28

Мдаа

преди 2 години

Герберастките *** - дб са готови на всякакви маймунджулаци да саботират - парламентаМисля , че - дпс може да бьдат включени вьв клалицията на тяхно място

27

SS

преди 2 години

Тия дето се правят на богоизбрани ,кой питам ги е избирал за да бъдат такива ? 70 процента не излезнаха да гласуват ! А и защо да го правят ? Като нищо няма да се промени ! Вътрешното ми чувство ми подсказва ,че ще ги наритаме и ще ги свалим от власт до 1 год ! Дали не греша ?

26

В.

преди 2 години

*** България трябва да отидат да се бодат при техните си избиратели

25

Анонимен

преди 2 години

Понеже 10 000 лв заплати и куп други привилегии са им малко, че не могат да си ги плащат ли? Та чак и фургон искат да им поставят. Да вземат пример от училищата как се организираха за безопасна среда за обучение. Просто е. В понеделник им оставят по един тест на банката заедно с декларация-съгласие, влизат, плуват по веднъж и после за 10-15 минути предедателите на парламентарните групи обработват резултатите и така ще работят цяла седмица в безопасна среда.

24

Анонимен

преди 2 години

И защо безплатни? Малки ли им са за платите? Всеки обикновен човек плаща, а за тях безплатни.

23

Стоян

преди 2 години

Смешникът Костадинов яхна вълната.

22

Анонимен

преди 2 години

Онзи мустакатия плъх Симидчиев го е измислил това.

21

Анонимен

преди 2 години

Финалния етап на позициониране в навечерието на третата световна война. Добре, че вече и в България се показаха кой, кой е и че няма съмнение кои са добрите и кои тираните.

20

Анонимен

преди 2 години

Фашистите започнаха да излизат. Тия са ***-фашисти.

19

Анонимен

преди 2 години

Безплатни тестове само ако са от китайските(от към изхода) и то на входа да няма спекула.

18

Анонимен

преди 2 години

Безплатни тестове за депутатите? Защо? Да не би да работят вече без пари та трябва да ги субсидираме? Извинете, но хората работещи в моловете си плащат тестовете за да работят там. Същото важи навсякъде, с изключение на учителите. Но последните поне извършват важна дейност, грижат се за истинското бъдеще на държавата. Тия хрантутняци в НС се грижат само за тяхното си бъдеще и техните обръчи от фирми. Зеления сертификат пада за всички или ще си го плащат от джоба, като ония от мола.

17

Анонимен

преди 2 години

Значи тези които работят за МРЗ да си плащат тестовете, а за народните предатели безплатни, автомобили, здравеопазване, жилища, кебапчета, гориво, а заплатите им 10 пъти по големи.

16

Анонимен

преди 2 години

Задължителна ваксинация с последваща проверка за антитела.

15

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли е срам, получавате минимум 5 хиляди и не можете да си позволите 20лв за един тест на заседание. Ние как ги плащаме? После като подавате декларациите си, всеки се облажил с един апартамент, а някои вече и страна им се вижда малка и почнаха да купуват в чужбина, като бореца срещу корупция - Бойкикев. Всички, които са гласували за тия засрамете се

14

мак

преди 2 години

Пак привилегии. А идва Коледа, може и някое бонусче да измислят, колко му е. б..окл.у.ци нагли.

13

Анонимен

преди 2 години

За тези привняци никога няма да гласувам нямат една свестна заложена политика, то са зелени сделки, мигрантски пактове, истанбулски конвенции, мерки, ЗС, тормоз на гражданите и т.н.

12

Хахах

преди 2 години

Нещастници! Хората се боднаха под принуда, защото ще загубят работата си? За тях има ли безплатни тестове? А има ли, от същите безплатни тестове, но пред работното място на всеки един от тях? Издавате безумни заповеди, които ВИЕ САМИТЕ не спазвате! Светна ли ви червената лампа на всички, че всичко е една парлама. Фактът, че лекарите отказват да се боцнат, говори достатъчно.

11

Цъ

преди 2 години

И какъв 2 този " проект за украшение"? Бижута ли ще си раздават??

10

НАРОДЪТ

преди 2 години

ЗНАЧИ АЗ СИ ПЛАЩАМ ЛИЧНО АНТИГЕННИЯ ТЕСТ ПО ДВА ПЪТИ СЕДМИЧНО, ЗА СА МОГА ДА РАБОТЯ, А ТИЯ БЕДНЯЦИИИ - НЕ МОГАТ. НЯМАТ ПАРИ!!! ТИЯ МЕ Е ГНУС С ПРЪЧКА ДА ГИ ДОКОСНА!!

9

Анонимен

преди 2 години

Внесли проект на украшение на НС???Тези верно не знаят защо са пратени там.