16

маке

преди 2 години

Нахранвам ги със свинско. Който не яде -олово.

15

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се разхвърлят демонстративно свински глави и вътрешност по цялата граница. Да видим колко верни последователи на мохамед са.

14

Див Петел

преди 2 години

Радефф, твоето управление върна мигрантите по улиците на София и по шосетата на страната. Пак почнаха да обират банкомати, банки, магазини, складове. Гангстерите се мислят за недосегаеми, защото знаят че тази власт не се интересува от тях, а от собствената си изгода. Радефф, върви в пустинята на майка си.

13

Анонимен

преди 2 години

Уволнете полицаите и граничните и назначете мигрантите на работа вместо тях! Явно те подобре знаят къде са дупките по границата ни!

12

House M.D.

преди 2 години

И защо все още не са обесени?

11

Граничарчето Калитко

преди 2 години

НАЙ-ВАЖНОТО Е ЧЕ НЯМА , ПОВТАРЯМ НЯМА НАПРЕЖЕНИЕ ПО ГРАНИЦАТА ... ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА НА ГРАНИЦАТА НЕ СМЕ ЗАЛАВЯЛИ НИТО ЕДИН БЕЖАНЕЦ ... ВСИЧКО Е СПООКОЙНО... Били хванали някакви хора в средата на България дето твърдели че са от афганистан ??? Ами това не е граничен проблем... Някакво недоразумение е станало... Бродели и питали за път към Германия ... Озверели били от глад ... ама иначе били добродушни... мЕСТНИТЕ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ ДА ГИ ПОСРЕЩАТ С ХЛЯБ И СОЛ ...Рефюджис Добре Дошли....

10

Хаха

преди 2 години

Сега новите да си вземат парите за оградата от"строителите"и.

9

Анонимен

преди 2 години

До До 4 Да прави сте. Карат тези големите джипове едва едва и задръстват движението в града и извън града.Другите полицаи в патрулките и те има същите табиети. Министър Рашков е време да се заеме с простащината в МВР.

8

Влади

преди 2 години

Някой прогнозира, че след загубата на ГЕРБ тук ще: 1.Се вдигнат цените. ВЯРНО2.Ще заври от мигранти. ВЯРНО.3. Ще *** много хора от Ковид. ВЯРНО.4.Ще настъпи милиционерщина. ВЯРНО.5.Полицията ще бие протестиращи. ЩЕ БИЕ И ОЩЕ КАК.КОМУНИСТИТЕ БИЯТ. ВЯРНО.5.Ще станем нещо като Беларус. АКО ГО ДОПУСНЕМ.Казвам ви го и знам, че съм прав.По-лошото предстои.

7

Радо

преди 2 години

Да ги връщат веднага обратно.

6

До 4

преди 2 години

Гранична полиция са заплтаджии и пълни готванковци по нашия добруджански край спят в колите по цяла нощ! А през деня карат големи джипове едвам едвам като пречат на движението ихарчат парите на данокплатеца за гориво като плашат гарите общо взето!

5

Анонимен

преди 2 години

Защо не ги разпитат с какъв бус /кола са превозени до района. Как изглежда шофьора. Къде са минали границата. Трафиканта освен всичко друго ги е излъгал че тук някъде е Драгоман. Случайно ли е че са оставени в региона. Не знам защо няма заловени трафиканти до сега.

4

Анонимен

преди 2 години

Ганичната полиция е гола вода щом митрантите са разхождат из цела България. На зелената граница си дремкат по жипките, едни там цивилни още в 17.30 са си у дома при жените и си ги разхождат. Другие си пишат извънареден труд и си сидат по канцеларийките. Е те тва е - пълна излагация ама си взимат заплатките.

3

Алгемайнецайтунг

преди 2 години

Пускаме вълка в кошарата, после отмняме Коледа, какво следва?

2

ДокараГиСДС-Чумата

преди 2 години

А във Воняща България - колко не са заловени?

1

Анонимен

преди 2 години

Талибанчета