53

Евроатлантик

преди 2 години

Голям кеф сертификата важи цели 3 месеца!

52

Кера

преди 2 години

Ей, не *** тези над 60г. бе, не *** и туй то. Голем зор да ги утрепят в Гърция, не щат да умиргат и толкуз.

51

Анонимен

преди 2 години

Аха, значи ако някой с 2 игли умре от Ковид, но 7 месеца след като са го ваксинирали, значи ще попада в статистиката като неваксиниран хахаха Всъщност добре са го измислили, а и лапнишарани пълно, така че да се ваксинират.

50

Анонимен

преди 2 години

"Около мен всички са ваксинирани още преди 8 месеца и освен лека болка в рамото за един ден след ваксинирането, няма други последици." - Дано и следващите 10 години да им няма нищо. Ще поживеем и ще видим. Аз лично ще пропусна "спасителния" еликсир на глобалистите, а който желае да се боцка. Щом телевизорът му е светая светих, негова работа.

49

Христо Христов

преди 2 години

Европа е тръгнала от гърция*. Днес в търция - утре в брюксел!

48

Анонимен

преди 2 години

"И аз имам приятел там! Майка му и баща му си сложиха трета доза преди 2 дни по принуда, за да не ги глобяват по 100 евро на месец и изобщо не са щастливи!" - Не мога да разбера как 100 евро на месец може да са ти по-важни от живота ти... Мен ако ме задължат да се ваксинирам или ще избягам в гората, или гражданско неподчинение, а най-вероятно и двете... :)

47

Анонимен

преди 2 години

До Малакис Кукус - Тя отдавна не е... Не че Бг е суверенна, но като че ли се дърпаме повече отколкото Гърция и затова ни дават по-малко пари, но по-добре по-беден и по-свободен, отколкото обратно... :)

46

Анонимен

преди 2 години

Абе че аз съм *** го знам но не мога да разбера защо тези които са преболедували вируса доказано да са с по малко права от ваксинираните при положение че те изработват антитела срещу целия вирус а не само срещу S-антигена дето са тез с ваксината

45

Анонимен

преди 2 години

Ваксърчета, първо си биите бустера и тогава вижте какво пише в националната библиотека по медицина на САЩ ,.(https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33113270/)., ... но първо бустера... хахаха

44

Вирусолог

преди 2 години

До Анонимен 39 около който всички били ваксинирани преди 8 месеца и имали само леки болки в рамото за 2-3 дни. Да но с информационните РНК ваксини да се ваксинират възрастните... Нови са и непознатото при тях не е в ефектите няколко дена и седмици след боцването, а след 20 години. Няма надеждно инфо, тази нова технология какво "говори" на клетките. Така че не посягайте на децата с РНК-та, те след 20 години ще са все още млади ... За малките евентуално като одобрят класически каквито имаме всички

43

Алберт Бурла,Пфайзер

преди 2 години

Гаврата продължава гои.

42

Малакис Кукус

преди 2 години

Гърция вече не е суверенна държава.

41

Ваксините заразяват

преди 2 години

Утре ще ви кажат, че който нямал четвърта доза не бил жигосан, после пета и така докато ви убият - защо - справка предния коментар. Защото не пазите достойнството и живота си.

40

Анонимен

преди 2 години

И аз имам приятел там! Майка му и баща му си сложиха трета доза преди 2 дни по принуда, за да не ги глобяват по 100 евро на месец и изобщо не са щастливи! Те имаха сериозни странични ефекти при предишната ваксинация. Сега моят приятел се притеснява дали няма да се случи най-лошото... На никого не пожелавам това!

39

Ваксините заразяват

преди 2 години

Открито и нагло се подиграват с вас, казвайки ви, че който няма трета доза не бил жигосан - те знаят, че сте оли*гофрени масово. Знаят, че нямат грам чувство за самосъхранение, знаят, че няма да направите нищо, за да защитите достойнството и живота си. Знаят, че сте такива защото те ви направиха такива - чрез зомбивизорите, чрез всички набедени "звезди" дето не спират да ръсят глупости от сутрин до вечер, а вие зяпате зомбивизорите зяпнали с отворена уста, чрез мисирките - те ви направиха такива

38

Годжи

преди 2 години

Имам приятел в Гърция,никви такива неща не се случват там,тука само ни наливат лъжливи информации

37

В.

преди 2 години

Това вече ми напомня на Заколението на Младенците, Витлеемската Звезда и Рождество Христово. Нали гърчулята са от фарисейския род, след 2022 години отново посягат на децата.

36

Анонимен

преди 2 години

След 2 години ще имам няколко без пари купени жилища в Гърция. Продължавайте да вярвате на глобалистите, че ще ви спасят от измислен вирус. Геноцидът се вижда във времето, не веднага. Който не е научил уроците на историята, ги повтаря.

35

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да се променят правилата. Вирусът се променя, а и все повече научаваме за вируса.

34

Анонимен

преди 2 години

Около мен всички са ваксинирани още преди 8 месеца и освен лека болка в рамото за един ден след ваксинирането, няма други последици. Само двама се почувстваха по-зле за два дена след ваксинирането, но нищо сериозно.