124

Ит кен би дон

преди 2 години

Само да не е последният)))

123

Ахмед Доган

преди 2 години

Не знам как историята можела да говори, но знам, че г-н Президента и г-н Рашков му дръпнаха килимчето на Борисов от властта. А той горкия е поредния провален български политик. Като много други, а именно гражданина Симеон Борисов, селянина Тодор Живков, юпитата от НДСВ, македонците от ВМРО, незнайните герои от НДСВ и така нататък !

122

Анонимен

преди 2 години

ОТИВАМ ПО МАГАЗИНИТЕ С 1000 ЛВ ЗА ДА НАХРАНЯ СЕМЕЙСТВОТО СИ ЗА МЕСЕЦ СЛЕД КАСАТА УСТАНОВЯВАМ ЧЕ ИНФЛАЦИЯТА Е ИЗЯЛА 400ЛВ- И ТОВА ЧЕ ЕДНИ УСМИХНАТИ ПРАВЯТ АМБИЦИОЗНИ ПЛАНОВЕ ТРЯБВА ДА МЕ СТОПЛИ ЛИ, ТОВА ЩЕ НАХРАНИ СЕМЕЙСТВОТО МИ ЛИ?

121

Дебат:

преди 2 години

Милгрем: Защо аз съм виновен винаги?Батоу: Ми с твойта експериментална психология! "Попитахме 100 човека-Ще изпържите ли невинен цивелен, ама едно такова много засукано-ти си втори Айсли бе!Гледаш на хората статистически и като обект на изследване!Ти знаеш ли пък твоята школа колко е помогнала на Алфа *** да баламосват 75 процента от световното население" Кен Робинсън:Трябва да знаете, че врагът е начетен и коварен, но не може да направи нищо срещу рицар Джедай!Оби Уан: Пак ли аз?

120

Ива

преди 2 години

А това, че е печен ,,почтен" лъжец е без значение , така ли безморални драскачи ?! Много силно надувате фанфарите преди да видите какво може този въздух под налягане и търчи лъжи.

119

До "днес"

преди 2 години

Хайде спрете с цензурирането ! Защо ми изтрвате написаноро от мен ?

118

Дебат:

преди 2 години

Андре Бретон - за малко ни се размина!Куросава: Седем самурай а?Номура: Ми той Амано не каза колко да са, ама ние сме традиционалисти! Цанко Петров: Нищо не знаете! Що не ме послушахте навремето!

117

?!?!?!

преди 2 години

И ще е най-младия БГ политик ... Лъжец !!!

116

Дебат:

преди 2 години

Саут Парк: Защо винаги убиват Кени, не можаха ли да убият Айсли, а не Кени.Косунаги: Кени - Can I -"Мога ли?" Ако се казваше I can - "Мога" - нямаше да го убиват постоянно! Сизър Милър - Говорите за дресирани хомо сапиенс сапиенс ли? Николайдес: Аз тренирам хора, не дресирам хора! Нито пък казвам от какви хора има нужда света!Т1000 - За малко !

115

Дебат:

преди 2 години

Окаку: Ниилс - ти ли му каза за шимпанзето с лазерния меч!Де Грайс Тайсън: Мичио мислех, че ти използва тоя термин за първи път!Артър Кларк: Аз бях! Когато технологията изпреварва по развитие еволюционното и менталното развитие на човешкия мозък се получава шимпанзе с лазерен меч! Не разбира технологията, но я използва и то не по предназначение! Бети Едуардс: Тоест публичното образование винаги ще го има, но в каква форма ще бъде!Т800 - Трябваше да гръмна Айсли!

114

Тралала

преди 2 години

Виденов беше по-млад

113

В следващия дебат:

преди 2 години

Ще се включат известни авторитети в различни области някой от които не са живи, но ако бяха със сигурност щяха да проведат следния диалог! Виж по горе!

112

И така:

преди 2 години

Стигаме до Кестлер , който е изкуство срещу Аисли -който е студенокръвен научен математически мозък и статистика. Кестлер: А значи, защото машината е по-лесно и ефективна, аз трябва да съм по-*** от нея. Това би довело до проблеми!Айсли: Аз не казах това.Кестлер: Да де, ама те така те разбраха. Айнщайн: И понеже така те разбраха -затъпиха по-голямата част от света по користни причини.

111

Анонимен

преди 2 години

Видяхме ви европейското развитие. Хайде нещо по-различно.

110

Шеф Манчев

преди 2 години

Абе къде са тръгнали всички то е ясно като се поосерат тези Бойко ще се върне на бял кон\ Навремето на инспекция в затвора от Тодор Живков, затворниците го питат - Тато, защо няма второ ястие за обяд? А бай Тошо им отговаря- Ами второто си го изядохте предварително! Така, че мислите, че при Боко е зле, но предстои да видите, че има и по-зле!!

109

Велик е Маниту!

преди 2 години

Да продължа и въз основа на казаното от онзи анализатор, че няма да има нужда след 30 години от хора способни на критично мислене и с повишена функционална грамотност идва друг алфа *** и почва да потрива ръце и да казва:Това е много интересно дето го казваш! И си мисли: "Леле какво рязане ще пада от публичните образователни сектори"И почва да обяснява това на по-ниските си себеподобни. Сега математически, икономически, финансово това може да е изгодно,обаче цивилизационно е пълна лудост!

108

Анонимен

преди 2 години

Младостта не е порок, но не е и гаранция за успех. Петков не се е доказал досега, ще го видим.

107

Помните ли?

преди 2 години

Какво ви казах? Симеон II е невежа, което не значи, че не е умен , чудовищно умен в някакви аспекти като например омразата му към България. Концентрирайте се не към какво ще направи, концентрирайте се към какво вече е направил и почвайте да го оправяте. Така ще го довършите. Ще ви дам пример - преди 30 години някакъв анализатор казал, че след 30 години автоматизацията ще е толкова голяма вече, че работниците даже и много тъъъпи без разсъждение и мислене ще могат да я вършат.Това може и да вярно

106

you

преди 2 години

Младия Джон Траволта ще сее и ще жъне!

105

Велик е Маниту!

преди 2 години

Велик е Маниту - велика е томахавката му - дори когато си изпусне томахавката и особено като си изпусне томахавката! А било изневиделица и много гадно - е то и други неща бяха изневиделица и много гадно - изчезнал златен резерв, разни натопяващи убийства, погром десет години пред 90 те -грубо насилие, рекети, робски труд наказание по модел концлагер, децата на българите с етикетчета за цена по делегиран бюджет, тъъъъпите по-добре от умните.Нали да ви обяснявам! Има някой оцелял. Симо е жив!