331

Анонимен

преди 2 години

Вие кажете къде са милиардите не се правете на ощипани!

330

Колио

преди 2 години

Супер пак протакват нещата това че не трябва зелен сертификат за парламента е добре за нас, така може да се оправдаеш,лошо ще беше ако стане задължителен там следователно всичко надоло ще стане

329

Анонимен

преди 2 години

Аз задавах този въпрос над 10 години.ГЕРБ сега се сети да пита.

328

ПРЕДСТАВИТЕЛ

преди 2 години

Да, другарко от мафията ГРОБ, депутатите са БОГОПОМАЗАНИ!!!Лично АЗ съм ги богопомазал с бюлетината която съм използвал!!! Това проблем ли ти е ДРУГАРКО???

327

Глас народен!!!

преди 2 години

Ми според Бойко Борисов не са!!!Казано е: ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИ!!!ЕРГО: ГЛАС ДЕПУТАТСКИ - ГЛАС БОЖИ!!! БОГОПОМАЗАНИ СА ДРУГАРКО AUFSHERIN, БОГОПОМАЗАНИ СА!!!

326

Анонимен

преди 2 години

Хехе, то депутат си е нещо като част от организиранта престъпност, само мошенници, лъжци и лицемери се редят там, видяхте ли ги колко бедни са се делкарирари, всички са за Кйовеши но едно да знаете - гарвана око на гарван не вади.

325

Гнусни

преди 2 години

, лъжливи и крадливи герберасти , ще гласувате ли против зеления сертификат или само скимтите ?

324

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че следват вашия модел младите !

323

Реформата умре

преди 2 години

ГЕРБ настоя НС да вземе решение или да се влиза в сградите на парламента само със зелен сертификат. За банките това не се отнася,иначекой ще стриже овцете?

322

Факт

преди 2 години

Абсолютно са прави! Каквито и да са, са прави. Но никой не е очаквал нещо по-различно.

321

ХП

преди 2 години

Деси, мъ, га бяхте 12 години "богопомазани" и хапвахте Баницата "Бг" не ревахте, ся га ви биха шута що ревете??? Сигурно боли, а? -)))) Айде, бегай да си напрайш още някоя друга корекцийкъ на лицето та да тъ отпуснат нервите. -)))))

320

Шией

преди 2 години

До програмист. Ти самият имаш стопроцентово доверие на ваксините против ковид, което противоречи на първата част на поста ти. Познатите ми са горе-долу 33%-33%-33% ваксинирани-неваксинирани-не знам и не ме интересува. Темата почти не присъства в разговорите ни и не си формирам/променям мнението ми за тях според това. Говоря за друго - използване на пандемията за създаване на правни прецеденти които да отворят врата за репресивни режими. Няма да е първия случай в историята. Къса е паметта човешка

319

Анонимен

преди 2 години

15 год.ГЕРБ И Днес пак вместо да правят политики се занимават с негово Величество -Блъсков и пак си взеха надницата на гърба на народа.

318

Анонимен

преди 2 години

Защо позволядат на тази *** да плюе гущери?

317

Анонимен

преди 2 години

Този въпрос си го задавахме и за вас ...

316

мак

преди 2 години

Ще се изразя по-културно, за да не ме изтриете пак. Тази храна за лешояди забрави, как пратиха хеликоптер заради една високопоставена ключица. Та, имат се за богоизбрани и неуважаемата да не се прави на светица.

315

Уфффф

преди 2 години

Каквато и маска да си сложи миризмата й през екрана на монитора излиза.

314

Шией

преди 2 години

До програмист. Сега пък аз съм съгласен с теб. Много хора са дали живота си за да имаме сега тези закони и права и трябва да сме готови да заложим живота си за да ги отстояваме. Точно това се случва в момента, някои закони се заобикалят или директно игнорират за да се прокара някаква нова доктрина, под предлог че е за мое добро. Пътя към ада е постлан с добри намерения.

313

брей ,бре !?

преди 2 години

До Смешници.... Ти пък намери с ''кой'' да се хвалиш !!!!Та да попитам : Защо САЩ изгониха Борисов като мръсно коТЕ , като слуга на Ердоган и Кремъл ?

312

Пижо

преди 2 години

Точно ГЕРБ да говори за богопомазаност и за двойнствен стандарт!!!