71

до #78

преди 2 години

До Куизъц Хадерах. Та нали така бленуваната независимост на съдебната власт направи прокурорите хора с много големи правомощия и никаква отговорност, със структура тип Вишински, заимствана от СССР от 30-те години и използувана само в РБ! Гл.прокурор е лице с неограничена отговорност и ББ и С.Ц. си го избраха не випусник на ЮФ, а завършил Полицейската школа разбирай човек без скрупули, послушен, маша на Падишаха. И той изпрати въоръжени лица в президентството, замълча за банкнотите и Аu кюлчета

70

Теди

преди 2 години

ДА СИ ПОДАДАТ ТЕ ОСТАВКИТЕ

69

Анонимен

преди 2 години

До Куизъц Хадерах - Искаме справедливост и ред , но драги - Те няма да дойдат сами ако се разчита на съвестта на окопалите се , захапали кокала и оплетени като свиски черва мафиоти в която и да е власт - Така че ..., за да се постигне реда за който мечтаем ще треябва да се поразрови , да се поизцапаме и ще мирише известно време !! Грешката на повечето като теб , е във вярата им че демокрацията , законността и реда са даденост , които ти се полагат по право - Да ама НЕ !!

68

ББ

преди 2 години

ще те "махнем"...с "камъне и дърве"...ен.чарството по нашите земи не е ценност...да си обслужващ персонал престъпници....не е ценност...с България който иска!!!!

67

ББ

преди 2 години

До Анонименще го махнем...Народа ни ще го махне...вреден е за Народа ни..."Брюксел" не ни е господар...или сме партньори или можем без тях...ще станем ...щат бре част от САЩ...играта е безмилостна...България щат с привилегии национални...хаха всякакви луди ни чертаят червени...няма такива,България част от САЩ...партньор и приятел!!!алкохолика Юнкер се гаври с животите на над 500 мил.европейци...геноцид...престъпления...фалш и лъжи...фашизъм!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Няма да го махнат, пазен е от Брюксел!

65

Куизъц Хадерах

преди 2 години

Нали уж властите В България са изпълнителна, законодателна и съдебна? Как така някой си от изпълнителната власт ще иска "дисциплинарка" за главния прокурор, който е от съдебната власт? Ако това се случи наистина, това ще бъде грубо погазване на законите в държавата. Това вече е самоуправство и ще доведе неминуемо до диктатура. Това ли искаме?

64

Киро

преди 2 години

Гешев е пич! Комунистическата клика трепери от тази фамилия ;)

63

Анонимен

преди 2 години

Гешев няма нито един осъден престъпник в цялата си кариера.

62

Анонимен

преди 2 години

Така е в България и така ще бъде ,когато едни крадци вземат власта искат да са сигурни , че няма да им се случи нищо лошо .Според мене Гешев трябва да остане за да държи " почтенните " да останат почтенни .Иначе историта ще се повтори .

61

БАНко

преди 2 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ НЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА ЗАРАДИ 10 000 000 000 лв, КОИТО БЕШЕ ПРИНУДЕН ДА РАЗДАВА НА МАФИОТИ , А ПРОКУРОР ГЕШЕВ ДРЯБВА ДА МУ ПАЗИ ГЪРБА !!!

60

Анонимен

преди 2 години

Направо да се маха. ГЕШЕВ ОСТАВКА.

59

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До 73 И двете дядо попе

58

Анонимен

преди 2 години

От една страна, каскета непрекъснато твърди, че не бил недосегаем и всеки може да го разследва. От друга страна, каскета непрекъснато твърди, че нямат право да го разследват и не могат да го пипат. И така, имам въпросче: ку

57

Анонимен

преди 2 години

Не знам за главния прокурор ,но за Цацаров се говори че ще го сменят

56

Анонимен

преди 2 години

И този , за да се кротне трябва Тиквата да го води в Симитли !

55

Много лесно.

преди 2 години

Е как да не защитим човека направил за смях цяла парламентарна комисия с видни юристи?Задавате риторични въпроси.

54

Анонимен

преди 2 години

Толуп ,завържи си песа !

53

Анонимен

преди 2 години

Герберастията отново става за смях, юрнала се да защитава вярното кучу на мафията Гешефт. Също като Петьо Блъснатия с чук в главата. Герберасти, ако искате поне частица достойнство до ви остане дистанцирайте се от тези кръвопийци - слуги на Пеевски и ДПС. Това е невъзможно обаче, защото лично вождът ви целува *** на Доган и Ердоган. Затова ще се оттечете в канала

52

Анонимен

преди 2 години

Защо го защитавате тоя с лазарната епилация и увреден мозък ?!