63

Лекар от Германия

преди 2 години

Ама, моля ви се - лекувайте се където пожелаете! С удоволствие ще ви препоръчам колеги от психиатрията!

62

Анонимен

преди 2 години

Тез повече от 3 часа не могат да гладуват. Да си планират..

61

Даа!

преди 2 години

Сърбаме си попарата , защо ? Защото в България , герб ПОЛИТИЗИРА всички институции , КАДЪРЕН -НЕКАДЪРЕН / в повечето случаи / , важното е че е от нашТА партия . Стигна се и до там , да има ПОЛИТИЧЕСКИ КВОТИ и в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА , посегнаха и на тая най-важна институция ...

60

Да , ама не !

преди 2 години

До Димитър..възможно ли е да си лекар , завършил със Среден-3 , на релси ???В България , да може !

59

пак ли ?

преди 2 години

Пак ли да пиша?В държави с 10 пъти по-голямо население от България,има САМО 93 болници !По времето на СОЦА,в България имаше 438 болници !За сравнение,СЕГА в България имаме,над 1 500 болници, а трябва да са само 9.3 /девет цяло и три /. Всички те са повечето ЧАСТНИ , някои болници се управляват от люде които НЯМАТ хабер понятие от медицина , даже бройката е над 2 болници.По-страшното е че повечето частни са с ДОГОВОРИ към държавните-резулатат:Частните са на печалби с милиони , загубите са за държ

58

Димитър

преди 2 години

Хора лрекарския труд не може да се сравнява с другите професии по интензивност и напрежение,отговорност.Вие учили недоучили едва хванали средно това не можете да го разберете,камо ли да преценявате.Вие сте озлобени и бедни защото сте и некадърни за нищо.Тези си имат вътрешни разпри но иначе всички са спасили стотици животи.Вие какво сте направили за малко пари или с извънреден труд.Нищо.лекарите специалисти стават все по- малко и когато го разберете ще е късно.

57

Лекар от Германия

преди 2 години

До СТО.Напълно съгласен колега! Хората трябва да погледнат истината. Пръстовият отпечатък бе спрян именно за да се краде мощно на всички нива! В Германия над 90% от болниците са частнти и има само шепа държавни в големите градове. За разлика от България, обаче тече специализация дори в частните клиники и младите лекари има къде да вземат специалност. Има какво да се промени, но като чета някои коментари ми става тъжно...

56

Лекар от Германия

преди 2 години

Изтериха ми коментара понеже дадох линк към сайта на болницата в която ръководя отделение с 20 легла. Все ми е тая!Вижте репортажа на Нова в сутрешния блок о ще видите с очите си така наречените,, лекари" дето стачкували били. Не можаха да отговарят на репортера с конкретен пример по какъв начин професор Темелков ги бил тероризирал. Поръчкова статия !

55

СТО

преди 2 години

До 49,50. Забележете когато дойдат на власт БКП/БСП/ Започват едни чистки, стачки, убийства и т.н..С Вашите ПИСАНИЦИ не помагате за провеждане на здравната реформа.Притъпявате човешкото мислене - това целят и други от статуквото? Единствен д-р Москов се опита да въведе ред / дори с пръстов отпечатък/ и видяхте кои го изчегъртаха! В БЪЛГАРИЯ здравеоп. ще се реформира КОГАТО останат 10-12 университетски "държавни" болници и ВС. други са Частни.Регистрирани по ТЗ.В Германия има ли държавни Б?

54

Анонимен

преди 2 години

В България прекалено много болници, доктори и неефективна система на работа. Дежурства на които лекарите спят, къде го има това? Колко болници има в България. За какво е всичко това?

53

Фактите !

преди 2 години

Щом искаш голяма заплата , ще РАБОТИШ !Как минава един работен ден на една медицинска сестра ???Резултатите ще бъдат ПЛАЧЕВНИ , И за това което получават , с минимални усилия !

52

Даа!

преди 2 години

Защо ли пък не искат да напускат , някой замисля ли се ?В България политиците научиха работещите ,... ДА НЕ РАБОТЯТ , А САМО ДА РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ . В МВР болница старши мед. сестри са над 5 000 лева ... Е какво още , на фона на заплати в другите сектори от 800 лева !Имаше едно мото на жожда на герб :РАБОТА , РАБОТА , РАБОТА ,... ама май е РЕВАНЕ , РЕВАНЕ , РЕВАНЕ ,... без работа !

51

хората говорят ...

преди 2 години

Заплатите на мед. сестрите са над 4 000 лева !За какво пищят тогава , НЕКА ДА СИ ГИ ЗАРАБОТЯТ , но в България се реве за много големи заплати , БЕЗ ДА СЕ РАБОТИ , българинът много отдавна е станал като ромите , за всичко РЕВЕ .Краят симостава за нас , и за вас !

50

Франкфурт ам Майн

преди 2 години

До до *** отГермани "В Германия нито един лекар не работи извън полагащо се време." В Германия дежурствата на лекарите (особено младшите) са брутални. Това, че са запланувани, не ги прави по-леки. А че господина "от Германия" не е лекар, е ясно и на малките деца.

49

Анонимен

преди 2 години

До от Германия "Обърнете внимание - стачкували били понеже ги бил карал да работят!!!!" Не знам какъв студент си бил (не вярвам и дума от това, че Темелков ти бил преподавател), но явно не можеш да четеш: в текста не пише, че ще стачкуват, защото ги карат да работят. Даже от самото ръководство признават, че проблемите са междуличностни в изявлението си.

48

до глупака отГермани

преди 2 години

До от ГерманияИ ако недоспал анестезиолог , който работил 24 часа допусне грешка поради преумора и убие твоя близък - така ли ще квичиш? В Германия нито един лекар не работи извън полагащо се време. Самата болница няма да дописне това. Защото работата е прекалено отговорна. А ти като мияч на чинии можещ да работиш и по 36 часа на ден.

47

от Германия

преди 2 години

Какво безочие и наглост!!! Лично професор Темелков ми е преподавал като студент и няма по-добър от него в областта му! Обърнете внимание - стачкували били понеже ги бил карал да работят!!!! Ами какво искат - да си лежат заплатка да взимат? Тия знаете ли лекарите как бачкат в Германия? Как се обгрижват пациентите? Понякога над 24 часа не спиш ако се налага, ама никой не излиза на гладна стачка. С такива гнили ябълки и чак ме срам да ги нарека лекари е ясно защо има такава смъртност в България!

46

Анонимен

преди 2 години

А отношението ви към болните Държите се със есеки все едно е във затвора.

45

Мдаа

преди 2 години

Балтов и ботокси са си най добреПарата ги бие прес рьцете и могат да не ходят на работа изобщо

44

Калеко Алеко

преди 2 години

Да ви видим колко ще излезете.Даже Стъки и 50лелки ги няма.