47

Българин

преди 2 години

За мен има само една истина - Всички сте БАНДИТИ и КРАДЦИ с кръв по ръцете , и СЪСИПАХТЕ България , НАРОДА , културата , историята и БЪДЕЩЕТО и !! Дали ще се пробутвате за леви , десни или БЕЗПОЛОВИ - ми е все едно - БОГ ДА ВИ СЪДИ ДО 10 коляно дано !!!

46

ББ

преди 2 години

дремени колко сте десни с...костов,ограбихте България през гроб-ктб...обслужвайки дпс...ен.ч.ре сте,я да те попитам Апостола...десен...ляв...не бре *** Българин е бил...ще ви съдим безпощадно...децата ви...внуците ви...няма правда няма мир!

45

Анонимен

преди 2 години

Мутродемократите от ГЕРБ изпревариха по крадене даже и демократите от СДС, което на времето изглеждаше невъзможно.

44

Анонимен

преди 2 години

Най-големите крадци викат, че крадците са от БКП. Така де, крадецът вика: дръжте крадеца.

43

КИРЕ

преди 2 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ СА ОТ ВИСШЕТО СЪСЛОВИЕ НА БКП

42

Анонимен

преди 2 години

Десните крадци от СДС се събраха с десните крадци от ГЕРБ и викат, че само те са десни, а всъщност искаха да кажат, че само те са най-голямите крадци.

41

Анонимен

преди 2 години

Всички партии са десни, а това е проблем. Без конкурнцията между ляво, дясно и център, няма да има напредък.

40

ЕЛИ

преди 2 години

НЯМА ДЕСНИ ,НЯМА ЛЕВИ---ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ ДОГАН КАЗА ВСЯКА ПАРТИЯ СИ ИМА ОБРЪЧ ОТ ФИРМИ ТОЕСТ ГРУПИРОВКИ-----БКП СЕ РАЗБИ НА ГРУПИРОВКИ,ДОРИ ТЕ БЯХА СЪЗДАДЕНИ УМИШЛЕНО ЗА ДА ИМАМЕ ФАСАДА ПРЕД ЕВРОПА ,ЧЕ СМЕ МНОГОПАРТИИНА СИСТЕМА----НАРОДА РАЗБРА, ЧЕ У НАС НЯМА АНТИ БКП ПАРТИЯ И ЗАТОВА ПСУВА И НЕ ГЛАСУВА-ВСИЧКИ ОТ ВЪРХОВЕТЕ НА БКП СТАНАХА БОГАТАШИ

39

До 49 ПП

преди 2 години

Защо използваш понятия, на които не знаеш значението. Средната класа не зависи от дохода, а само от това, че не са наемни работници и не наемат други да им работят. Може дохода на един от средната класа да е 200 лева месечно, а на друг 200 хиляди лева месечно. Другото, което не разбираш, че от ниския тавам на осигурителния доход са прецакани хората с доходи над този таван. Против вдигането на тавана протестират дебеловратите, които трябва да плащат по-високи осигуровки при по-висок таван.

38

баба мара

преди 2 години

вие сте бо-клу-ците в нс изобщо не се показваите и вземете мотиките да отслабнетезащото не сте добра гледка

37

ПП

преди 2 години

ПП са леви,ще ударят средната класа,вдигайки макс одигурителен доход.Това не го обявиха преди изборите тоест нарушиха конституцията,подведоха избирателите си,представяйки се за десни,ще вадят още зайци от ръкава.

36

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС сме единствените Бесни в парламента-

35

Истината

преди 2 години

Истината е, че всички партии в парламента са десни партии и няма леви партии и даже няма центристки партии. Истината е, че най-дясната партия е парламента отново е БСП, въпреки че се представя за лява партия и почти всички вярват в тази лъжа.

34

Анонимен

преди 2 години

десни дрънци - 12 години никакви реформи само повече администрация при намаляващо население... десни били... чети Рейгън и Тачър да видиш какво е десен пък после говори...

33

fact

преди 2 години

десни от ДС ли го генерирате?Ча кат погледнеш: агент до агента, мила моя манольо! че и извесни кат агент николай и оня, дебелия ал.

32

Анонимен

преди 2 години

В СДС има леви партии, например българската социалдемократическа партия. Откъде-наъкде се писа десен бре, или дясното като значи съсипване ти съсипа и СДС като го довърши с ГЕРБ. Който се е ханал с Хитлер и ГЕРБ да е съюзник все си е пропаднал та и ти.

31

Анонимен

преди 2 години

Да но с леви виждания,на моменти нацисти и на моменти фашисти,на моменти диктатори.

30

какамара

преди 2 години

Дали сам си вярва? ***!

29

Анонимен

преди 2 години

Тия още си играят на ляво-дясно. Отдавна няма такова деление. Делението е на крадци - още по-големи крадци! Вие, другарю, сте от вторите!

28

Пурко

преди 2 години

Този е Пилат герберски.