79

Анонимен

преди 2 години

Винаги щом стане дума за пари хората се обединяват

78

и те така

преди 2 години

тва ми изглежда като обединение на комунизма и демократизма , което е невъзможно . правете си изводите ква коалиция е ляво и дясно .

77

Нео

преди 2 години

Нито "лявото" е ляво, нито "дясното" е дясно. Всички са нечии марионетки, така че е правилно да се нарече "марионетно правителство". Но да изчакаме марионетните му действия.

76

Наблюдател

преди 2 години

Само ДПС и ГЕРБ са в опозиция (ДПС само фиктивно), за да има "алтернатива" след поредния предизвестен/предначертан/режисиран провал...

75

Анонимен

преди 2 години

САЩ предават на Русия отново Изт.Европа.Може би само поляците и чехите ще се измъкнат.Това е договорил Байдън вчера.

74

Анонимен

преди 2 години

Бащата Киру, голямото ДеСе ликува

73

Анонимен

преди 2 години

Ухилени като някой спечелил от тотото

72

Точно така

преди 2 години

От американското посолство дадоха зелена светлина. Затова са тия усмивки. Голямо крадене ще падне.

71

Анализатор

преди 2 години

Няма никакво ляво и дясно. Има наследници и слуги на знатните комунистически фамилии. Това е причината да стоим блатото над тридесет години. Никой нормален родолюбец няма да бъде допуснат във властта. Поне от БСП не се крият. Директно Румен Гечев, Овчаров и Масларова по министерствата.

70

Анонимен

преди 2 години

Промяната е факт.Директно се връщаме в 60те.Порива от 90 те да смажем комунизма не успя.След поредица от предателства,тъпоумие на масите и чалга,комунистите се завърнаха.

69

Герпаджиков

преди 2 години

Само аз можех да обединя всичко живо - леви и десни, бедни и богати, болни и здрави, прави и обратни, обаче само ДПС и малко гепаджии ми повярваха, затова чорапа ме издуха на изборите.

68

Анонимен

преди 2 години

Съединението прави силата!

67

Анонимен

преди 2 години

Кон Крава Магаре и Овца в един обор някой виждал ли е. Когато видите ми се обадете по водопровода. Тези от тази коалиция точно това представляват.

66

Анонимен

преди 2 години

Вървим поне с четвърт век след света. С десни икономически мерки водеше социална политика Тони Блеър. Следваше линията на консерваторите на Тачър. Германците още от времето на Аденаеур и Ерхард си следват тяхната пазарна социална икономика. То преди да даваш трябва да изкараш. Но тук Нинова не е мръднала от времето на Добри Терпешев - Другари, дайте да дадем! То хубаво да даваш, ама преди това кинтите трябва да се изработят.

65

Анонимен

преди 2 години

Че до сега нямаше ли обединение? Българския народ е съставен от десни и леви и въпреки това е обединен. Живеем заедно, работим заедно, учим заедно, оправяме се едни други и недоволстваме заедно от високите цени на парното и тока. Е това ако не е обединение на лаво и дясно, кое е?

64

Анонимен

преди 2 години

ОПГ ГЕРП Е ДЯСНА ПАРТИЯ КОЛКОТО КНДР Е ДЕМОКРАТИЧНА. В РЕДИЦИТЕ И НАЧЕЛО С БИВШИЯ КОМУНИСТ БОРИСОВ И АГЕНТ НА ДС БУДА КАКТО И 75% ОТ СЪСТАВА И Е ОТ БИВШИ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС И РЕЗУЛТА Е ПОСЛЕДНИ ПО ВСИЧКО. ТАКА, ЧЕ ГЕРБЕРСКИ НЕКАДЪРНИЦИ СПРЕТЕ СЕ ВАС ВИ ВИДЯХМЕ ВЪРТАХТЕ НИ С 20 ГОДИНИ НАЗАД.

63

Анонимен

преди 2 години

На никой отдавна не му пука за идеологии. Ляво, дясно, център - няма знзачение за тях. Важното е само да усвояват държавна пара.

62

Радио Ереван

преди 2 години

До И ЗАЩО НЕ ? - Ние как оправяме РСМ :Макетата така се се "оправили", че надали ще ги оправим по-добре. Те са чисти Българи, личи си и от "държавата" им и от хората. "Разликата" между българи и македонци е че ние живеем с ***, а със шиптърите

61

Крас

преди 2 години

МИШ МАШ

60

Анонимен

преди 2 години

"ДЕМОКРАТИЧНА" БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С КОМУНИСТИЧЕСКИЯ ОБЕЗОБРАЗЕН ОТ СТАЛИНИЗЪМ МОЗЪК АТАНАСОВ Е ДЯСНА ПАРТИЯ КОЛКОТО КНДР Е ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА.