101

NFT World

преди 2 години

https://neonmega

100

Анонимен

преди 2 години

Харете ве, кой ви спира, давайте ги на сатана

99

Анонимен

преди 2 години

А Николов по-добре да карам на декодер с шест канала отколкото 37 и затова да ми искате пари бъдете здрави

98

Анонимен

преди 2 години

А някои кабелни като Плевен спринт са оставили 37 канала и затова искат пари.Господин Николов да ви прилича онова време нещо дасе подигравате с хората а навремето така правехте с Диема сега правите с други е какви абонати искате а няма нее модерно дори и тия които са ви верни избягаха вие се подигравате с клиентите си Божидар Николов

97

medi

преди 2 години

Мда, глей как разни заитересвани и медиите създават балон, за да се юрнат всички да купуват и да си дават парите за мета тъпотии. При нормално и мирно развитие, може и да падат пари от тоя бизнес. Ама дигиталния мета свят е 100% заависим от цифровите технологии, а те са първите които се разпадат дори при леки катаклизми. Тогава "купувачите" ще останат на сухо.Маркетинга си има тн. "разработване на пазар", прилага се като искаш да наложиш нова стока/услуга на пазара.

96

Анонимен

преди 2 години

"Пак добре. А ако спре тока , нета , сървъра .... имаш - какво? Дедовия!" - Ако спре тока навсякъде, няма интернет и няма никакъв сървър, дедовия ще е за всички, без значение дали имат или нямат биткойни. Електричеството е значима в производството и развитието ни от повече от век, както и всички банки са свикнали на иснтанта комуникация за подобен период от време, под една или друга форма. Който си мисли "че не го засяга", е или някой, дето живее в планината и не слиза от нея, или е бавен.

95

Анонимен

преди 2 години

Това ми звучи като : Притежавам 200 декара гъста мъгла. :)

94

Анонимен

преди 2 години

Значи , купувам с истински пари криптовалута (въздух) и с това крипто купувам къща ,ама на катринка . С две думи даваш едни пари за едни картинки . Докато има балами , ще има и тарикати !

93

Анонимен

преди 2 години

на глупав народ продават виртуални пикселчета за да се правят на великата работа - мамооо, купих си виртуална къща за $1000 а в реалност продължава да живее в апартамент под наем за $3000/месец. Смях

92

Чича Ви Митко

преди 2 години

Аз предлагам бай Марко З. да го пратим на стаж 2-3 месеца в хлебозавода, та да види от къде идва хляба. Че нещо като гледам съвсем е изплискал легена.

91

Alex

преди 2 години

Добре, че навремето добре по е бахме свестните софийски пи че та, че сега нещата не са баш истински и в тоя сектор ;)

90

Анонимен

преди 2 години

Скам!

89

уроди

преди 2 години

бизнес измамници , използват пристрастеноста на някои към интернета , игрите , тоест нашите деца , има много пристрастени от младоо поколение , по цяла нощ играят игрички,вместо да се говори за лечение виж сасво измислили

88

Зла свекърва

преди 2 години

Тази лудост може да се реализира само на базата на достатъчен на брой ентусиасти, които едни други се навиват взаимно колко е хубаво. Тотално скъсване с реалността.Лечението му е една лопата и мотика и един декар градина. В метата може да си седиш на стола и да си мислиш, че правиш нов свят. В реалния свят трябва да си вдигнеш *** от стола, за да произведеш нещо, което да сложиш в стомаха си, на което да легнеш, с което да се завиеш, и което да облечеш. Виртуални къщи не пазят от урагани.

87

ДДРОнег

преди 2 години

Хм, преди 24 години Сергей Лукяненко е написал фантастичния роман "Лабиринт от отражения" в който действието се развива точно в такава дигитална реалност, много бързо се случи да стане истина :)

86

Анонимен

преди 2 години

Като ви платят заплатата с виртуални пари и трябва да ядете виртуална храна, чак тогава ще стоплите..

85

Анонимен

преди 2 години

Тва като оня дето продаваше парцели на Луната LOL

84

реалист

преди 2 години

Виртуален имот, виртуален живот - виртуално се лъжем сами!!!!

83

Дедо

преди 2 години

Каквито им парите, такава и земята - виртуални!

82

-10

преди 2 години

Купи си виртуална земя, аз ще си купя кебапчета.