42

ББ

преди 2 години

кой използваше българските турци и прогони децата им роби в чужбините бре?...ами ДПС...нима в Турция сте приети като равни...мечтайте си...плачете за България...и ДПС ви го причини...за да крадат...от елементарна алчност!!Петко Войвода най-добрият му приятел е...турчин...делят ни на ...някакви...или си човек или не си!!!моят най добър приятел бе ***!!!...мюсюлманин бре!!!

41

ББ

преди 2 години

кой "разпределяше порциите"?кой се крие зад декларацията...кой я нарушава нечовешки...обслужвани от пУтриоте-еничаре и гробари...***!!!...ами ДПС!!!

40

Само питам

преди 2 години

А, Туркийе къде е?

39

Анонимен

преди 2 години

О-хоооо и кой пита... А ние да не отваряме дума за арменците и кюрдите.

38

fact

преди 2 години

мирната религия ислам победи в кабул.толарастията само ще докара и победата на талебан тук без пушка ***

37

Анонимен

преди 2 години

Много нагоре над турция.

36

До Смях

преди 2 години

Е, щом е логично турци да защитават интересите на Турция, тогава да не претендират, че са българска партия и че защитават интересите на българите. Логично е да питат "къде СТЕ на световната карта на толерантността?" И да, добре ще е българи да защитават интересите на България! А не тези, които имат български паспорт и се ползват със статута на европейци, но майчиният им език е турски.

35

смях

преди 2 години

До Кои сте вие, детослед като българи защитават интереси на Русия или USA, защо Турци да не защитават интересите на Турция, по логично е! Турци -> Турция, Българи-> Русия USA. добре ще е Българи да защитават интереси на България?

34

Кои сте вие, дето

преди 2 години

питате и коя държава представлявате? България или Турция? Щом защитавате интересите на Турция и се чувствате принадлежни към нея, въпросът ви явно ще трябва да се отнесе до нея.

33

смях

преди 2 години

До Активист на БСП, БСП беше в коалиция с ДПС, така наречения 500г убиец на народа, само напомням!!!

32

смях

преди 2 години

яд ме е, че карадай не стана президент, кой щеше да пита за толерантност тогава?

31

ПроСоТо

преди 2 години

ха!...Депесето било питало "Къде сме на картата"..?!..А ВИЕ НА КОЯ КАРТА СТЕ БЕ?!..Ама защо ли питам?!..-Та всички знаем:..-ВИЕ,"дпс", сте на картата НА ОРИЕНТА...И то от времето на Пири Рейс!

30

Анонимен

преди 2 години

Толерантност към ДПС и *** ли - да, също като към корупцията - нулева толерантност !

29

Активист на БСП

преди 2 години

На първо място след като наследниците на 500-годишният убиец на народа са в Парламента!!!

28

Анонимен

преди 2 години

При условие, че търпим още мюмюните, трябва да сме в челото...

27

ДДРОнег

преди 2 години

Заради такива като дпс-то, думите "демокрация", "толерантност", ососбено етническа , са с мръсно съдържание в България !!!

26

Гладен

преди 2 години

Само тези да не ми говорят за толерантност!

25

дд

преди 2 години

ДПС винаги са имали проблем с правата и свободите, защото ги тълкуват по свой си начин.Те искат повече права и повече свободи от всички други. Е това за тях е равенство.

24

откривател на америк

преди 2 години

България е най толерантната държавяа в света, практически всички национални идоли са от някави някакви от сексуални и етнически малцинства - Емил Димитров, Васко Найденов, Азис, милко Кавалджиев, Софка итнт! Освен това ввички най-много обочат живота на своите поробители - мастика, усо, сиртаки, кичек, шкембе чорба,турски сериалии, руски сериали, водка,

23

Караидь

преди 2 години

Как каде при нашата майка - турция