15

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

АБЕ, СЛЕД КАТО МЕСОТО ЦЕЛОТО НИЕ ОТ ВНОС, ТОКА, ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ И ТЕ СА НА 90%-СЪЩО ОТ ВНОС----ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ НА АРМИЯ ХРАНТУТНИЦИ ОТ МИНИСТЕРСТВАТА ЗА. ДА. МАРКИРАТ САМО "ДЕЙНОСТ".... ..... ХАХАХААА....

14

Bp

преди 2 години

Социалните мерки само за 2 деца, другото е ц,и,г,ан,и я. ,която ги храни българското население за да го крадат и убиват.35

13

Цирк!!!!

преди 2 години

Най-важното!! Отново сме забравени!

12

от мен

преди 2 години

Изключително противна тая!

11

Анонимен

преди 2 години

Абе Кириле, не можа ли да вденеш, че с лидерите трябваше да водиш разговори да осигурят експерти за кабинета , а не да им търсиш на тях място, защото те са нагли като gypsies и алчни за власт! За какво са ти тези пет вицета, те само ще пречат! Защо не сондира мнение с ген.Янев и Пеканов как се подбират министри? Та тези клesavci Корнелия, Ристо И., Ат.Ат. и техния колега, зеленият, ще те издънят още първият месец! А Атанасов веднага постави въпроса за спецслужбите.

10

питане

преди 2 години

абе импексова , що докато бяхте на власт не направихте нещо за тия социални мерки ?

9

нн

преди 2 години

БСП са ключа към правителство и ще направят всичко да си реализират всичките си искания. Утре пленума може да каже, не, не искаме още еди какво. ПП ще ги пекат още на огъня.

8

САМО С 10

преди 2 години

С някакви си десетина депутати , Нинова е НАДМЕННА , НАГЛА , НАПАДАТЕЛНА , НЕДОВОЛНА , ВСЕВЛАСТНА , НАХАЛНА ,... без покритие !Затова и ИТН не и пуснаха гювеч ---И БЯХА ПРАВИ . Сега тя ще ИВИВА РЪЦЕТЕ НА ПП ,.... ДО ДУПКА !

7

Ясно е :

преди 2 години

Колибарката Нинова си иска Премиерският пост , според нея той И принадлежи , никога не я е интересувала партията БСП , и електората И !Е да , ама не .

6

СЕЩАЙТЕ Съ

преди 2 години

Кокошката никога няма да стане ---лебед !

5

Майора

преди 2 години

Какво още искаш Корнелке? Ме стига че партиите с най нисък % влязохте в парламента , ами и акъл даваш! Какво ново мислите , досега ако бяхте честни , щяхте да върнете откраднатото от народа и да не се явявате с експрети довели до фалит на страната и изнесли парите на хората! Другите бивши соц страни са добре , щото се извърши лустрация и никъде не управляват комунисти!А докато делите хората на почтени и непочтени ще стигнете до кривата круша!

4

Култура ми Янков

преди 2 години

''Тая'' уфтсъ , от нещо доволна ли е ?Да развалят седянката , и БСП да мине извън Парламента , ясно е че Нинова иска окнчателно да изтрие тая партия , към която ''тя'' никога не е принадлежала , дотътри се от СДС с помоща на лицето И.Й.Костов !КОЙ ПРЕДЛОЖИ НИНОВА ЗА ЛИДЕР НА БСП --- ??????

3

народе-е-е

преди 2 години

ОТБЛЪСКВАЩО ЖЕНИЩЕ - ТОЛКОВА НАГЛОСТ И ЛИЦЕМЕРИЕ ПО НАШИТЕ ЗЕМИ Е НЯМАЛО !!!

2

Реалист

преди 2 години

Освен спомените друго социално в БСП аз не виждам.

1

Хохохоооо...

преди 2 години

НИНОВА, СЕГА ЩЕ ИСКА ОЩЕ..... ЗА ДА СИ ВЪРНЕ ИМИДЖА ЗА. КОНГРЕСА ЗА ДА СЕ НАПРАВИ НА "" СПАСИТЕЛ"... НЕ СЕ ЛИ, УСЕЩАТЕ... ХАХАХААА....??!!!