33

Анонимен

преди 2 години

Защо не се спазват мерките, приети относно пандемията? При заболеваемост 250-500 на 100 хиляди учениците трябва да са на ротации, а не да изсипете всички накуп в училищата! Имате ли представа колко класове вече са под карантина, само за последните 2 седмици, откак сте ги напускали? Наясно ли сте, че удряте ножа на всички, участващи по олимпиади и състезания, заради тези си решения? Няма как да участват, ако са под карантина или в още по-лошия случай заразени, понеже тестовете ВИ нищо не ловят.

32

Анонимен

преди 2 години

Тоя в момента е в бТВ ,Кадриев го пита поканиха ли ви за министърът ,а той почти заплакал Ами НЕ )

31

Анонимен

преди 2 години

Какви студенти бе, те не знаят да четат и пишат!

30

питане !

преди 2 години

Българските ''дипломи'' в коя държава важат , щото нИ сЪ сещам ?Последна беше Турция , която се чудеше , ама само тя !

29

Анонимен

преди 2 години

Страх ме е да си помисля какво е това "по-добро" бъдеще. Това предвид всеобщата неграмотност и хедонистични нагласи у младите.

28

Анонимен

преди 2 години

Бъдеще наистина ще се гради, друг е въпросът че заради онлайн обучението, тези няма да са строители, а само материал.

27

Анонимен

преди 2 години

Денков излагаш се! Това че имаш научна група и голямо финансиране в Химическия факултет на СУ, не значи че цялостната смърт на образованието в Бг е мит. Да то умира от средното да висшето децата излизат неграмотни дори след университета. Качеството на обучениетето с срива по всички възможни начини. Мафията обаче прибира едни големи пари по различни европейски програми и проекти.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 - Еха - 65 годишни в днеска ли уе?

25

Анонимен

преди 2 години

До Фактите !- "и най-важното че : НИКОЯ държава НЕ ПРИЗНАВА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ ." - Този факт е грешен.

24

Анонимен

преди 2 години

Не е мит, не е!

23

Анонимен

преди 2 години

Тоз мишок що се обажда ? От опит знам, че е хубаво да замълчиш, когато изглеждаш глупав :)))

22

АМИ ДА ...

преди 2 години

До питане !От 300 поста , виждаме само 27 !

21

Фактите !

преди 2 години

Какви ти ''студенти'' , какви ти ''дипломи'' , и какво ти ''КАЧЕСТВО'' , след като в Бг всичко се КУ-ПУ-ВА , и най-важното че : НИКОЯ държава НЕ ПРИЗНАВА БЪЛГАРСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ . Защо в България , всеки 2-ри ОФИЦИАЛНО Е НЕГРАМОТЕН ?Умря сИГАНКАТъ дето ни фАЛЕШЕ .

20

Анонимен

преди 2 години

На какво вика висше образование. Този учил ли е в Софииският университет преди 40 години когато аз завърших висшето си образование. В момента този университет е сведен до търговско дружество и дипломи се продават под масата. На това ли вика добро образование.

19

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Не е мит! Абсолютната истина е! Образованието в България е кръгла нула! Разсипано от министри, политици, учители, професори и всички маймуни на клона! Единствено слухтят от къде да вземат пари.

18

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е мит че българското образование средно и висше е ***. Казвам го съдейки от непосредственото си участие в него. Някои хора летят в облаците и нямат представа какво се случва в училищата и университетите ни!

17

Студенти престъпници

преди 2 години

Студентите свърши лиготенето при бойко! По една лопата и ще градите промяната или директно Белене ви чака!

16

Какъв лицемер

преди 2 години

С желанието да набоде младите им пожелава само тромбози, безплодие и купища здравословни проблеми..

15

Истината

преди 2 години

В очертаващия се режим на ДС (независимо дали ще е Радев или друга куклата) , всеки умен човек трябва да се изнесе в 300 от тая държава. Да я оставят на "умните и красивите". В противен случай, ще трябва да плаща за техните "решения".

14

Shark

преди 2 години

това знаете ли откога го слушаме. Отакто ние бяхме студенти, а това беше през фаталната 89та , когато едни псевдодемократи заграбиха властта, излъгаха ни че ни чака нещо по-добро, говориха ни точно така, че ние сме тези, които ще изграждаме по-доброто бъдеще и ние взехме че им повярвахме. Тези лъжци освен че съсипаха моето поколение, окрадоха родината и съсипаха всичко де що имаше. Силно се надявам и искам да вярвам, че няма да сте същите! За да съсипете и живота на децата ми!