50

Анонимен

преди 2 години

"Няма данни по-малко да предотвратява тежко заболяване или смърт" Айде някой да ми разтълкува това гениално изобретение на филологичната мисъл. Абе, аланкоолу, по-ясно не можете ли да пишете? "Няма данни тази жена да е по-малко бременна от другата".

49

В.

преди 2 години

Искат да ни американизират - нулиране на спестяванията, живот на кредит, отнемане на жилищата заради неплатени огромни суми за ток и вода, бустерни дози за замазване на обедняването, ГМО храни, принудителна промяна на местоживеене, пол и занятие, принудително настаняване в сиропиталище, приют и старопиталище....НЕЩО НЕЯСНО ДА ВАКСИНИРАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ?

48

Анонимен

преди 2 години

Като умират по 100-200 души дневно, и както засега само делтата е при нас , за 1 месец още ще има още 3000 починали от делтата .

47

Анонимен

преди 2 години

Чудесни новини! Слагате бустера и спите спокойно!

46

Анонимен

преди 2 години

Нещо се премълчава за съдбата на ваксинираните спортисти - посочват се факти за увредени и мъртви млади хора, силни и здрави преди ваксината...

45

Анонимен

преди 2 години

От какво защитава ве тъ,,пунгерти? С/у нещо от което никой не е умрял и нямат дори и симптоми?! Лъжите и манипулациите на фармацевтичната мафия трябва прилежно да се копират тук за да не се сърди шурущоидния гаспадар.

44

О хо хо

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ СРЕЩУ ЩАМ, ОТ КОЙТО НИКОЙ ОЩЕ НЕ Е УМРЯЛ!!! ХА ХА ХА ! ХИТРО! ПРИ ТЯХ ВАКСИТЕ СА УСПЕШНИ НА 100%! БРАВОС НА ФАРМАВАКСЪРСКАТА ФИЛОСОФИЯ!

43

Майна

преди 2 години

Ако сегашната ваксина Е ДОСТАТЪЧНА - ЗАЩО ФАЙЗЕР РАЗРАБОТВА НОВА ВАКСИНА,А??? ЯВНО НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЕФИКАСНА СТАРАТА ВАКСА!!! ИМА НУЖДА ОТ ЪПДЕЙТ!!!НО КОВИД ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - НЯКОИ ДЖИПИТА ГО ЗНАЯТ И ИЗЛЕКУВАТ КЪМ 98% ОТ ПАЦИЕНТИТЕ СИ.

42

В.

преди 2 години

Аз не съм съгласен да плюете на автора защото те това му спускат и все пак Е. винаги изпълнява задачата като придава определен нюанс.

41

Анонимен

преди 2 години

Няма шега няма майтап. Ще има боцкане като труженичките на околовръстното. Щом те не се оплакват значи всички ще издържат. На някои може и да им се стори много дебел и с квадратна глава ама ще свикнат.

40

Ямболски цървул

преди 2 години

А стига ве!!!!! Аз си сложих 5 и си мислих,че съм безсмъртен!

39

Имунна система

преди 2 години

На кой бустер ще изпуша тотално?2, 3, 4?

38

Лекар

преди 2 години

Боц боц боц

37

Анонимен

преди 2 години

Експерименталните препарати нищо не пазят, друга е целта. Ако пазеха нямаше да има нужда се слагат още дози.

36

Фют

преди 2 години

Световната смъртност от Стрес е 5мил на година ,а от настинката 4.5 мил . +- 4 мил. според вездесъщата СЗО .Ами да препоръчате да спрат да стресират хората викам аз а?

35

Анонимен

преди 2 години

няма ли разузнавачи както едно време да хванат лабораториите бълващи това оръжие? другият щам от Индия ли ще дойде? минахме Китай.Африка..

34

АнонимеН

преди 2 години

БИОНГЕЙТСХ С ГОВОРИТЕЛ УГУР ШАХИН: ДОЖИВОТНИ АБОНАТИ СТЕ НИ ВЕЧЕ, ОСНОВНА ВАКСИНА И ОЩЕ МИЛИОН БУСТЕРНИ ДОЗИ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ЩАМОВЕ! ДО 2023-ТА ПОРАДИ НЕДОСТАТЪЧНО ЗАВОДИ ЗА ВАКСИНИ ЩЕ ИМАТЕ ДОЗА НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА НО ПЛАНОВЕТЕ СА ДА ИМА ВСЕКИ МЕСЕЦ НОВА ДОЗА!

33

Живко

преди 2 години

"Кръвта от петима от шестимата, които са боледували от COVID-19 и са ваксинирани, все още е неутрализирала варианта Омикрон."Резултатите са по-добри от очакваното. Колкото повече антитела има човек, толкова по-добър е шансът да има защита от Омикрон", пише Сигал в Тwitter."++++++ Ама тия до кога ще ни правят на маймyнu!? Това са преболедували хора! Много ясно че ще дават добър отговор на Омикрон и който и да е нов щам! Това не са непреболедували, но с 3 дози!

32

Право в целта

преди 2 години

Световни специалисти се изказаха, че няма случай на човек постъпил в болница с т. нар. "омикрон", а камо ли починал, което означава, че вирусът започва да се самоизолира и да утихва. Независимо от това обаче световните сатанисти няма да се спрат, защото пЛандемията е създадена, за да инжектират и чипират всички психясали зомбита.

31

АнонимеН

преди 2 години

;) БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ОБЯВЯТ, ЧЕ ХЕМ ВАКСИНИТЕ РАБОТЯТ ЗА ДА НЕ ПОДИВЕЯТ ДОСЕГА НАБОДЕНИТЕ, ХЕМ ВАКСИНЕТЕ НЕРАБОТЯТ ЗА ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ С БУТСТЕРИЗИРАНЕТО И НОВИТЕ ВАКСИНИ СРЕЩУ КОВИД :D БЕТЕР ВЕНЕЦУЕЛСКИ РЕЗУЛТАТИ!! РАБОТЯТ САМА МАЛКО НАД ПОЛОВИНАТА :D ИДЕАЛНИЯ ОТГОВОР! НАДАЛИ ИМАТ И 20% ЕФИКАСНОСТ И ТОВА НА ВСИЧКИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО!