18

Анонимен

преди 2 години

Тази статия с Гугъл транслейт ли е превеждана?

17

Анонимен

преди 2 години

Много факти се губят с тази некадърно преведена и преписана статия. Тия двамата "Инфлуенсъри" през целия си съзнателен живот живеят в Австралия. И им е лесно от другия край на света да се правят на готини Афганистанци...

16

Анонимен

преди 2 години

Хей 20, американците какво търсят в Афганистан. Повече от 4000 войника са загубили, и като разбраха, че населението няма да ги търпи повече и ще започне да ги коли което в същност заслужават се изнизаха като пръдня през *** и то нощно време. Талибаните им казаха да си заврат демокрацията и правата на жените там където слънце не огрява. Не съм сигурен дали 150 000 войника са загубили талибаните, но се множат като зайци. Всяко момче от 12 години нагоре е ценен войник, момичето пет пари не струва

15

Анонимен

преди 2 години

Абе тези джендъроподобни още ли дишат в Афганистан бе, явно талибаните са доста благородни и не са ги изклали още. Не разбраха ли най-после, че разни ляворезбести и жени-феминистки нямат място в Афганистан? Браво на талибаните, никакви филми с жени. При нас се съдраха да промиват мозъците на населението и най-вече на децата колко силни и можещи били жените, повече и от мъжете. То не бяха жени-президенти, световни и космически владетелки, големи каратистки пребиващи силни мъже и др. простотии!

14

Анонимен

преди 2 години

До Al-Irbad ibn Sariya - Не знам брат ... Американците загуиха около 4000 войника ... талибанците загубиха около 150 000. Просто винаги се кара относително "кротко". Надявам се, ча следващата сила няма да действа толкова мекичко, а просто ще ви прегази и ще ви затрите.

13

Хей 16 Анонимен

преди 2 години

Можеш ли да кажеш, за каво желаеш да бъдеш информиран, така ще помогнеш на днес бг да подобри редакционата си политика.

12

Анонимен

преди 2 години

Постоянно статии за близкият изток и за приета и за изтормозените там хора Абе никой не го е еня бе! Те и без друго се мъкнат тука без покана, че и хабер от ще ми пускате.

11

Анонимен

преди 2 години

Отвратително преведена и написана статия. И пак същата "журналистка"! Няма ли да се научиш?

10

Анонимен

преди 2 години

До Златният компас ..Най добре е нагоре...!!По-добре летец ,отколкото миньор!

9

Това е Холокост

преди 2 години

В България се изпълнява програма за унищожаване на хора! Targeted Individuals

8

Анонимен

преди 2 години

Отново лош превод! След като статиите са предимно преведени, Днес по- добре да си наемат хора, които разбират от превод, вместо пишман журналисти.

7

Златният компас

преди 2 години

И сега накъде да го преместим, към Мека, към Кабул или към Австралия?

6

аз-ът

преди 2 години

Малко са ни българските и американските мъжки , та решихте да ни занимавате й с тарамбукските такива. На кой му пука бе , тия ще им обърна внимание единствено ако талибаните ги обесят на някой електрически стълб. Даже ще ги поздравя талибаните.

5

До 7

преди 2 години

Най-вероятно от доиче веле копипейстнат!

4

До 5

преди 2 години

Да! Но към известността обикновено вървят и едни милиони, ама какво да кажат такъв тип хора "ами още като малък исках да стана милионер пък нямам акъла на Илон Мъск и затова риалити личност" демек лесни пари. Ами няма да каже това я много ясно!

3

Не ми пука

преди 2 години

Това е секта не религия, само от секта не може да се откажеш.

2

Вакс Ваксов

преди 2 години

Рамиз,Лайниз и Гомниз....вери имтерестинг...

1

Анонимен

преди 2 години

Преместих го.