54

Анонимен

преди 2 години

Като ви чета, все едно какво казала лисицата за гроздето....... Яд ги е селяндуристическия контингент че ги ритнаха по местите *** и че вече не им минават номерцата!

53

Анонимен

преди 2 години

Преди месец видях гумени лодки със тираджии, медецински сестри, кофражисти и серитьори от африка да пресичат ламанша......То щото в Ганюгаленд сте сите специалисти но с пръста първо в *** и после в устата!

52

Анонимен

преди 2 години

Значи Brexit си постигна целта - да не вземат европейците работните места на британците.....От кога българския хроничен груювчанин стана или почна да си вярва че е европеец? Само вижте ордите чалгари около абитуриентските балове и се замислете! Европейци сте га шаран проходи на сухо!

51

Анонимен

преди 2 години

Мързеливи лицемерни инглизи - Така им се пада!..... Вижда се чак от Космоса кой е мързелив и лицемерен - българския хроничен груювчанин!

50

Анонимен

преди 2 години

може би е време британците да се научат да мият тоалетни и гледат стари хора?...... Време е груювете да разберат че не им желаят селяндуристическия ген в истинската държава като Англия!

49

gogo

преди 2 години

може би е време британците да се научат да мият тоалетни и гледат стари хора?

48

Пепи

преди 2 години

До Iv 13 паунда са пакет цигари в теско . 4 паунда ти е кафе и 3 ти е сандвич и то умрял . Аре по сериозно .

47

Дедо ви

преди 2 години

Като ви чета, все едно какво казала лисицата за гроздето.

46

Анонимен

преди 2 години

Значи Brexit си постигна целта - да не вземат европейците работните места на британците.

45

Адам Опел

преди 2 години

Българинът се е замислил, заоплаквал Великобритания, за ягоди, кофражисти, гумени лодки , тираджии и т. н.! Боже Господи!

44

Iv

преди 2 години

Пепи, минават 20 паунда друг път. Наемите са високи само в Лондон, но дори и там си живеех самостоятелно. Защо не споменеш каква част от заплатата ти са храната, тока, водата, газта, нета и телефона? Някога там да си се тревожил за сметки? А за липсата на работна ръка се разтревожиха още като се чу за Брекзит. Неслучайно гласуването мина на косъм.

43

Еб

преди 2 години

Б. Джонсън упорито работи по въпроса. 7:0 Честито!

42

бай ганю

преди 2 години

Като гледам и у нас така се заформя така че да не злобеем за нещастието на другите ами да си гледаме нашата къщичка.За разлика от тях които са свикнали на всяко нещо да му намират чалъма у нас ще трябва да вкарваме от бившите соц републики много скоро.Британците ще заменят липста на работна ръка със автоматизация а ние ?

41

Анонимен

преди 2 години

Сега сами да си берат ягодите, да си чистят тоалетните, да си боядисват и т.н. или да се оплачат на Фарадж и арменския поп.. Мързеливи лицемерни инглизи - Така им се пада!

40

Анонимен

преди 2 години

Толкова ги мързи, че даже оставиха инцийци и пакистанци да им управляват бизнеса, администрацията и отскоро и политиката. Като се гътне дъртата, ще си изберат некоя от Индия или Пакистан да я замества, че по лесно... Най смешно ми е като се заселят в некое българско село и се мислят за лордове и графини, а живеят в бустани сред джагали...

39

Анонимен

преди 2 години

Каква ирония, да си изгониш обслужващия персонал доброволно, пък да не ти се работи. Ах колко жалко е да си ингилизин тия дни.

38

Живко

преди 2 години

Човек, който е неприятен и гаден, това означава , че има много токсини в себе си, както и негативна енергия насъбрана от например липсата на ХУБАВ ЖИВОТ, а токсините и те са от ЛИПСАТА НА ХУБАВ ЖИВОТ ! Оправията е че човек трябва да се изчисти и да заживее пълноценен начин на живот ! ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА МЕН !!!!!! За мен е важно да ви докажа че съм добър човек !

37

No gas/fuel

преди 2 години

Ко стана, реват ли вече за българи и румънци с категория Д и Е?

36

Нямат проблем

преди 2 години

Преди месец видях гумени лодки със тираджии, медецински сестри, кофражисти и серитьори от африка да пресичат ламанша...

35

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден и нощ лодки от Франция пътуват към кралството, пък ги връщат. Що така?