35

Бунгур

преди 2 години

Това ли е социална партия? Какви са тези глупави червени линии?

34

Koko the truth

преди 2 години

Каква ирония...партията, която връчваше на нашите сънародници паспорти с нова националност "македонец" насила и изцяло се подчини на Белград и Москва, когато се създаваше "македонската нация", която си е национално предателство, достойно за повече от съд и затвор за отговорните, сега има подобна червена линия....без коментар.

33

Анонимен

преди 2 години

Браво!

32

Искрен Веселинов

преди 2 години

Абе, защо задължителната ваксинация не е вече червена линия за комyнягuте? Продадохте ли се вече на Биг Фарма?

31

Славиту и Кики

преди 2 години

Кое бе не можеш бе ало червен маймун? Я ела тука бе ти знаеш ли кой е Киро а? Аа не знаеш, като те качиме на Витоша ще разбереш. Ще ми клатите стабилността а?

30

Червеното знаме

преди 2 години

Не само червени линии но и опорки на петата колона са това.

29

Анонимен

преди 2 години

До Яне Снаднски .Според теб да си Българин,означава задължително е да си заблуден и да мразиш всичко и да отричаш всичко и да си заядлив и злобен и изостанал.В БГ има и нормални,интелегентни и добри хора.

28

Анонимен

преди 2 години

С популизъм нищо няма да постигнете.Вземете работете.С тези изказвания само ни показвате,че сте едно цяло с ГЕРБ и ДПС и играете театър.Но не мислете,че сте толкова хитри.След като свършат необходимата работа от ПП и БГ потръгне ,ще Ви изритат на следващите избори.Сега е най-важно да се стабилизира държавата икономически и да започнат и приключат до два месеца реформите в правосъдието.

27

Анонимен

преди 2 години

Аз бях чул,че предпочитат бели линии,но щом и харесват червени,нека да бъдат.

26

Яне Сандански

преди 2 години

До heheМного си ***,братче.Ти май не си българин,въпреки ,че си се научил да пишеш на нашия език. Такива като теб някога ги качвахме в планините , а после ги "обичахме" дълго...дълго до премала!

25

Варненец

преди 2 години

Прави са от БСП и за Истанбулската конвенция и за РСМ. Аз гласувам за Възраждане, но в случая БСП са прави.

24

hehe

преди 2 години

леле какви сме били комплексари българите. Още живеен в някакви несбъднали се исторически фантазии. Ще блокираме най-близкия ни народ, щото не се наричали българи. Смешни сме, но пък обичаме да си бием жените.

23

Анонимен

преди 2 години

Поставя се ултиматум на македонците да спрат с фалшивата история и да подменят фактите, иначе ЕС през крив макарон и случая е приключен. Кво се обясняват само. Нема влезнат в ЕС, те нито са народ, нито имат история.

22

Анонимен

преди 2 години

Гласуваш за демократична България, получаваш комуно-съвецка корни България, честито на празноглавите.

21

Da, za Makedonija

преди 2 години

VREME E ZA VISTINATA.... PIRINSKA M,AKEDONIJA E EDINSTVENA KOLONIJA VO EU POD BOLGARSKA OKUPACIJA.....Se secat sumite ... so zgolemuva NEVRABOTEMOSTA ... SE BOGATEAT SOFISKITE MAFIOTI DO KOGA.......

20

Анонимен

преди 2 години

А я питайте редовите членове и симпатизанти на БСП дали са съгласни да участвате в кабинет,реден в американското посолство и дали са доволни,че ще управлявате редом със слугите на Сорош.А и нещо изведнъж млъкнахте за АЕЦ Белене и зелената сделка.

19

До 4

преди 2 години

Има, нарича се националсоциализъм.

18

ГРАД КОЗЛОДУЙ,

преди 2 години

Браво само така , а дано

17

Я пак я пак

преди 2 години

Вие сте леви политици бе, кой ви плаща за да убивате БСП! Това което прави БСП е крайно дясна политика!Корнелия е здраво зависима след 10-те срещи с Херо Мустафа!

16

Точно така

преди 2 години

До Makedon нищо общо нямаме със сАвеЦко-руско-сРПска Макдоналдс. Но с Македония лично аз имам едни братовчеди в Битола. Прадедовците ни - братя, пък ние сме от "различни нации".