39

koск

преди 2 години

Ако опитат и тук трябва веднага да излезнем на улицата - с тоягите !!

38

кк

преди 2 години

Ще се опитат да го наложат и тук . След 60-годишните , следват по-младите и после децата ни . Никакво задължително ваксиниране !

37

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Еее ми нормално, чехите са си известни фашисти- уж завладяни, ама са посрещнали немците като приятели през ВСВ. Тогава са произвеждали техника за вермахта, хитллер даже им е вдигнал заплатите и са си били добре. Само не разбрах защо над Прага не пада нито една бомба, а София я сриват с земята.

36

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че точно като не се ваксинирате, спомагате за намаляне на населението на земята?

35

АнонимеН

преди 2 години

До Бустерче/ ДОН БИЛИ: 2022-РА Е ГОДИНАТА КОГАТО ЩЕ БЪДАТ НАСИЛЕНИ ПЪЛНОЛЕТНИТЕ И ВЕЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ДА СЕ БОДАТ ОТНОВО И ОТНОВО! НЯМА ДА Е ЛАКА! НО НАЙ-ВЕСЕЛО ЩЕ Е ПРЕЗ 2023-ТА КОГА ЩЕ СЕ ПРИНУДИ ЦЯЛОТО НЕПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ НА ПЛАНЕТАТА ДА СЕ ИНЖЕКТИРА ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДЕЦАТА ОТ 1 ДО 4 ГОДИНКИ ПО ГРАФИК ТЕ ЩЕ БЪДАТ ОДОБРЕНИ ЗА ВАКСИНАЦИЯ ПРЕЗ 2022-РА! ПРАВАТА НА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ СЪЩО ЩЕ БЪДАТ ОТМЕНЕНИ ДО КРАЯ НА 2022-РА ЗА ВСИЧКИ ПЪЛНОЛЕТНИ И НЕПЪЛНОЛЕТНИ! ДОЙДОХ, ВИДЯХ , ВАКСИНИРАХ!

34

Анонимен

преди 2 години

Звездите ми го говорят, че това може да дойде и при нас...УжасТ

33

Бустерче

преди 2 години

Не трябва да се радваме, когато мечката играе в съседния двор, ще дойде и у нас. Трябва да мислим какво можем да направим. Имам лошото усещане, че 2022 ще е най-лошата в човешката история ( включително надминавайки годините от световните войни )Надявам се да греша...

32

Анонимен

преди 2 години

Никой не трябва да се съгласява да го инжектират с експериментални отрови. Който се е подвел за първите дози сега е време да се усети, защото както са тръгнали няма да се спрат скоро. Натрупването в тялото на графен оксид и хидроксид ще се отрази зле.

31

Майстора

преди 2 години

Не чухте ли последната информация от Министерството на Пропагандата? НИКОЙ не е "напълно ваксиниран" срещу ковиднастинка. Може да си само "Временно Ваксиниран".

30

АнонимеН

преди 2 години

ДОН БИЛИ: ТАЗИ ПЛАНЕТА Е ПРЕКАЛЕНО МАЛКА И ЗА 2 МИЛИАРДА ДУШИ, ТА КАМОЛИ ЗА 8/ КОЛКОТО ПЪТИ ВИ СЕ КАЖЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ И ПРЕВАКСИНИРАТЕ ТОЛКОВА ПЪТИ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ!

29

АнонимеН

преди 2 години

ДОН БИЛИ: МАЛКО ПО-МАЛКО ПРЕТОПЯВАМЕ НЕВАКСИНИРАНИТЕ, ЗА ДА МОЖЕ КАТО ВЪВЕДЕМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ЗА ВСИЧКИ ПРЕЗ 2022-РА ДА СЕ СПРАВИМ СЪС СЪПРОТИВАТА !

28

Анонимен

преди 2 години

Примката полека лека се затяга

27

е а честито

преди 2 години

съвсем скоро и у нас , все пак фигурант , бивш антиваксър и харвардски костюмчета ше ни управляват .

26

Активист на БСП

преди 2 години

И тия като Кацаров искат да уморят пенсиите!!!

25

Ваксините заразяват

преди 2 години

Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу духовните сили на нечестието в небесните места. Ефесяни 6:12

24

Анонимен

преди 2 години

Нямало демокрация в България ли? Запомнете - Няма по-демократична държава от България в Европа и света! Тук никой не кара хората да се бодат насила. Гледайте снимката и си задайте въпроса - Това може ли да се случи в България? - Не, не може да се случи!

23

Ваксините заразяват

преди 2 години

Утре ще ви кажат, че който нямал четвърта доза не бил жигосан, после пета и така докато ви убият - защо - справка предния коментар. Защото не пазите достойнството и живота си.

22

Ваксините заразяват

преди 2 години

Открито и нагло се подиграват с вас, казвайки ви, че който няма трета доза не бил жигосан - те знаят, че сте оли*гофрени масово. Знаят, че нямат грам чувство за самосъхранение, знаят, че няма да направите нищо, за да защитите достойнството и живота си. Знаят, че сте такива защото те ви направиха такива - чрез зомбивизорите, чрез всички набедени "звезди" дето не спират да ръсят глупости от сутрин до вечер, а вие зяпате зомбивизорите зяпнали с отворена уста, чрез мисирките - те ви направиха такива

21

Анонимен

преди 2 години

И тези като Гърците твърдо са решили да се оттърват от възрастните да не тежат на бюджета.

20

Гостенин

преди 2 години

До Анонимен 15 Ами да я беше завел роднината до болницата, бе умник! Наксината не те предпазва от Ковид - само увеличава шансовете за еко преминаване до към 95%. зУЩО ВАКСИНИПАТ СМЯТАТЧЕ СА ПРЕДПАЗЕНИ ОТ ЗАБОЛЯВАНЕ? Поради неправилнаинформация и джурналистичеки напъни! Хора, престанетеда се лекувате от Фасебук и мамите - тоди път действително става дума дали да сте живи!