53

Анонимен

преди 2 години

Възрастова дискриминация е това. И как точно решиха да е от 60г., когато това са работещи хора, не пенсионери.

52

славянин

преди 2 години

Фашистите излъгаха хората, че двете дози ще им дадат свобода, сега ги лъжат че 3 дози ще им дадат свобода и така докато ''освободените'' не започнат да отстрелват фашагите!

51

Анонимен

преди 2 години

По-страшно от османско робство иде. Време е за нови рев. Комитети

50

Анонимен

преди 2 години

Нацистите ряпа да ядат пред новите ваксиизроди.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53Гърците живеят от парите на старците, защото са бъкани със заеми и харчат като за световно. Само 70-80 годишните имат още някой скътан лев, който 40-50 годишните им дебилни деца харчат наготово. Ще ги уважаватя! Иначе нема кинти!

48

Анонимен

преди 2 години

Гърците уважават възрастните и се грижат за тях повече от вас, които разубеждавате родителите си да се ваксинират, ходите без маски в автобуса и убивате старците.

47

Анонимен

преди 2 години

Всички правителства са слуги на сатаната. За 30 сребърника се продават. Ще свършат като Юда Искариотски - на бесилото.

46

Анонимен

преди 2 години

Да се смееш ли или да плачеш, горките хора, дано не се мъчат много...

45

До 48

преди 2 години

То е въпрос на време, защото когато Траволта се позакрепи, веднага ще почне да превръща и нас в ковиден концлагер, подобен на скъпата на сърцето му Канада.

44

Анонимен

преди 2 години

Сега бабите от Гърция ще идват в България, за да се спасят.Вече се кефя, че ББ не даваше оставката по-рано. Иначе и нас да са ни подкарали, ако имахме редовно правителство.

43

Киро Канадецо

преди 2 години

До Кире Харвардо"Аз ще ви ваксам със жандармерия, разбиват вратата и няма искам не искам! САЩ ПОБЕДА!"=/=Кире, мамин сладък, след малко почвам да готвя.Месо ще режа, три пръста е широко острието на ножа, много хубава работа върши.

42

Оп, са

преди 2 години

Много се изложиха гърчолята. Уж те измислили демокрацията, уж бяха много силни кога им орязаха доходите при фалита на държавата им и наистина успяха доста да отмъкнат от ЕС, големи тарикати, а сега сенадянаха на ваксината с мерак и продължава все по-дълбоко да им влиза.

41

Анонимен

преди 2 години

Много скапан живот, особено като имаш деца, става още по скапан.

40

кога набодените

преди 2 години

ще ОСЪЗНАЯТ, че ще трябва да ги дупчат до живот и да стигнат до решението, че всеки има право сам да каже да или не на задължителната 'ваксина' ????? Не забравяйте само, че скоро ще има терор със забрана за купуване и продаване без знак на чело / ръка ..

39

Анонимен

преди 2 години

Викат му пенсионна реформа в "белите държави"

38

офца

преди 2 години

бля, бля...като им е толко акъла, че ваксината пази

37

щам Оксиморон

преди 2 години

"Ще бъде наложена забрана за хранене на закрито, забавления и спорт."........ Учебниците по медицина още ли не са пренаписани? Ако ли не, вече да се знае- за да не се разболееш никакви забавления и спорт! Това е противопоказно за имунната система! За имунитет единствено ваксината на Пфайзер!През времето между дозите трябва да си стоите затворени вкъщи, а най-добрите направо в затвора!

36

Анонимен

преди 2 години

Гади ми се от корумпирани политици които са се загрижили за нечие здраве. Трябва да се обяснява и който иска сам да си решава за собственото здраве. Няма логика някой да си слага експериментален препарат за да пазел другите при положение че препарата не спира нищо.

35

Анонимен

преди 2 години

До Ваксините заразяват : Що не се гръмнеш бе , едноклетъчно !

34

Ваксините заразяват

преди 2 години

Утре ще ви кажат, че който нямал четвърта доза не бил жигосан, после пета и така докато ви убият - защо - справка предния коментар. Защото не пазите достойнството и живота си.