36

британски цирк

преди 2 години

1+7= 8 клоуни

35

Щерю

преди 2 години

Значи лъсва истината, че Бо Джо и елита изобщо не са ваксинирани с масовите ваксини. Лъжат ни. Ваксинираните имат проблеми с репродуктивността - проблем, който с времето ще се задълбочава...

34

Granik

преди 2 години

На тази възраст, след като имаш 4 деца от предишен брак ,да заплождаш новата си жена , точно след раждането на петото ти дете е меко казано незряло и някак си ненормално. Разбирам ,да е някой нискообразован от долните слоеве млад мъж, но не е .

33

Обективен

преди 2 години

Как може да се обявява,че е дъщеричка,без да се изчака детето да проговори и само да си определи пола.

32

Пустиняк

преди 2 години

Шашав човек, само деца прави.

31

Дацо

преди 2 години

Тоя мисирок на дърво вързан ли е държан ? Напомпал я още преди да роди първото ! 🤣

30

Нищо чудно

преди 2 години

Прадядо му е турчин!!! А баща му в момента е гръцки поданик.

29

Обективно

преди 2 години

Засега е абсолютно сигурно, че ковид НЕ пречи нито на потентността, нито на женската фертилност!!! Честито на родителите на всички деца по света!!!

28

ПроСоТо

преди 2 години

и ся нящо за хиромантите:..-Виждате ли на снимката "Венерините хълмчета" на дланта му?..Знаете какво означават те,нали?../е кво,требе и веселба да има,не само "дълбокомислени коментари" !../

27

ПроСоТо

преди 2 години

брей,много плодовид тоя бе!..Обаче още е твърде назад..Соломон ,примерно, е държал харем с двеста наложници..Така че има още бая да са потруди Борката..За сега е "на нивото" ../в това отношение!/ на Асан от маалата..

26

Анонимен

преди 2 години

Браво Боби ,Англия има нужда от руси и синеоки британци.....И определено няма нужда от неандерталски болкън ганюги!:))))))

25

Виагрин

преди 2 години

Нали беше от първите известни дето прекара Covid-а, подействал му е като виагра явно. Ето имал и положителни страни - увеличава раждаемостта.... Което си е и факт... :-)

24

Тцъ

преди 2 години

"Кофти подбор няма смисъл да правиш 25 деца от една жена а 5 от една бяла една черна една азиатка една индиика и една арабка.Това е правилното за гените ти."=/=Преди да я свършиш тази работа почети какво казват генетиците - междурасовите *** деградират интелектуално и морално за 2-3 поколения.Първото поколение поне може да са симпатични физически, после и това няма.

23

Анонимен

преди 2 години

To деца се правят най-лесно, но я го питайте дали е построил и едно училище по време на мандата си? Дава ли си сметка къде ще учат всичките му деца един ден? Не че е виновен за нещо, виновни са тези, които са гласували за него.

22

До 2

преди 2 години

Името Борис е библейско,модифицирано от Барух, значи сещай се на кой народ. С прабългарите няма нищо общо. Княз Борис става Борис след като се покръства и приема християнството

21

Анонимен

преди 2 години

Нали ни ги показвахте като много умни западняците? Пък те излязоха не много умни и докато се крият от ковид политиците им си празнуват хаха.

20

Анонимен

преди 2 години

Дали всичките са "красиви" като тати?! А на тази снимка и поредната мама е страшно "красива"!!

19

Анонимен

преди 2 години

Cуха Aрафат е бременна в 4 месец. Xамас поема отговорносттастар израелски виц

18

Анонимен

преди 2 години

Човек като не може да задържа еякулацията си, няма да помни имената на всичките си деца. У нас ромите ги научават само от картоните з апомощи.

17

Анонимен

преди 2 години

Не може да се сравнява с Боко. Половината шведи са му наследници.