91

Batman

преди 2 години

Етова сега не е ли престъпление номер 1... ще искарат пари сега и от това да ни третират като бозайници... ами тя държавата утре може да задължи хората да носят каски на главите или пак без *** и чорапи да не излизаме. Тук трябва да засяга всяка страна защото правата на хората са отнети без никаква истинска причина... ами аз предпочитам вън да извърша някой престъпление да протестират и поне да знам за кво шеме глобят... трябва да запалим правителство всяко което одобри тоя закон...

90

Batman

преди 2 години

Колко хора сега съжаляват че се ваксинираха,Защо? Защото сега дойде нашия нов боксьор ОМИКРОНЧО... и казаха въпреки сте се излага ли с три дози пак ще имате ограничения и тестове задължителни.. сега чакаме да ни приготвят за новия безстрашния ОМИКРОН трябва дани боцкат с нещо по така че да можем и с него дасе справим поне до следващия ни опонент които сигурно ще излезе след ОМИКРОН поне 5 месеца... наи много.. и вероятно ще се казва бизон брат на омикрон...

89

Анонимен

преди 2 години

До Шией Само поправка. Не 3-4 контролни периода, а 8 стават. То не им е до парите всъщност. Сумата след първата по бърза процедура, щото ще е вече рецидив и не става по бърза, е около 2 месечни заплати чисто на среден австриец. Прекалено е голяма да може да се плаща. Идеята е друга- пускат след закона проста заповед, че на 3 месеца всеки е длъжен да е поставил доза, и правят бустерите 4 пъти годишно задължителни за всички. Там 1-2% от населението с доходи 20000 евро на месец може и да плащат

88

В.

преди 2 години

Ковид си има вече платена администрация, която се мултиплицира (размножава) като вирус във всички системи на държавно управление и плаща на всички медии. Тази администрация е БЕЗОТГОВОРНА И БЕЗКОНТРОЛНА. Всеки да си прави изводите какво може да направи безконтролна власт.

87

Шией

преди 2 години

До 101 . Сигурен ли си? Ако чета правилно текста, законопроекта предвижда глоби от 600 до 3600 евра. Бързите процедури до 600 евра. И това на всеки 3 месеца, първи цикъл от 15 февруари. До края на законовия период януари 2024г. стават 3-4 контролни периода, през които могат да се генерират пари от глоби. Някой може и да успее да изчака още примерно 5 години, докато отпадне давност, но междувременно в държавната хазна ще се налеят сериозни парички. Има достатъчно механизми да се събират глоби.

86

славянин

преди 2 години

Значи ще има много убити ваксинатори на място!

85

Анонимен

преди 2 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъНормална заплата им е под 2000 евро чисто. 3600 или две заплати на 3 месеца трудно би издържал среден австриец да плаща. Представи си същото у нас- първа глоба може да мине облекчено за примерно 500лв, ама след това на 3 месеца по 2-2500лв. Горе-долу такава е сметката, ако съпоставим средните заплати.

84

Анонимен

преди 2 години

Ройтерс- За 2022 е предвидено заводите в Европа да произведат 3.6 милиарда дози ваксини, а за целия свят да са 20 милиарда. Населението на света е 7 милиарда или 3 дози на абсолютно всеки! В ЕС населението е 447 милиона към 1.2021 или се падат между 8 и 9 дози на калпак. Айде, да е цяла Европа с 748 милиона- пак са 4 до 5 дози на всичко дишащо. Много пазят ваксините, ама на 3 месеца трябва да се бият, щото иначе някак не пазят. Да припомним- годността е къв година и няма как да се трупа резерв.

83

Анонимен

преди 2 години

Яка пропаганда: законопроекта ... който ще влезе в сила ... нали е законопроект ?!?! Ще влезе в сила само ако стане закон. Така го пишат все едно вече е решено, за да плашат народа да се инжектира! Медиите са едни от главните виновници за фа6исткия режим в който постепенно навлизаме.

82

Джамал

преди 2 години

Пак лъжи нали ще запалят парламента

81

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Ако бях австриец, бих си изкарал фалшив сертификат. Ако не става, бих си платил глобата. Живот цена няма.

80

българин

преди 2 години

Горките австрийци! Стана ми мъчно за тях.Ако бях австриец, сигурно щях да направя опит да забременея!

79

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното е. Глобата е макс. 600 евро. Ако не я платиш става 3600. 600 евро не е кой знае какво

78

АнонимеН

преди 2 години

До *** простака/ ДОБРЕ, ЧЕ СТЕ ВИЕ, ***-ОТИТЕ ТУРСКИ И РУСКИ ДА НИ ОЦЕНИТЕ !

77

Анонимен

преди 2 години

Искам референдум за излизане от ЕС

76

ЦИНИК

преди 2 години

Орааа и тука май жа стане същуту ! Още от сагъ ни подмиват с хладка водъ ! Обръщайте парътъ в евро и точете брадвите ! Или събирайте камъни за фъргане ! Без лобут няаа минем ! Аъъъ!

75

ИнфКампания?

преди 2 години

Ваксините не действат НА МОЗЪКА. Поставят си ги хора с болни мозъци - податливи на внушения, обезумели от страх и обикновени хипохондрици. От къде знам ли? От една вчерашна случка в тролей в София.След обичайния запис за маските, една от пътничките скочи от седалката си и започна да крещи на хорат думи, които тук превръщат в звездички. Развика се яко, че тя биля с 3 дози и ако трябва 33 ще си сложи, но заради *,*,*, и т.н. ТЯ ЩЯЛА ДА УМРЕ?!? Двама-трима й пригласяха с по-скромен патос.

74

Рамзан Кадиров

преди 2 години

Австрийските министри са получили явно голям подкуп от ПФАЙЗЕР

73

Анонимен

преди 2 години

До ??? Не е до февруари нищо. Тримесечията им за проверка са с първо на 15.3.2022. Т.е. вкарват задължение до 15.3 всеки да си е бил първите две дози или бустера. За второто ще е нужно просто да пуснат заповед на министър, че на имунизация подлежат всички, които са неваксинирани или са на 3 месеца от втората доза. И така до 2024та поне, защото законът е с такъв заложен срок.

72

Анонимен

преди 2 години

Само уточнение. Текстът им е "всеки подлежащ на имунизация" и става въпрос и за бустери и каквото се сетят. Пускат днес, че трябва всеки да си бие бустер, и до 3 месеца погват, ако не си го направил. Пфайзер за Европа обяви, че догодина ще произведе 3.6 милиарда дози. По 5 на човек в ЕС се падат- 4 за 2022 и явно една за началото на 2023 да има готова. Явно полека ще изкарат зазължението за доза на 3 м, а сега подготвят законови текстове да са достатъчно общи и за това.