128

Ъмчи

преди 2 години

Като гледам носа на Атанасов, трябва да е роднина на Радев.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Г-н Бойко Рашков беше и депутат от квотата на БСП. Сега го пишат от ПП. Как така? - ... - Това значи, че ***-*** е също от квотата на Бе-се-***!

126

Анонимен

преди 2 години

Искаме Тръмп. :)

125

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи ли ще казваш кой какъв е и какво да става. *** невеж неосъзнат нискочестотен немислещ дето тея са убивали крали и докарали страната до най бедна в света цял свят ви се смее *** .*** сте затова страната е в това положение.Мога и в ичите да ти го кажа простотия невежество мързел неосъзнатост най големият ви вирус.Вие и вашите нови пококоление не заслужавате тази страна.

124

Стоян

преди 2 години

Спрете с тоя негативизъм.Нали искахме промяна.Всичко е на лице има нови хора,млади, образовани.Има някакво разбирателство и позитивизъм,спазва се добрия тон.ГЕРБ и ДПС са аут.Нали това искахме. Нека ги подкрепим и пожелаем успех,а не само да плюем

123

реставрация

преди 2 години

Все отбор доказани пpeстъпници. Като започнем с "новата" Корни.

122

П.К. инк.

преди 2 години

Един сериозен пропуск има в кратката биография на вицето и за "министър" на икономиката и индустрията /Мила, мале. Как ще цъвнем и ще вържем с китайската рикша на новия управител... и с тая министерка/. Та там, в биографията на другарката, не е документиран нейния размах по обира и по унищожаването на Големите БЪЛГАРСКИ Външно-Търговски Дружества и връченото и като награда уволнение от собствения на неината партия Премиер. Моля, този пропуск да се поправи.

121

Гробарчето Таласъм

преди 2 години

Тоз министър на културата дет ще е, ще е поредната гълвотия. Тва с читалищната дейност е Узунова работа и е пълна дивотия, зщаото подобни села са с отрицателен демографски прираст и там ората въобще ги не *** неква си читалищна дейност! Дейността на т. н. "възстановени читалиьа" се изразява с флаш мобчета от градовете, събота и неделя;))) с докарани деца оттам! Дайте да не се лъжем, смешно е да се говори за култура, там където хората изчезват, моем да говорим за култура на изчезването!;)))

120

Анонимен

преди 2 години

Трябваше да остане професор Минеков.

119

от Дубай

преди 2 години

абе , къде е мая , мая бе , мая общата ?

118

eeee

преди 2 години

толкова ли няма опитни и престижни...заслужили и образовани хора за културен министър...ок-младите напред,амаааа чак пък с млякото още на устатааааникак не ми изглежда добре

117

Анонимен

преди 2 години

А Ицо Хазарта защо го няма в схемата.

116

Анонимен

преди 2 години

Спонтанното ми възприятие е не точно за правителство, а за шпицкоманда за корекция на гнилото наследство от ГЕРБ. Рисковано, но извън въстание май нямаше друг ход. Лично аз им пожелавам успех!

115

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха

114

МРАЗЯ ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

НА ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ ПЛАТЕНИ ОТ АЛО МАДЖО И КОМПАНИЯ ДЕДКО МЯТА БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ С КЕЦОВЕ НАЙК ЗА 160ЛВ, НО ТОГАВА НЯМАШЕ 40% ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ...А ТОКА, ЕХ ТОКА 4 ПЪТИ ОТ ЯНУАРИ- ЗА МОЕТО ЖИЛИЩЕ ОТ 120КВ ПЛАЩАМ ПРЕЗ ЗИМАТА 320ЛВ, СЕГА ЩЕ МИНЕ 1000ЛВ ЛИ, А ОТ 1000ЛВ ЗА ХРАНА 400ЛВ ЩЕ БЪДАТ ИЗЯДЕНИ ОТ ИНФЛАЦИЯТА НО СИ ИМАМЕ НАХИЛЕНИ КУКЛИ В РЪЦЕТЕ НА ЧЕРЕПИТЕ.

113

Дима

преди 2 години

Абе радеви мал......О.....умни ... Ци мечтите ви да видите Борисов в затвора не разбрахте ли, че са само в главите ви.С какво друго мошениците могат да ви излъжат освен с лъжите си.Айде бе ,Борисов не е толкова глупав,че да прави удоволствие на такива негодници като Радев и Рашков да го вкарат в затвора.Прос....ти сте като *** , и Радевото чудо ченгесарско и на олигарсите тепърва започва.

112

Анонимен

преди 2 години

Герберастите в паника! Чегъртай!

111

Анонимен

преди 2 години

"ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ" -- правилно си изброил какво е наследството на престъпника борисов, това са неговите постижения, може да му ходиш на свиждане в затвора.

110

Анонимен

преди 2 години

Когато вкарат борисов в затвора ще му ходите ли на свиждане?

109

ЧЕРЕПИТЕ УПРАВЛЯВАТ

преди 2 години

ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТНОВО ВЗЕ ИКОНОМИКАТА- МИН ЗАПЛАТИ НЯМА ДА НИ НАПРАВЯТ СРАВНИТЕЛНО БОГАТИ- ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de И ВИЖТЕ КОЛКО БАЗОВИ ХРАНИ СА ПО ЕВТИНИ ОТ КОЛКОТО ТУК- ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1580ЕВРО- 3060ЛВ, А У НАС МИН ЗАПЛАТА 650ЛВ, ПРЕДЛАГАТ 710ЛВ, НЯМА БЮДЖЕТ И НЕ СЕ ЗНАЕ ЩЕ ИМА ЛИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, НО СА УСМИХНАТИ, ЦЕНИ НА ХРАНИ С 40% ПО ВИСОКИ, ЦЕНИ НА ТОК ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ НАГОРЕ, А ПОЧЕТНИТЕ ПОДПИСВАТ ДОГОВОР ЗА ПОЧТЕННОСТ И СА УСМИХНАТИ- ТОВА Е ГАВРА.