83

Началото на края

преди 2 години

*връдникват

82

Анонимен

преди 2 години

Вече на много места започнаха да искат тестове и за ваксинираните. Това е доказателство, че ваксините са много ефикасни.

81

Анинимен

преди 2 години

За това мигрантите знаят ли? Или той е само за местното население.

80

Анонимен

преди 2 години

Как знаят какъв нов щам е дошъл един къде си, при положение че до сега НИКОЙ НИКЪДЕ не е успял да изолира тоя вирус?! Някой може ли да обясни?

79

Iordan Ivanov Douser

преди 2 години

Warnings about terror with 5G Black death and cancer weapons plus 6G digital hologrpahic weapons!!!Има предупреждения от природата за Исключително жестоки МУТАЦИИ<ПАТОГЕНЕЗИ<МУТАФИЦИРАНИЯ/КОВИД 19;мутагенизиране/Red killer mutants,Засечени са милиарди опасно увреждани АНОМАЛНО Активни вкл ЧЕРНО ЧУМНИ ЗОНИ около нагло престъпна дигитално холограмна видео пресканираща техника вкл тази по ТОЛ СИСТЕМАТА.ПОЛЗВАЙТЕ СОЛ ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА МИФКИ<ТОАЛЕТНИ.НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ХЛОРНИ ПРЕПАРАТИ.ТОКСИЦИРАТ ВЪЗДУ

78

БогДаПазиБълфария

преди 2 години

Тежко и горко ни !Преди повече от четвърт век по същия начин ни налази и СДС-Чумата и още берем плодовете и .Бог да пази България от всякакви Чуми!Амин!

77

dakotabg

преди 2 години

Пускайте го,да го изядем с парцалите и този макарон:)

76

Аз

преди 2 години

Кунчев с 3 дози - "лек ковид" 2 месеца, Мангъров - неваксиниран инфекционист, на кого да вярваме. Като дойде Омикрон, ще почнат пак - шок и ужас, затягаме мерките, ваксинирайте се.

75

Erick USB

преди 2 години

Да идва ...ама чакайте малко,нали казват че до сега никой не е умрял от новия щам? Какво се стягате толкова ,няма да се случи нищо лошо! Или ще измислят някоя глупост само и само да ни боцкат? Те тия си свикнаха да ги боцкат - глупави'те

74

Мале, малее

преди 2 години

Омикрона дойде, Кунчо не дойде, още боледува делтата. В кой точно понеделник казаха, че започвал работа? И коя точно година?

73

Анонимен

преди 2 години

Айде 30 бустера бастаа

72

Анонимен

преди 2 години

Хората с викнаха да взимат ковид бонуси, особено в бърза помощ, но според мен трябва просто да увеличат заплатите в болниците и в бърза помощ, а не просто да се раздават парите...

71

За ганЮ простака

преди 2 години

"бигфарма никога няма да се наяде с пари....."бигфарма яБолиХуя.

70

Върбан

преди 2 години

Пак успяхте да ми развалите настроението, не знаех че има в европа и по-малко ваксинирани от нас. Омикрон - дайте го по-скоро че да се свършва. Или няма да се свърши, защото бигфарма никога няма да се наяде с пари и продажни правителства, журналисти и лекари ще има винаги?

69

гост

преди 2 години

юруш на иглата.... трета... пета... n-та..... овсата си е овса

68

Анонимен

преди 2 години

Няма нито един регистриран смъртен случай от Омикрон. Ковидиантите ги е страх, че пандемията ще свърши и ще се окаже, че антиваксърите няма да умрът.

67

Анонимен

преди 2 години

"Нарастването на интереса към ваксинация се регистрира от момента, в който правителството обяви задължителния й характер за хората над 60 години." --- ДВЕПМ !!!

66

Фейк

преди 2 години

Тези 120 души са били явно българи със сертификати за 300 лева.

65

Омикрон

преди 2 години

Идвам, идвам, да събера още антиваксърски урожай.

64

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- А и как до сега за ни един неваксиниран заразен с Омикрон не са споменали? И защо дори бе открит първо във само ваксинирани. И се пренасяше по континентите само от ваксинирани със сертификати. В Норвегия на парти с 120 човека, до един пълно ваксинирани. почти всички зараземи с омикрон. Че и ваксинирания пердонал заразили. И всички със сертификати? Сертификати за какво? Привилегии за какво?