19

Анонимен

преди 2 години

Мокър път или поредното плиткоумие?!?!

18

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли му физиономията на задкормилното устройство на Мерцедеса натресъл другите коли? Още ли мокрия/наводнения път е виновен? Да питам ли и тези дето изчегъртват от регионалното и тези дето мачкат от МВР трябваше ли да стане нещо за да се задействат? Има авария на водопровод! Има затлачена шахта от падналите листа! Има наводнен път! И..... С вдигнато чело са заети да"изчегъртват"! Комитовааа, кръъъгом! Бегом марш!!!! И това ли е от успешните дела на радевото служебно?

17

Фалшива новина

преди 2 години

Не е мокър път, а наводнен на път.

16

Анонимен

преди 2 години

Че пътя не е както се полага е едно на ръка, ама и ГaHчо Африкански що не кара внимателно , като си знае пътищата също е на лице

15

Анонимен

преди 2 години

От 6-7 месеца не се чисти около пътищата. И водата по по-старите пътища не може да се оттече и остава на пътя и при по-малък дъжд. От няколко години пътищата се изграждат с необходимия банкет.

14

Виновен е

преди 2 години

Мокрият път през зимата?А защо не са го подсушили със сешоар?Нещо като несъобразена скорост на джигитите?

13

Анонимен

преди 2 години

О колко е лесно да се каже "Пътя е виновен"! Басирам се, че и гумите са били мокри! ))) Също се басирам, че ако те (гумите) на тези возила НЕ СЕ въртеха (т.е. ако возилата си стояха на място със скорост = 0) - никакъв инцидент нямаше да стане и при сух и при заледен и при всекакъв път.... Ама иначе - пътя е виновен )))

12

перко

преди 2 години

Ами оди пеш........ .

11

реалист

преди 2 години

НА КРИВА РАКЕТА КОСМОСА И Е ВИНОВЕН!!!!! !

10

шафьор камикадзе

преди 2 години

е немаше ли кой да го изсуши??

9

dakotabg

преди 2 години

Пустите му пътища....

8

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Разликата от мокър пит, и път с локви е до небето, но вие си оправдавате строителите. Видяхте ли изобщо какви локви има там от емисийте по телевизията?

7

Анонимен

преди 2 години

Ушевите явно имат нареждане,да посочват истинската причина за дадено произшествие,а не дежурното невъобразима скорост,измислено за да може всеки шуробадженакорушветчийски лапач с палка да вменява вина.

6

айди сигА.....

преди 2 години

Аааа да бе, мокрият път бил причината!Иначе който не може да шофира на мокър път, нека лови БДЖ-то......

5

Анонимен

преди 2 години

Не са се ударили няколко коли! Две коли са спрели преди "басейна"на пътя, а летящото Мерцедес GL се е натресло в тях. Та не мокрия път, а задкормилното устройство на Мерцедеса е предизвикало катастрофата.

4

Хоясан

преди 2 години

По този път макетата карат като истински турци... въобще никаква реална връзка с реалността и законите НА ФИЗИКАТА! Автобуси, камиони, автомобили... кара се броня в броня и им се чудя на ниския интелект как нямат грам инстинкт за самосъхранение...

3

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен3 а по соца кви пътища имаше сухи, спокойни. никому нищо не причиняваха другарите

2

Зевзек

преди 2 години

На кaлпaв шофьор пътя му пречи! То ако беше така, при всеки дъжд трябва да си стоим в къщи.

1

IQ 3.14

преди 2 години

вече не е несъобразена скорост и незачитане на пътната обстановка, а мокър път. тия пътища така и се не научиха да се съобразяват с инж. балкански, значи. да ги събират всичките - и в белене.