9

Анонимен

преди 2 години

Фалирала държава. По всички критерии и параметри.

8

художника

преди 2 години

До Анонимен 2За последните 1 милион години земята почти като по часовник е влизала и излизала от ледникова епоха на всеки 100 000 години. Последната ледникова епоха е настъпила преди 18 000 години. В момента излизаме от нея и това е напълно закономерно и няма нищо общо с влиянието на хората. Индустриалната революция е от 100год. и няма как да повлияе на планетата още повече пък Бог.

7

Анонимен

преди 2 години

Има една тенденция, че откакто Мицотакис въведе репресии над неваксинираните и насилствена ваксинация със зловещата течност, върху Гърция се стовари канонада от природни бедствия - летни пожари, есенни бури и наводнения, а сега и свлачища... Случайност? Едва ли...

6

ПХ

преди 2 години

Е, то не може само Слънце, Плажове, Узо и Сиртаки..., чат-пат и такива работи стават.

5

В.

преди 2 години

Дано ги отнесе. Мръсни гърчуля.

4

Що"Да"Вида

преди 2 години

Бог ги удря от лятото, заради ваксните, нищо случайно, и църквата им е продадена.

3

пешо

преди 2 години

Ваксинирани ли са?

2

Анонимен

преди 2 години

Лошото време ще удари и части от България. Промяната в климата се усеща осезаемо. Това което пише в Библията за последните дни преди свършека е започнало. На много хора не им се иска да поврват но това е истината. Тези аномалии се случват в целият свят това че ние все още не го усещаме толкова осезаемо е благодарение на това че живеем на земята на БОГ. Когато БОГе раздавал земите на народите ни е забравил. Когато го попитали а за нас Българите той казал. Ето ви моята земя на нея ще живеете..

1

Анонимен

преди 2 години

То да беше само лошото време...