62

Живко от Варна

преди 2 години

Нека да бъдим реалисти и научно доказани специалисти !

61

Анонимен

преди 2 години

Камъните падат от небето.

60

Анонимен

преди 2 години

Aко Корнито е министър на икономиката или какъвто и дае, нЕЪм думи напрао!

59

Анонимен

преди 2 години

До 73 да но къде е ББ ми него го няма от дни. Нито интервюта нито нищо.

58

Анонимен

преди 2 години

Реформаторския блок влиза през задния вход във властта като троянски кон предложение на чалгите за което те си нямат хал хабер, но някой им е е дал имена и опорки на листче. То затова не им видяхте и физиономиите.

57

КАМЪНИ ИМА.....

преди 2 години

... ШЕ ГИ ВИДИТЕ, КАТО ДОЙДАТ СМЕТКИТЕ С ЦЕНИТЕ НА ТОКА И ПАРНОТО.....ГОТВЕТЕ СЕ...ХАХАХААА

56

Анонимен

преди 2 години

Правителство тюрлюгювеч!

55

Анонимен

преди 2 години

Не!Киркор и Кокорчо ще ни омайват!Големи артисти са!

54

АНОНИМЕН

преди 2 години

Странно и нелогично нещо е политиката.Партиите(БСП,ДБ и ИТН),които електорално тоталното се сринаха на последните избори,се набутаха в управлението.

53

Анонимен

преди 2 години

Подводният камък е боковото протеже Корнелий Сула.

52

КОАЛИЦИЯ НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

КОАЛИЦИЯ ..''АЛО МАДЖО''

51

Аз, Араил

преди 2 години

Съжалявам, Бастет, но, знаеш, че, Аз, не мога да позволя това да се случи.

50

Анонимен

преди 2 години

Подводните камъни са БСП и ДБ. Това са крила на ГЕРБ.

49

До 64

преди 2 години

Никой няма да търпи. Излизаме и този път белия автобус няма да ги спаси. Старата сграда на НС не е обезопасена като новата до шадравана, където има подземни тунели да избягат. В сградата, където се върнаха ще съжаляват, че са се върнали. Няма да излезнат без бой.

48

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали "Улови мига" или "Желязото се кове докато е горещо". Та в тази връзка скоро онези, които ги домързя да гласуват (или отидоха за риба в деня на изборите като спестиха 15 минути според тях загубено време за гласуване) ще загубят месеци в протести. Ама така става като не избраха лесния начин, ще си търсят спокойния живот по трудния начин. Но Рашков вкарва закон полицаите да бият на протести по заповед на прекия началник. Застраховат се. Знаят скоро с камъни ще ги свали народа.

47

Анонимен

преди 2 години

Не камъни, а подводни скали има. Всяко нещо заченато в лъжа и измама рано или късно потъва. Това са 4 различни мини партийни с различни апетити за властта. И понеже Нинова се виж като мисирка, че и дават някакви министерства - скоро ще гледа като мокра кокошка като види, че реално е получила един обран бостан. Тези държавни предприятия са с огромни дългове. За това я изпързаляха и я пуснаха на ските към пропаст, от която измъкване няма. Това е капан за Нинова и БСП. Използват ги и са употребени.

46

Анонимен

преди 2 години

Всяка завера, която е съставена предимно от мoшеници... е обречена на кратко съществуване...

45

До пияница мистик

преди 2 години

Не е повярвал народа на лъжливите комунисти. Протестите бяха спонсорирани от олигарси клиенти на прокуратурата. Както се видя ако е повярвал БСП нямаше да останат на дъното при изборите с 26 депутата. Хората тъкмо си насмогнаха на масрафа и започнаха ремонти на домовете си, а много от хората отиваха на почивка по няколко пъти извън България, купиха се по 2 или 3 коли в семейство и заживяха по- спокойно и ахаа..Божков беше подпукан от прокуратурата и се започна атаката.Народа не вярва на комунист

44

Анонимен

преди 2 години

Ташев: Между другото попаднахме на едни много интересни френски документи от 1988 г., когато вече е започнал процесът за поставяне на акцент върху правата на човека в Европа, именно през този период Македонските патриотични организации провеждат своя конгрес и правят едно изложение за потъпканите права на българите в днешната Р Северна Македония. Френското посолство в 1988 г. благодари за информацията за нарушени права на българите в днешна Р Северна Македония

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Ето СМ успяха да излъжат американския пратеник за Западни Балкани,щом накрая каза" имате си история,култура,език". Заев повтори няколко пъти че сме имали обща история, а ЦРУ пишат в 1990 г. че са българи. Човек се обърква кое е верно.