103

Анонимен

преди 2 години

Тошко винаги е прав но не го уважават щото не му се разбира какво говори. Някой му е хчупил предните зъби но пък това му е чара. Винаги е заобиколен от готини мадами, факт. Тошко е прав и за сертификатите и по другите теми по които се е изказвал винаги е прав. Той е народно момче от Ямбол е. Браво Тошко. Долу ковид сертификата.

102

Анонимен

преди 2 години

Тошко един път за каже нещо умно. Разбира се, че зеления сертификат трябва да се махне, единствено икономически и социални вреди носи. То това е и целта на въвеждането му, въобще не се цели ограничаване на пандемията. Лошото е, че тепърва световната мафия се кани да въвежда още по жестоки мерки.

101

Анонимен

преди 2 години

Махнете сертификата , хората не са стока.Стига сте копирали безумията на други държави.И с този сертификат смъртността не се е променила.

100

Аде

преди 2 години

Как здрав човек,без ваксина, с отрицателен тест,без да е боледувал ще зарази ваксинираните.Тоз май съвсем го е побъркала ваксината!

99

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните аразяват.Демек, зеленият сертификат е правно безумие.

98

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът е по важен от хората, според Тошко Африкански. Те, в Африка, имат много хора - 1 милиард са като Тошко Африкански. Там е важен бизнесът, защото го няма, а хора имат тонове.

97

Анонимен

преди 2 години

От такива майммуни като Тошко Африкански дойде Спина от Африка. Заобикаляйте го, защото е вреден.

96

Гого

преди 2 години

То и БИЗНЕСА си е за треппане...ама търпим !

95

Дедо

преди 2 години

До Факт . Факт е , че требе да си напрайш една въдицата от тръстикова пръчка и цял ден да кибичиш на гьолот ! Там ти е местото в обществото!

94

BG

преди 2 години

Щом Тошко започна пак да ла*е,отиде коня в реката

93

Циганин Комунист

преди 2 години

Докато пенсионерите умират от глад,ние спорим за сертификат. Докато народът плаща по високи цени на олио,гориво,ток,вода и здравни услуги ние говорим за сертификат. Докато децата ни се превръщат в зомбита благодарение на "прекрасното" образование (без никакви морални ценности) ние говорим за сертификат.Докато децата ни празнуват Хелуин, а не са влизали 1път през живота си в църква,ние говорим.за сертификат. Мене ако питаш си требе съд ама не какъв да е ама народен и като екстра Белене.

92

майнинг

преди 2 години

Няма нужда . Има NFC това не го знам какво е . И връзка на телефона ви и ваксата. Веднага светва кой с вакса кой без вакса.

91

Факт

преди 2 години

Факт е, че заразяването при неваксинираните е в пъти по-вероятно в сравнение с при ваксинираните. Затова неваксинираните са високорискови, а ваксинираните са нискорискови.

90

qwerty

преди 2 години

Едно време трябваше сам да преценяваш дали някой е умен или не, сега просто трябва да го питаш ваксиниран ли е. Няма ли - по-добре не се занимавай с него.

89

психиатрията зове

преди 2 години

Жълти книжки трябват вече . Жълти. Не зелени сертификати.

88

Допълнение

преди 2 години

В Канада разрешиха детската ваксинация, а те са изтрещели баш като съседите им на юг...

87

Анонимен

преди 2 години

"Бившият здравен министър Костадин Ангелов от ГЕРБ коментира, че хората без сертификат, непреболедувалите и неваксинираните поставят под риск живота и здравето на всички." Така ли било??? А интересно Ангел Кунчев дали би потвърдил тези думи на бившия здравен министър? След като е бил напълно ваксиниран и не криещ риск за живота и здравето на хората защо го карантинираха, дори напълно изчезна за цели два месеца от света???Много ми е интересно да разбера, а не е само Кунчев! Много са!

86

Я

преди 2 години

Нали само Възраждане били против сертификата, защо не гласувахте за тях? Сега ще видите как канадеца ще ни направи тяхна колония бърже бърже...

85

сертифициранъ

преди 2 години

Досегашните не убиваха бизнеси , Ами направо си ги прибираха.

84

1

преди 2 години

До 97.БРАВО