6

Анонимен

преди 2 години

Ако може понятието "бързи" да е обвързано с някаква средна скорост, а не както сега. 3 часа София - Пловдив и това било бърз влак, а ако пътуваш в петък, събота, неделя или понеделник тарифата се увеличава защото било "календарен ден", все едно другите дни ги няма в календара ...

5

Anonimen

преди 2 години

Може ли влаковете да спазват **разписанието**?? Повишаването на цените е обратно пропорционално на спазването на **разписанието**

4

Анонимен

преди 2 години

Защо снимат новите мотриси купени по времето на оздравяването на БДЖ при Борисов? Нали направеното от него е лошо? Да снимат това, което другите са купили и направили!

3

Фин

преди 2 години

За директня влак Г.Оряховица - Плавдив с връзка за и от Габрово - браво, но иначе купете нови мотриси, защото тези 50 годишни СССР червени дрънкалци са много гнусни.

2

Анонимен

преди 2 години

От къде ги извадиха тези 576 влака като няма нито локомотиви нито вагони.30 години съм работил в подръжката и ремонта на локомотиви и вагони. Унищожението на БДЖ започна при мънгожерито от драгалевци. Направи така че автобусите на мутрите обраха пътниците на БДЖ-то и от там тръгна фалита. На всичкото отгоре здрави локомотиви и вагони отидоха за скрап. Унищожиха околовръстните линии и те отидоха за скрап. Много народ са за затвора но няма кой да ги съди. Подмяната дойде. Честито.

1

Анонимен

преди 2 години

На новите билети,за час на пристигане ще пише "когато стигни". Като принтерите за отпечатването им са осигурени по оперативна програма за развитие на дилижанса, на стойност милиарди евраци.