28

Анонимен

преди 2 години

Година и половина "пандемията" ни навира в очите всички човеконенавистни практики в здравеопазването - скъпо и некачествено, недостъпно за голяма част от населението. И нищо! Само констатации и пазене на системата, която, заедно с ниските доходи, некачествените храни и икономическата несигурност, ни обрича на смърт.И без грипа оглавявахме всички класации по смъртност на населението. Най-бързо изчезващата нация... И какво от това?

27

Анонимен

преди 2 години

Пандемията съкрати живота ни със средно 3 месеца, а във Видин - с цяла година, а сред симпатизантите на партия Възраждане с 5 години.

26

Кърджалийци

преди 2 години

с двойно гражданство, които са в Турция умират на около 100години;). Просто наследниците им взимат българските пенсии. Подобно е и с делиорманските турци.

25

Анонимен

преди 2 години

Смятай,ако нямаше вирус щяхме да удължим живота с минимум 10 години. Но като погледнеш смъртността колко се е увеличила, излиза 0, 3 процента, точно колкото казват конспираторите.

24

Анонимен

преди 2 години

Не знаех че във Видин има най много починали от корона вирус .......странно

23

Анонимен

преди 2 години

СЗО с извънредна новина. Дядо Коледа пипнал Омикрон и е карантиниран.Той е бил не ваксиниран. Тази година подаръци нямало да има.

22

Анонимен

преди 2 години

Много примитивни хора има в България не носят маски не пазят дистанция не искат да се ваксинират-нормално е да умират повечко от короната.Така е животът и смъртта са доста логично нещо.

21

Сандо

преди 2 години

тия във Видин са така или иначе 7 години назад от всички останали в България

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"никой нямаше да знае че имало "пандемия"! ФАКТ!".... е, в болница известно време щеше да се влиза само с връзки, ама няма как :)

19

до 27

преди 2 години

Колко пъти да повтарям : Спри да се наричаш германец. Не си и няма да бъдеш.

18

Анонимен

преди 2 години

Нема проблеми. Хора умират секи ден!

17

Пешо Бустера

преди 2 години

Аз пък станах безсмъртен, благодарение на ваксините !

16

Факт

преди 2 години

Факт е, че неадекватните мерки в почти всички държави позволиха на вируса да се разпространи почти по целия свят. Примерно в България до юли 2020 вируса го нямаше в България и беше само внос. Достатъчно беше да не се допусне вноса на вируса, но вместо това Бойко Борисов отвори широко границите за внос на вируса, а на нас в България, където вирус нямаше, ни сложи КПП-та? Специалистите казват, че едно от нещата, които трябва да се направят при такава зараза е да не се допуска пренос в други държав

15

Факт

преди 2 години

Специалистите си казаха какво трябва да се прави - каквото направи Китай и пандемията щеше да свърши за няколко месеца, но трябваше да се направи в целия свят едновременно още в началото. Факт!

14

Анонимен

преди 2 години

Дали е виновна пандемията или некадърните ни управници е въпроса...

13

Анонимен

преди 2 години

Изследване основано на грешни данни. Тази надвишена смърност е заради Ковид-19м а не заради лошото здравеопазване - него си го имаше и преди Ковид-19. Колко са починалите от Ковид-19 може да се съди по надвишената смъртност а тя е около 20-21 хиляди за 2020 година. Другата голяма грешка идва от незнанието колко хора живеят в България и сред които е тази смъртност. Живеещите в чужбина как влизат в статистиката? Реално смъртността през 2019 и 2020 не са 15,5 и 18 на 1000, а някъде 30 и 35 на 1000

12

Анонимен

преди 2 години

На едни с 3 месеца, на други с 30 години, а на някои с цял живот.

11

Анонимен

преди 2 години

Тва е малка лъжа с големи цели смърноста и от другите болести също нараства значително в щатите например миналата година смърните случаи от диабет скачат с 50 хиляди

10

Анонимен

преди 2 години

Ауууу!

9

malart

преди 2 години

Депресии, психози, безработица, липса на здравеопазване. лоша храна заради бедност. Още ефекти на удара от startup-a Covid