54

Анонимен

преди 2 години

с две думи молят ни да прекъснем заробващите договори за мариците ама ние като магаре на лед. кво ши ядат американските хеджфъндове.... иначе другаря на снимката прочетете в какви болшевишки организации членува от малък. ценен кадър марксист. добре ще се впише в бриксел. и като си намери и някой дрът козел за гуру и партньор в живота че заспи. давай пеканов. разкажи играта на бугаристаня.

53

Анонимен

преди 2 години

Такааа. Не били компютри, а компоти. И не били 8 милиарда, а 12 милиарда. И не били възстановени в бюджета от спрени кражби, а непостъпили в бюджета от спрени еврофондове. Защо ли няма изненадани...

52

Бонго Бонго

преди 2 години

Арее плешояда Радев, опръй програмата и давай парите от ЕС ареее 12 млрда..Щи дам малко от тях. Рашков е виновен.

51

Бонго Бонго

преди 2 години

Точно така 59 ти. Не дадоха шанс да представи програмата Дончев, а сега имало 43 забележки и пари мумук.

50

Бонго Бонго

преди 2 години

Напишете кои са 43 те въпроса????

49

Анонимен

преди 2 години

Според калинката Пеканов това не са забележки а неволни технически грешки в превода. Пак според него програмата е много добра и е харесана от ЕК, а причината да бъде отхвърлена е некомпетентността на ЕК която не е на нивото на калинките от служебното правителство.

48

Кафяв гербер

преди 2 години

Значе ето къде бил проблема ""Реформа на БЕХ, която да адресира проблема с кросубсидирането вътре в БЕХ, което се вижда като проблематично от страна на Европейската комисия. В сферата на върховенството на закона мисля, че много ясно съм го обяснявал няколко пъти: трябва да се засили контролът, да се даде възможност да се разследва главния прокурор."

47

Гледах до 55

преди 2 години

Навремето гледах НС по тв, когато Томислав стоеше в залата с ГОТОВИЯ ПРОЕКТ, НО ТЕ НАРОЧНО НЕ МУ ДАДОХА ДУМАТА.

46

Ц

преди 2 години

" ДВЕ ОТ ТЯХ СЙ СЕР3ОЗНИ И ТЕ СА СВЪРЗАН3 С ЕНЕРГЕТИКАТА"! Защо ли не се учудвам?!!

45

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално и "много добре справил" е това да си неграмотен и да ти правят до 50 забележки, за нещо в което не трябва да имат една! Неграмотни, вярват и избраха други неграмотни и неможещи, че нещо ще стане по-добре! Хахаха!

44

Анонимен

преди 2 години

Смях! 7 месеца се биха в гърдите,на кли са умни хора красиви и как ще направят план за чудо и приказ - 29 точки план = 43 забележки! Улави избиратели, Киро Канадеца Премиер, куцо и съкрати министри! Служебниците закопаха България! Честито на платените протестиращи и безплатните им неадекватни поддръжници!

43

Анонимен

преди 2 години

Този план трябваше още ГЕРБ да са го изпратили на ЕС преди да ги махнем от власт. Сега две служебни правителства управляващи от 6 месеца и нещо, без да има работещ парламент почти през цялото време, как да го направят този план? Те даже много добре са се справили, щом имат само 43 забележки.

42

Щерю

преди 2 години

Приземяване, приземяване, приземяване, че чак - въъх, ровене, окопаване и погребване на Радев, с Кирчо и Асен начело...

41

Ясно

преди 2 години

Спокойно бе, да не вземе сага да ти стане нещо на здравословието... Нали това казвам и аз - Борисов е виновен за всичко.

40

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната!

39

питам

преди 2 години

Колко са точките в този план та имат само 43 забележки ?

38

ТУБИ-УПРАВЛЯВАТ БГ

преди 2 години

Откак РУМЕН РАДЕВ ДОЙДЕ-НИВОТО В ДЪРЖАВАТА СТРЕМГЛАВО ВЪРВИ НАДОЛУ...

37

Надблюдател

преди 2 години

ЕС в прав текст са им казаха, че тези некадърни и алчни катиеристчета за нищо не стават! Когато Ананиев и Дончев се опитаха да представят плана в НС , те не им дадоха думата. Бяха заети с изцепките на Мая Общата и Тошко Касапчето! Колко месеца по-късно още не могат да съставят план! Чудят се само как да набутат своите фирми, а че България губи стотици милиони...дреме им! По-важното било ... Гешев ! Изперкала работа!

36

Анонимен

преди 2 години

Голям майтап! На голо.

35

Анонимен

преди 2 години

До. 44...по скоро е завършил пуц в харвард, отколкото университет. Тия трябваше да използват плана на Бойко и всичко щеше да е наред. Ама нали са много "умни"...