13

Анонимен

преди 2 години

Като видат дебелия и си спомнят за Чаушеско мераците им за фашизъм се изпаряват.

12

Анонимен

преди 2 години

Еми ще се местим в Румъния.

11

Харабейшио

преди 2 години

Силно се съмнявам в Румъния реално да има вечерен час. Колкото тук дискотеките работеха до 23,00 часа. :) Някой, някъде може да е написал, че има вечерен час, но румънците да не знаят. :)

10

Анонимен

преди 2 години

Браво! вирусът - безмилостен унищожител е спрял да се крие зад ъглите посред нощите!

9

В.

преди 2 години

Статистиката е много относително нещо. Математически модели базирани на невярна статистика дават неверни резултати, което наблюдаваме. Щом модела не описва вярно действителността значи или е грешен или подадените данни са грешни. При това нали се сещате, че ако при ваксинираните имаше малко тежки случаи те нямаше да въвеждат мерки.

8

Анонимен

преди 2 години

До П. Р.***, поне отвори страницата на НСИ, ясно се вижда каква е разлика с Ковид и без, ясно е, че няма да изчезнем заради този вирус точно, но е и ясно че едни 10 - 20 хил. си заминаха за година повече от преди това. Самата смъртност от и със и както искате си ги изкривявайте в Румъния и България са едни от най-високите в света. Всички ваксинирани страни имат многократно по-ниска смъртност в последната вълна от нас и Румъния. Посмешищата на Европа сме ние.

7

Елеонора Ст.

преди 2 години

Интересно защо и при нас вълната отмина без маски на открито? Няма ли кой да зададе най-накрая въпроса за необходимостта от носене на маски?

6

П. Р.

преди 2 години

Мангърката се оказва прав.. Вълната отслабва до два-три месеца и вирусът губи сила. Както и че всичко си е индивидуално по отношение на имунната система. С ваксини, без ваксини... Смъртните случаи в Румъния и БГ са високи и преди пандемията, та видимо остава чуденка та има ли смисъл от иглите

5

В.

преди 2 години

Давай Е. малко добри новини.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще мине и замине, който се боцнал, боцнал.

3

Анонимен

преди 2 години

БравоС! И сЯ кво? С малък процент ваксинирани, минаха и те вълната. С малък, с голям - все тая се оказва :) :)

2

Анонимен

преди 2 години

Ама те и вечерен час ли са имали?Това в България май сме най богопомазани от към мерки в целия но все ревем..

1

не разбрал

преди 2 години

А защо е имало вечерен час, "вируса" по-опасен ли е нощем?!