40

До Някой

преди 2 години

Защото и тази година е блокирана от същата пандемия, ако не и по-зле. Други въпроси имаш ли?

39

dano

преди 2 години

Тоя бухъл от снимката дали си е платил най-накрая ДДС - то от прехвърлената на брата ром фирма или си харчи със здраве държавните пари?

38

Някой

преди 2 години

Защо сравняват със същия период на миналата година, като всички помним , че цялата икономика беше блокирана от пандемията?

37

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме ли че герб не са си събирали данъците а са купували ф16 със заеми ?

36

Батко ви

преди 2 години

''Общият размер на приходите от осигур. вноски до края на ноември надвишава 10,5 млрд. лв. в това число над 6,2 млрд. лв. са за държавно общ. осигуряване'' ДОБРЕ ЛИ ВИЖДАТ ОЧИТЕ МИ? При 10 млрд. осигуровки, 6 млрд. са на държавните търтеи. Разбирай тия 6 млрд не са внесени от тях, ами пак от плащащите данъци. Егати и процентното отношение! Фирмички и работници на частно едва смогват да си плащат осигуровките върху 650лв, а тези дето лежат от пон. до петък 17:00 тлъсти заплати и осигуровки.

35

Еми

преди 2 години

Като събират толкова къде са им парите и теглят заеми всяка седмица тези от служебното правителство

34

4epa

преди 2 години

СПЕЦОВ Е СПЕЦИАЛИСТ ПО *** ФИРМИ С ДДС !!!!!!!!!!!!!

33

Минтеко Минетков

преди 2 години

Инедин мармот завива шоколад. Важното е дебилните анонимковци като 39 да се радват. Алооо, не знам Тиквуний, но кучето мине по умно от тебе ба каиш.

32

мислете

преди 2 години

То хубаво, че има ръст, ама нека се замислим малко: бензинът миналата година беше 1,80 лв., сега е 2,45 лв. При едно и също количество /литри/ продадено гориво, приходите от ДДС и акциз са поне 30% повече. С тази инфлация, това е почти навсякъде. Има и друг момент. Едно от условията за получаване на помощи за фирмите, покрай пандемията беше, да нямат задължения към НАП. Нормално е фирмата Х, която има задължения за 15 хил.лв. да бърза да ги плати, за да може да прибере един подарък от 50 хил.лв.

31

Анонимен

преди 2 години

Като са рекорди приходите кво е това теглене на заеми всяка седмица по половин милиард и все не им стига

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, не подценявай културиста, не само, че има умения, но и лично е гепил 1,8 мил. от БГ територията/ако имахме държава, щеше да е в затвора/ с проста данъчна измама. Е, сега ще гепи 1,8 млрд. за него и зеления чорап, който го сложи на този пост.

29

Обран Бостан

преди 2 години

Невиждам какъв е проблема да теглим кредити от Европа,те и гърците теглиха,живяха си и нищо не върнаха, а на тоя нашия обран бостан како ще ни вземат

28

Анонимен

преди 2 години

До "Хм"Тези пари няма да ги видиш от днеска за днеска.Но това само показва в какви размери са били кражбите на ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 2 години

Радев ще избяга в Турция. Чака Рашков и Минеков да се присъединят към хомодружинкатра им и заедно да наемат вила в турски курорт.

26

Анонимен

преди 2 години

Боко ще избяга в Турция. Чака Гешев и Цацаров да се присъединят към хомодружинкатра им и заедно да наемат вила в турскли курорт.

25

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят тия дето са платили повече, аз не съм от тия, така че всичко е точно.

24

Къде са парите ?!

преди 2 години

При тази инфлация и поскъпване е редно и номиналните приходи на НАП да се увеличат, само че къде са парите ?! Румен Радев тегли всеки понеделник по 500 милиона лв. Нов дълг !!!

23

Ай Сиктир

преди 2 години

2020 беше куца откъм бизнес и това го знае всяко дете. Като ще се правят служебните на мъже защо не си правят равниса с 2019, например?

22

Анонимен

преди 2 години

Това е резултат от факта, че няма 240 хрантутници да крадат и да ги лобират олигарсите, както и че правителството е еднодневка и не може да се ориентира/корумпира. Резултатът е, 5 милиарда повече приходи и поне още 5 милиарда неоткраднати. А насреща сме дали 200-300 милиона за избори. Дано пак не се разберат и да няма правителство, така е по-добре за народа

21

ами

преди 2 години

В такова съотношение на данъчните приходи много ще си мечтаем "Как ще ги стигнем."Там където искаме да стъгнем и си ги мерим постоянно съотношението е точно обратното-най-много от корпоративните данъци и най-малко от ДДС.С една дума в милата ни родина държавата "връзва двата края" благодарение на покупките на домакинствата,като една голяма част от техните средства се изпращат от чужбина.А големите "батковци" разчитат на инвестиции,производство и реализация на продукти с високо добавена стойност.