137

Анонимен

преди 2 години

Алибегов скоро беше сринат от опонентите си в една медия и заучените фрази бяха опровергани до една....Не успя да подкрепи с факти твърденията си и така до края на предаването, беше само присъстващ. беше забавно. представям си после какво му се е случило.....***. Как пък няма една симпатична *** ей така поне да ни излъже на външен вид. Все са хвани единия и удари другия грозник и тъпчо с купена диплома...Говорят като един. Никаква самостоятелна мисъл.

136

Анонимен

преди 2 години

До Дано ама надали Ами в изброените чуждоезични парламенти няма на първият ред в Парламента и депутат, който е доказан Магнитски......Така, че искренно се надявам на европейски Парламент и този от първият ред, да е където му е мястото....

135

Анонимен

преди 2 години

Алибегов, ами то никъде не го искат бе човек...На 8.12. не се дишаше по заведенията и то елитните и никой не е искал сертификат. Вчера бях в Декатлон и там същото, моловете и там...Стига си се правил на луд!!! Хем не си спирал да работиш, хем пари получаваш и повтаряш като проскубан папагал герберските тъпотии по медиите....Ти си извехтял и лъжите ти също...Оттеглете се, че дразните повече и губите още повече публика....Смешни сте вече ресторантьорчета крадливи и покровителствани от губещите...

134

Смехурко

преди 2 години

Алибегов, браво. Най-сетне някой да постави въпроса ребром!

133

Дано ама надали

преди 2 години

В германския, английския белгийския италианския парламент без сертификат ли влизат? Кажете бе ***! Като искат сертификат за навсякъде откъде накъде тези ще правят изключение и после ще говорят за ниска имунизация?

132

-

преди 2 години

Алибегов, оорки ли си заработваш? Аре, алиБЕГАЙ!!!!!

131

Габи

преди 2 години

Каквото и да си пишете кръчмарите ,хотелиерите и туроператорите получават най-много компенсации и подпомагане. Най -потърпевши са учениците. Депутатите да се засрамят и да престанат да се гаврят с децата ни.

130

ВЪПРОС

преди 2 години

Алибегов е човек който осребри лично за себе си 40 000 000 лева .По мярката 60/40 .

129

Skunk

преди 2 години

Какво само мрънкаш, бе!? Добре ти беше да плсщаш минимална на 4 часа, дрто под масата. Сега ще получаваш помощ за това, за което официално си плащал. И не само ти, мизерници, надуйте ми главата за заведения и фитнеси.

128

Дора

преди 2 години

Достъпът трябва да е свободен без сертификат навсякъде, като с алкохола и цигарите - достъпни са, но никой не те задължава да поемаш риска да ги употребяваш; който не желае, да не ходи на кафене, ресторант и мол, но да не пречи на другите да го правят, ако пожелаят. Никой никого не задължава да работи някъде или да ходи някъде, ако не желае да поеме съответния риск за здравето си. За всичко си има хора и начини. Оправете си здравната система, не прехвърляйте проблема от болната глава на здравата

127

Бай Хай

преди 2 години

Кой беше тоя и както какъв му се дава трибуна?

126

До 1212

преди 2 години

За училищата искат за да успокоят родителите,че средата е безопасна. Повечето родители не искат да пускат децата си в училище за да не се разболеят. Това е начин да изкарат деца от вкъщи. И въпреки това много родители не си пускат децата.

125

До 141

преди 2 години

Не съм каза,че живеят в балон. Итам могат да пипнат вирус. Но все пак в кръчмите контактите са по- разнообразни и шанса да лепнеш и по-голям

124

1212

преди 2 години

До Анонимен 135Ами нали и в училищата влизат едни и същи деца - защо за тях искат сертификати и тестове? В болниците работят едни и същи медици - защо за тях искат? Двоен аршин, лицемерие, демагогия, лъжи... аман вече...

123

Анонимен

преди 2 години

'' Обаче в НС влизат едни и същи 300 човека'' тези едни и същи нали в ежедневието си имат контакти и не живеят в балон?

122

зоро

преди 2 години

Ходи се изкъпи и среши тогава излизай пред медиите.

121

Анонимен

преди 2 години

Хората в ЕС отдавна са със зелен сертификат. Никой не реве там, освен балканските имигранти, бежанците и най-бедните араби. Всички останали са ваксинирани. Така и така групите, които изредих, не носят нищо на икономиката. Имат или нямат сертификат никой не го интересува. Въпрос на личен избор е.

120

село

преди 2 години

Язе щото съм си от село, та да питам нещо? Де му е кръчмата на тоа? Да ида да ударя една мастичка, да му подпомогна бизнеса на човека. Закъсал бил. Па може и една тумба да идем да купонясваме за НГ.

119

бега

преди 2 години

Ха-ха-ха, на хората не им било до празници. Затова ли всичко е резервирано. Тези които си нямат пари няман и при старите цени на тока, а тези които имат повишението няма да ги спре да купонясват. На 8-ми какво стана? Да не би студентите да се отказаха от купона? Хотели и кръчми се пръскаха по шевовете.

118

Обонго

преди 2 години

Какъв е проблема? Всеки който е депутат може да се възползва, а дори да е депутат пак му трябва сертификат ако ходи при Изетбегов. Всичко е точно.