198

Онзи

преди 2 години

До АнонименНе позна, това означава, че си *** на кило!

197

Онзи

преди 2 години

Ако толкова Вие мъчно, че тук не са такива бройките, чакайте да минат празниците и да дойде новия вариант тук. Тогава вече ще се видим в зор, само дано не сте от пострадалите и да се молите, за въздух и да има кой да ви го даде (прегледа)

196

Анонимен

преди 2 години

Всичките 4 дози с единакво съдържание ли са или според щама?

195

Логика

преди 2 години

Шеф на предприятие, печелещо милиарди от производството на продукт, който се купува от правителства при незнайно какви условия и се налага насила с всякакви методи, какво очаквате да ви каже?! "Нямате нужда от МОЯ продукт и аз не искам да печеля милиарди на ваш гръб." ?!?!

194

В.

преди 2 години

Фазер: нужно е да сте зависими

193

Анонимен

преди 2 години

Добре че си спестих първите 3, ще почакам и за четвъртата.

192

Анонимен

преди 2 години

До 206И преди да има пандемия пак си умирахме повечко. От хубав живот и добро здравеопазване е.

191

Анонимен

преди 2 години

Малко фактиИспания близо 80% напълно ваксинираниБългария около 25% напълно ваксинирани.Испания новозаразени 26000 и починали 78.България новозаразени под 2000 и починали 103.Така може да сравните, която и да е държава с България, дори държави от третия свят. Ваксините спасяват човешки животи докто *** си чешат пръстите по форуми и фейсбук. Бог да пази България

190

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха ха......хохохо...хихихи. нямам сили да пиша вече истината. Измислената ви пандемия. Носете се, самоубийци!

189

Анонимен

преди 2 години

Каква четвърта,пета направо за 127-та започвайте да предупреждавате че ще е нужна. Ненаядници

188

Анонимен

преди 2 години

Много сте нахални. Паника заради вирус с процент на оцеляване от 99,666% фармЦефтите забогатяват а правителствата на всички държави са толкова *** да им играят по свирката че вече си става смешно с тия нелепи ваксини.

187

Анонимен

преди 2 години

А пета?А инфото,че фазера май не действа на омикрона. Що не препоръчват следващата доза да е от друга ваксина? Париииии

186

Анонимен

преди 2 години

И така до живот ще е четвърта, пета и т.н.

185

Samo minavam

преди 2 години

Казвам го с тъга, примесена с ирония: Сигурно, Химлер, ако гледа от някъде си казва, тези ме удариха в земята, надминаха ме по човеколюбие, под формата на игли. А до вчера, не ни брояха, за хора.

184

Ббб

преди 2 години

Мръсен хазарин!

183

Бай Иван

преди 2 години

Какъв е смисълът от така наречените ваксини, та даже 4-та доза. След като омокрон се кара леко без услужнения,май няма смисъл а! А който не е ваксиниран изобщо на веднъж ли трябва 4 дози? Доста въпроси има които не се задават умишлено от медиите на кукловодите от този цирк. Задавът се само удобни и безсмислени за да се насърчава бизнесът но не този бизнес който трябва а този с не ефективните "ваксини".

182

Въпрос

преди 2 години

Няма ли накрая да на напишете кой и какъв е Албърт Бурла. Забранили ли са ви? Че то го има представен в Уикипедия. Само го преведете ако не ви е страх. Albert Bourla is a Greek-American veterinarian.. Bourla earned a doctorate in the biotechnology of REPRODUCTION at Aristotle University of Thessaloniki's Veterinary School..was born and raised in Thessaloniki, Greece, His parents, who were Sephardi Jews

181

Въпрос

преди 2 години

До Стоян,- За какво "ваксиниране" говориш бе Стояне? Нали за ваксиниране трябва да има ваксина. Знаеш ли какво е ваксина? И какво роптаеш срещу хората които не искат да им съсипват живота, бизнеса, и тормозят, насилват и психират и бодат децата им с магически течности

180

Стоян

преди 2 години

Антиваксърите се активираха. Никой не ви кара да се ваксинира спрете да пълните коментарите с вашите глупости поне. Живейте си живота и това. Е който иска ще се ваксинира, ясно че тези ваксини са като за грип и действат 6 до 8 месеца.

179

Анонимен

преди 2 години

Това е нещо без което няма да може да се живее. Нещо което е зараза ваксината, а бустерна антидот. И как така правителствата под строй го приемат нормално? И са решени на всичко! Много странна е третата световна, първо биологична, а после химична.