93

Мирослав

преди 2 години

Искам да видите какво точно представлява тояТова е 29 ноемвриНовият вариант на коронавируса Омикрон ще стане доминантен у нас след около три седмици.Това написа математикът и бивш член на Националния оперативен щаб проф. Николай Витанов в свой анализ за обстановката с пандемията с COVID-19 за днешния 29 ноември във фейсбук. Ето какво гласи публикацията на математика:

92

Анонимен

преди 2 години

този до кога ще го налагате

91

Анонимен

преди 2 години

Не-е-е-е , проблемите дойдоха на Витановден !

90

до 91 от славянин

преди 2 години

Така е, нас нормалните хора ни е страх от ''спасителните'' дози, от ''лекарите'', от новата ''медицина'', а вас нарковаксърите ви е страх единствено от ''страшния'' вирус! Та всеки си има своите страхове!

89

П.К. инк.

преди 2 години

Този дрънкалник да бъде озаптен с безсрочна карантина. Да му се изземат компютри, телефони и прочие свързочни уреди и средства. И да остави хората на мира пред светлите Християнски празници. Амин.

88

malart

преди 2 години

Никулден, Ивановден, Петровден това да не е някакво предаване за именните дни. Звучи смешно и лаически

87

Koko

преди 2 години

V kolko 4asa-da popitam to4no?

86

Анонимен

преди 2 години

Този е пълно кукуригу. Звездите му ги говорят. Алена какво казва по въпроса дали щама няма да кацне след Трифон зарезан?

85

ИВАН

преди 2 години

На този математик мозъкът му също като на месю О,Макрон витае на произвола на съдбата си накъде в неизвестна все още галактика

84

До Анонимен 91

преди 2 години

Смел до глупост!

83

Анонимен

преди 2 години

Що четете прогнозите, като ви е страх! Не четете!

82

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите ги е страх от ваксините , страх от лекарите, страх от маските, страх от игли, страх от статиите.....абе има ли нещо, от което не ви е страх!

81

шмatka

преди 2 години

До Анонимен 89 Как какви проблеми ами че те са в главите на нашите *** управници щото има бая пари за крадене,за това ще ни надуват с глупости още сума ти време

80

Лукас

преди 2 години

Очаквайте: "Войната на щамовете - Делта срещу Омикрон". Премиера На Ивановден.

79

дедо от село

преди 2 години

А бре, хора спрете го тоя серсемин да плeщи глупости или го въдворете някъде на добро място за него-Карлуково е тамън!

78

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Петък е, хора. Спрете се! Сутринта Ива Христова - прости Боже - професор, заложи на Нова година, преди нея Лчезар Томов - на Коледа... Може да е някаква нова хазартна игра... А народа, нали е доверчив, меси пити и търчи към летището в най-новата си премяна да среща това митично създание. Направете един симпозиум, я в Бодрум, я в Шарм Ел Шейх и решете кога да е! Не се трае това вече...

77

българин

преди 2 години

До: номер 84 Е нали го казах. Имаше такъв случай, преди няколко години, преди пандемията. Не си спомням града - Кърджали ли беше или Пазарджик, сигурно го има някъде в мрежата като новина. Осъдиха го на затвор. После случаят се забрави. Но генерал Годжи никой не го пипа защото Гешефф го пази!

76

Анонимен

преди 2 години

Такива оракули трябва да отговарят пред съд за внасяне на паника сред населението.

75

брех

преди 2 години

Витанката определено има желание пак да му пипат гумите на автомобила!

74

българин

преди 2 години

До: юрист любител (номер 81) Да, имаше. И още го има доколкото знам. Даже знам за конкретен случай с осъден по този текст. Не помня от кой град беше точно в средна България. Някакъв оракул бил предсказал разрушително земетресение в града с много жертви. И народът подплашен започнал масово бягство от града. Накрая го бяха хванали и осъдили точно по този параграф! Беше затвор за няколко години. Същото заслужава и този който казва "Яко ще се мре!"