11

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо само, че алкохола не е по-малко вреден защо и спрямо него не се вземат мерки или лобито му е твърде силно???

10

Анонимен

преди 2 години

5 не позна. Тук си имахме вице по демгорафията, Валери, който тръгна да връща пушенето в кръчмите. Ама забравихте и сега същите тези понеже не влязоха пускат опорки.

9

Анонимен

преди 2 години

ако си овчар или козар, как да ги наричаш наистина

8

Анонимен

преди 2 години

Браво! Най после тоя наркотик убиващ милиони хора ,ще бъде забранен. Колко хора изпушиха по една чисто нова кола за 20г . Тук също трябва да бъдат взети мерки и то незабавно.

7

Анонимен

преди 2 години

То хубаво ама как ще забранят рекламата на цигари. Всеки знае марлборо мен, ей от там им викаме и кравари, сами се "рекламират" така. В почти всеки американски филм героите пушат като за световно, особено тези от 90те.

6

До 2

преди 2 години

Има спиране,но първата седмица ти идва да умреш,не виждаш никакъв смисъл в живота без тях,това е трудно да се издържи..

5

пияница мистик

преди 2 години

Е, като няма хляб, яжте пасти....:))) Като няма цигари, ще пушат трева. И по соца бяха забранени и затова моите съученици дето пушеха молеха някой голям да им купи.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще пушат чай, най-хубави цигари си свивахме от билков. Макар че тези жендаре и пендаре дето са навред,не могат да си завържат обувките,но това е друга тема.

3

Анонимен

преди 2 години

Над 100 години правеха милиарди от тази гадост, от поне 80г. се знае, че са смъртоносни, но чак след 10г. евентуално ще ги спрат. Явно са открили "по-безопасни" начини за тровене.

2

х

преди 2 години

За разлика от ковид цирка, това е добро дело, което приветствам. При цигарите по-добре не ги почвай, защото после няма спиране.

1

Истината

преди 2 години

Добро начало, но там през 2006 се опитаха да забранят и алкохола и видяхме какво стана - всичко живо вареше алкохол по горите и десетки натровени от некачествен алкохол