6

до 4

преди 2 години

Само в някои квартали. Ако отидеш по тъмно в Rahova или Ferentari няма много разлика със Столипиново. О... има. Виждал ли си 15 етажен блок с обща тоалетна и баня извън блока? Не се шегувам. Слизаш по стълбите една вода да пуснеш. На Чаушеску измислиците. По-точно на жена му - тая е била абсолютно луда. Нашият Тато е като добряк алкохолик от кръчмата в сравнение с тия кожодери. И с право си ги гръмнаха като кучета.

5

Анонимен

преди 2 години

Единственото общо между София и Букурещ е, че са столици. Всичко друго е различно. На мен Букурещ ми харесва и като град и като хора, а в София хората са много груби и нахални

4

Анонимен

преди 2 години

Добре ***, предлагам ти мир, надявам се да приемеш :)) Писна ми да ме триеш, затова ти предлагам това :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Букурещ е на светлинни години от София пъти по чиста и по красива от Инфраструктурата,паркове, детски площадки, озеленяване според сезона ,цветя навсякъде.

2

Анонимен

преди 2 години

До 1.Много си се объркал. Ходил си само по центъра и много хубав град бил. Това е една от най трагичните столици, дори София е по хубава. Ама нали тревата на съседа винаги е по зелена.

1

Анонимен

преди 2 години

вчера се върнах оттам, супер уреден, чист и осветен град. но като всяко източно европейско място, явно трябва да се виси на главата на служителите на пътното със сопа в ръка :)