето не работят, ами и 8-класник ще ги счупи.

5

Анонимен

преди 2 години

Дай боже да разбутат КАТ. Там без да дадеш стотина лева на обслужващите мутри, няма никакъв шанс да направиш нещо. Самите лелки явно прибират част от плячката, защото ако тръгнеш без рушвет те правят луд. Дали някога ще станем бяла държава

4

Анонимен

преди 2 години

Божи, сега като министър, ще работите ли в насока да се ограничи трафика понос основни софийски булеварди, за да може Огито да спи спокойно?

3

Анонимен

преди 2 години

Божи, а ще си подобриш ли хигиената?

2

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия хиляда министерства в една малка държава, като България?! Ние да не сме САЩ?! Я веднага министерството на регионалното развитие и благоустройството, да мине към министерството на околната среда и водите. Министерството на отбраната, да иде в министерството на вътрешните работи! Какви са тия хиляда министерства в такава малка държавица! Алооо!

1

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха ха. А министерство на международното положение няма ли да има?