109

Тая пиянка па

преди 2 години

все изнася данни,все размахва листове и папки,а още чакаме доказателствата за подслушване от юни месец,най-вероятно пак се е наджокал.

108

Anonimen

преди 2 години

Има ли осъден полицай/прокурор/ за лъжа и ползване на лъжесвидетелство??Лъжесвидетел,ите на прокурорите и полицаите дават някакви сведения без клетва, както е в съда .

107

Анонимен

преди 2 години

Ох да му имам престижа на Рашков сега ,и милиционерите се срамуват от него.

106

Анонимен

преди 2 години

Този не знае маската как се слага, ще изнася информация.

105

Търпение

преди 2 години

Месец, най много два! Ще им лъснат голите... , и ГЕРБ протести няма да правят. Протестите ще ги правят измамените. ...,но да чуеме първо решението за Македония.

104

Зоро 20

преди 2 години

Този Рашков ще нанесе много щети на обществото. Махнет го, докато е време!

103

Forever

преди 2 години

Ядат пари от народа за нищоправене, всеки ден някакви театри, драми, клюки, погрозняха от алчност.

102

Анонимен

преди 2 години

Абе рашкоолу, лъжецо мазен, информация за подслушванията кога ще изнесеш? Още чакаме! Защо непрекъснато лъжеш?

101

Анонимен

преди 2 години

Аз си чакам още информацията за подслушванията. Той и други информации обеща. Например за купуването на гласове. Постоянно говореше за ГЕРБ и толкова. Доказателства, производства и т.н. ниц. Ще останем с впечатлението, че става въпрос за елементарни внушения и нищо повече.

100

Марин

преди 2 години

Рашков е хубаво да насочи вниманието си и към другите партии. Това сме го гледали, когато ГЕРБ са на власт БСП и ДПС са лошите. Когато БСП са на власт ГЕРБ и ДПС са лошите. От следващата година новото крадене ще почне предимно от БСП, ПП и демократите. А партията на Слави няма смисъл да я споменавам там са хвани единия удари другия.

99

доказателства

преди 2 години

От кръчмата...........

98

Някой

преди 2 години

Изчакайте следващите избори напролет, и Рашков ей сега ще ви покаже доказателствата! За сравнение, дори Бойко Борисов изглежда като голтак в къщата която живее , спрямо палатите в които Рашков се шири!

97

Анонимен

преди 2 години

Наглец-милиционер

96

Анонимен

преди 2 години

Проверявайте за алкохол преди да се изправят на трибуната , ако покаже че рано -рано е " кавардисан " директно червен картон от МС , за депутатите също - има други .

95

Реалист

преди 2 години

Троловете само набутват някакви "внушения" за крадене на милиарди, а за толкова месеци , Алкохоликът не е показал доказателства и за пет лева! Някакви "виртуални" сакове се били разнасяли, но май ми звучи като ония грандиозни разкрития...с подслушванията!

94

Анонимен

преди 2 години

Още чакаме другите доказателства, които в понеделник щеше да изнесе... Вече половин година чакаме. Канил се канил па барем веднъж да беше показал хората да не ти се смеят. И този ще бори престъпност.....

93

ДО 97 ЕМО

преди 2 години

ИНТОНАЦИЯТА НА ГЛАСА И ПОХОДКАТА ПОВЕЧЕ МИ ПРИЛИЧАТ НА ЖЕНСКИ..... ЗА КАКЪВ МЪЖ ГОВОРИШ БЕ Л...Ш...НИК

92

Анонимен

преди 2 години

През мандата на Борисов,Рашков декларира 19 придобити имота(2019г).Ей на такива репресии искам да бъда подложен!Всяка година,ако може! Или през две...

91

Анонимен

преди 2 години

Рашков отново разцепи въздуха. Щеше да е по убедителен ако заедно със сензационната информация беше арестувал и двама трима обитатели на Факултето.

90

ЕМО

преди 2 години

Няма отърване от тоя човек.... Аз лично загубих през 1996 печеливш бизнес.... А такива като този фалираха не само банките,а и целия валутен резерв.... В БНБ имаше само 70милиона долара.... Ама по-младите явно не четат и не говорят с родителите си за тия времена.