23

malart

преди 2 години

1389 починали досега и се бодат. Умопонрачението явно е тотално в земите без слънце

22

Е

преди 2 години

Ще се лекуват с лишеи и храсти, като останат без доктори, ама кво пък, ваксинацията требе да върви. Пипалата на Урсулова Рептилка са дълги.

21

Анонимен

преди 2 години

А тук докторята кога ,за НС събрание разбрахме че имат имунитет и от ковид ,не им нежен зелен сертификат )

20

Demonaz

преди 2 години

Комунистиииииии,глобалистиииииии,ционииистиииииииииии.

19

Спас

преди 2 години

Всички за ръчички, бегом марш към ваксинационните пунктове. Няма да излагаме България. Това ни е последния ни тест за интелигентност и предвидимост. Скоро, ама съвсем скоро като си поискаме милионите от ЕС за справяне с последиците от вируса и като от ЕС кажат - ама не сте се достатъчно ваксинирани - няма евра..., очаквам и тук да стане задължително не само за медиците а за всички... И така е редно - това е новата световна реалност

18

Анонимен

преди 2 години

НАЦИСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

17

Анонимен

преди 2 години

Много са ми интересни промитите мозъци като дават в подкрепа на своите убождания статистика направена от същитите които ръководят цирк ковид и техните лакеи -pressтетутките от всички големи медии!!!

16

Lina

преди 2 години

Обаче... доста лекари от различни държави отказват ТВЪРДО задължителното боцман е.Сменят дори държавата.Сигурно от хубаво ще да е. И защото не разбират Такива действителности напоследък. Здраве на промоция, за " подаряване" и като не става - с автоматите и кучетата. Ау , последно - на ПрИмоция се предлага разработена за 3 м версия на ваксинката срещу омикрон- бон тон.

15

Хайнрих

преди 2 години

Хайл ***!

14

Анонимен

преди 2 години

Айде стига с тия ваши реклами няма да се ваксинират хората долни *** мафийоти стига сте лъгали народа

13

До 6

преди 2 години

Ти ли ще станеш санитарка?!? Честита нова длъжност!

12

Нещо личнни данни

преди 2 години

Здравен статус= лични данни!!!Или това сега го забравихме?!?

11

Хайнрих

преди 2 години

И тук ще е така напук на изтрeщелите рyски тролчета по-долу!

10

IQ 3.14

преди 2 години

Северноевропейската държава с 5,5 милиона души население досега е регистрирала 197 476 заразени с COVID-19 и 1389 починали от заразата, като е ваксинирала напълно 81,8 процента от жителите си над 12-годишна възраст./БТА/тоест, държава с население колкото бyлгаристaн се е справила толко зле с вируса. пратете им кацаров и мангъра да им покажат кво е справяне с пандемия

9

Карелия е руска

преди 2 години

в карлово има чешми, по стари от финландия, да не ми се обясняват

8

Карелия е руска

преди 2 години

те тия са фалшива държава, руснаците са ги създали. маанете ги, там на север само ножове и водка им требват. нито имат бвп нито стандарт на живот, ни па пенсиите им са като хората

7

C2H5OH

преди 2 години

Била слабо засегнатата от ковид страна, е вече няма да е така.

6

Анонимен

преди 2 години

и в Германия е така..само тук е "демокрация"- работници в Пирогов където са спешните случаи от злополуки и катастрофи неваксинирани.защо ще ми рискувате живота защото санитарките много разбират от ваксини и не искали.като не искат уволнявате ги.

5

Анонимен

преди 2 години

Фашизмът пълзи навсякъде по света. Следващата стъпка ще бъде задължен бустер на всеки 3 месеца.

4

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ: ПО МОЕ НАРЕЖДАНЕ СЗО ОБЯВИ, ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ВАКСИНАЦИЯ ТРЯБВА ДА Е САМО КРАЙНАТА МЯРКА! ЗАТОВА Я ВЪВЕЖДАМЕ ПОЕТАПНО ЗА РАЗЛИЧНИ ГРУПИ ХОРА В РАЗЛИЧНИТЕ ДЪРЖАВИ И ТАКА КАТО ОБЯВИМ ЗА ВСИЧКИ , ЧЕ ЩЕ ВАЖИ ЩЕ ИМА МНОГО ПО-МАЛКО СЪПРОТИВА!