99

Анонимен

преди 2 години

За какво се хабихте със тези протести и толкова плачене. Ама то сега по хубаво бее само ги вижте

98

Гробарят Таласъм

преди 2 години

До АнонименТи също си зловещо опасен за България;))) ще гласуваш, *** глей да не се спънеш некъде по пътя за маинките и там да предадеш Богу - зъби;)))

97

Анонимен

преди 2 години

Мрънkaчiтe от ДБ пак влязоха в обичайните си роли: от няма да участваме в кабинета, само ще поддържаме правителството в НС стигнаха до трима министри и вицепремиер, а сега напират да контролират МВР и специалните служби. Г-да Василев и Петков, откажете се от тези изнудвачи Ристо и Атанасов, ако се наложи нови избори, ще гласуваме още веднаж. Но тези изнудвачи вън от НС!!!

96

Анонимен

преди 2 години

Оформя се поредното правителство на далаверата.

95

Гробарят Таласъм

преди 2 години

До кофтиГрешиш и то много;))) Ако Нинова се извърти гадно и го нахендри за последно на Кирча и Кокорча, аз ще гласувам за нея;))) Кирча и Кокорча са особено опасни за България, зловещо опасни! Правителство не ме интересува, правителствата ни само задълбочават кризите не ги решават! Глупаво е, да се мисли, че правителството решава нещо в наша полза. ей го, 30-сет годин и колко правителства изтекоха? М? По-зле става, по-добре не става.

94

БСП

преди 2 години

Няма отърваване от тая нагла за власт уфтсъ !

93

Фактите !

преди 2 години

Нинова , НАДМЕННОСТ !Видя се и при предишният кабинет на Трифонов каква е !Все едно от БСП имат 100 депутата !

92

Васко

преди 2 години

Когато заиграят парите и интересите всичко ще си дойде на мястото.Потърпете още. Вода и олио се смесват, но идва момента в който се разделят.Осаналите две вещества са неопределени.Но те са временни и ще се изпарят веднага като разберат с какво сас се съиденили.В полтиката е като в химията! Ще опоскат едни милиарди на заем и като не дойдат свежи такива от Европа .......край!

91

Joe

преди 2 години

Никакво правителство няма да направят тези интриганти.

90

Велик е Маниту!

преди 2 години

Дизайн - проектиране и/или създаване на обект и/или система и/или процес с намерение за функция . Обект наричаме функционална еденица, система наричаме група от обекти с обща функция, процес наричаме пространствено времева последователност обединяваща субектите на дизайнерският процес. а>b<c<>d = e

89

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, Тройната коалиция от времето на Доган се върна на власт!

88

Велик е Маниту!

преди 2 години

Симеон II би казал може да съм кокошка, ама снасям златни яйца само на мойте, а ако снеса на тебе после налииии.... Маниту каза да ти предам наци, че няма да снесеш на никой повече ....

87

питане !

преди 2 години

До Зозо... аВЕ , де е Бацето и Тв-СЕВДА ?

86

Анонимен

преди 2 години

Освен калинки не се вижда кой ще иска да е министър и не се знае колко ще се задържи кабинета. ГЕРП почват и размириоци както при Орешарски и ДПС.

85

Фактите !

преди 2 години

Ако има следващи избори , Костадинов и Нинова ще бъдат извън борда ,... на 100 % !БСП отива на почетното пОСЛЕДНО МЯСТО !

84

кофти

преди 2 години

Кофти , ама е на добре , май няма д аима правителство , Нинова ще се извърти , точно както при Слави Трифонов в последният момент .Това пък ще е краят и за БСП , защото по тяхна ВИНА няма да има правителство , .... ЕЛЕКТОРАТЪТ ПОМНИ И НЯМА ДА ПРОСТИ !

83

Анонимен

преди 2 години

Костадинов е правилният човек. Щом всички клакьори така скачат и плюят по него, значи е на прав път. На следващите избори - Възраждане.

82

Анонимен

преди 2 години

Ще ви управляват анонимните алкохолици и Рашков Дамаджаната!

81

ДА ВЕ !

преди 2 години

''Костадинов е железен'' !? И за какво е железен , МАСКИТЕ И СЕРТИФИКАТИТЕ ЛИ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ .. Много е ''добър '' , дръжте си го и не го давайте на никой , не че някой го иска !И вярно че не е като Сидеров , ... задминал го е по доста параметри !

80

Даа!

преди 2 години

И Нинова е от рода на ''НАШАТА ГОРДОСТ '' един от политиците на прехода който допринесе за :БЪЛГАРИЯ ДА Е НА ВСИЧКИ ПОСЛЕДНИ МЕСТА В ЕС , И ВСЕКИ 2-ри да е НЕГРАМОТЕН , мотото е : ''ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ''' ,....... ДА КРАДЕМ !