18

Тралала

преди 2 години

Питайте директорите на децата ви, били са участници в отрасловия съвет.

17

Анонимен

преди 2 години

В учебните зали трябва да има камери и учителите да преподават едновременно присъствено и онлаин. Аз пречка не виждам. Вместо да бухат пари за глупави тестове да сложат техника в залите.

16

Анти-ковидфашизъм

преди 2 години

Смешните условия на ЕВРОБАРДАКА ДО КОГА? АЛЧНА И ИЗВРАТЕНА МЕДИЦИНА РЕШИ ИЗВЕДНЪЖ ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА.ТВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ МНОГО СЕ ВЗЕХА НА СЕРЬОЗНО ЕЛИТА.ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКИ ВОЙНИ И МАСОВО НЕПОДЧИНЕНИЕ С ТЕЗИ ФАШИВИ СЕРТИФИКАТИ С КОИТО ИСКАТ ДА НИ ИЗВИЯТ РЪЦЕТЕ ДА СЕ БОЦНЕМ.ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ДА ГНИЕТЕ В АДА

15

Анонимен

преди 2 години

А питали ли сте децата какво искат? А родителите им?

14

мак

преди 2 години

Двойни стандарти, за ученици тест или сертификат, за д.тати - нищо. За едните тестването не е пречка да влязат в клас, за богоизбраните е непреодолимо препятствие, за да си вършат работата. Е...ти недомислица.

13

Анонимен

преди 2 години

А друтине 70% да си гледат работата ли? Нали и те плащат данъци за да имат образование децата им. Да се върнат парите от данъците за образование на хората чиито деца са отстранени от присъствие заради диктаторските мерки.

12

Не съм антиваксър

преди 2 години

Поредният пирон в ковчега на демокрацията. Доживях и в демократичното общество, към което претендираме, че принадлежим малцинството да определя правилата и то чрез заповеди.

11

Анонимен

преди 2 години

Големи злоупотреби има в някои професионални гимназии, но документите са изрядни. Случайно чух домакин в едно в гимназия да задава въпрос -,, За колко лева ти трябва фактура?,, За храненето на децата и там е една голяма далавера. Не се издават касови бонове за продадени артикули. Вписват се в списъци за безплатна закуска и обяд по голяма бройка ученици от реалната и т. н и т. н.

10

АнонимеН

преди 2 години

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА! И 5 ГОДИШНИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ И ПРЕВАКСИНИРАТ В ЕС!

9

Фюр

преди 2 години

Значи малцинството ще решава какво да прави мнозинството .Тия са егати тъпаните .Хак да ви е промяната.

8

aaa

преди 2 години

Да увеличим учителските заплати с още 30%, а те да преподават само на 30% от учениците. Няма край наглостта им! Скоро ще им плащат само да се водят, че са учители, та да върви прането на европейски пари през училищата.

7

Бай Дън

преди 2 години

Робите трябва да се тестват, да носят маски и да се ваксинират редовно.

6

Я да видим

преди 2 години

В парламента може без сертификат и тестване!!!! Но децата на училище - НЕ! ИЗРООДИ и ФАШИСТИ!

5

Реалист

преди 2 години

Основното при тази епидемия е да се определи целта, която гоним. Дали това ще е спиране на епидемията или целта ще е ограничаване на епидемията в някаква степен и епидемията няма да има край. Третият вариант е напълно да свалим га щи пред вируса и кой оживял, оживял, без да знаем какви са последиците от заразяването с вируса.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще ви хвръкнат главите съвсем скоро. Убийци!

3

Анонимен

преди 2 години

Добре де, след като знаем, че една от целите е промяна на сегашния модел на образование, защо не направят класове за присъствено и класове за онлайн обучение? Така би било най-добре за всички!

2

Реалист

преди 2 години

А би трябвало да са поне 70% или 75%, за да има присъствено обучение, а не 30%, както е по новата заповед. Така ще се влачим десетки години с тази епидемия.

1

До 1

преди 2 години

Това е само началото, за съжаление!